Това къде? При Батето ли?optics написа:глей кви намаления:

Това къде? При Батето ли?optics написа:глей кви намаления:
Bistra написа:Това къде? При Батето ли?optics написа:глей кви намаления:
Имаш ли Ван? или нещо друго което да събере 7 човека (включително и мен/шофьора)? Май месец ще имам гости и само аз съм шофьор и не можем да наемем две коли.. Питам сериозноnewcomer написа:
при мен всеки който ми се легитимира с канадски паспорт или канадска пр карта това лято получава 10 процента от цената
за всички останали важат старите цени.
смятайте го като жест към бившите ми сънародници
Е,жалко, няма да се възползваме значи:)newcomer написа:Bistra написа:Това къде? При Батето ли?optics написа:глей кви намаления:
при мен всеки който ми се легитимира с канадски паспорт или канадска пр карта това лято получава 10 процента от цената
от кое?newcomer написа:Bistra написа:Това къде? При Батето ли?optics написа:глей кви намаления:
Не са те излъгали. Сестрата на жена ми преди година ходи да им вдига скандали по същата причина.ivandaman написа:Успокоиха ме че не било само моето дете.
като напуснал Бьлгария 90 година си позабравил как се решават някои проблемиivandaman написа:Мдааа..
Имах известни съмнения и днес ми го потвърди майката на едно друго дете, че лелките в градината бият сина ми и го нагрубяват вербално. Било "забранено" ама те така си били свикнали от едно време.
Успокоиха ме че не било само моето дете. Налагали ги всичките защото цитирам: "Учителките и лелите в градината били много изнервени от живота" .. (Било "нормално" за България) ...
.. Аааа, ясно това е добро извинение да правят нещо на детето ми което самият аз не правя..
Жалко защото малкият доста дръпна за по-малко от два месеца. Вече комуникира макар и на "Broken Bulgarian" и по приницип му харесва в градината. А бе хубава работа ама българска (както се казва)..
Утре ще говоря с тях но се чудя какъв точно подход да избера защото ситуацията е малко деликатна.. Нещата може да станат по-добре но може и да станат по-зле...
Мразя такива кофти ситуации, но кво да се прави.. Не мога да ги оставя да малтретират детето ми..![]()
![]()
неivandaman написа:Имаш ли Ван? или нещо друго което да събере 7 човека (включително и мен/шофьора)? Май месец ще имам гости и само аз съм шофьор и не можем да наемем две коли.. Питам сериозноnewcomer написа: