Keeping Quebec safe from English-only sex aids

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
apple

Re: Keeping Quebec safe from English-only sex aids

Мнение от apple »

Kan_Tangra написа:
apple написа: Жоро, ти на кой бряг си? Това не са ли "играчки" за момичета? :tmi:
Не си от най-досетливите. За пореден път се убеждавам. :lol:
Тъй ли? Като изключим белезниците са си точно играчки за самотни момичета и ляво ориентирани "пичове" бих добавила. В противен случай извода е, че размера има значение и човека компенсира така да се каже... Ама знам ли и аз :?: верно не съм силна по тази част и "магазините за възрастни" не са ми в екшън плана като пазарувам. ;) Има тук експертка по тази част и тя да обясни по "научному" как стоят нещата де факто!
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

Bistra написа:
JoroF написа: Четох аз ,ама не що не моем да стоплим за какьв прьстен става вьпрос .
Годежен пръстен, Жоре! Първо правиш предложение и после имаш карт бланш, за да си нямаш проблеми с кебекарките,де. ;)
Аааа ,годежен значи,обвьрзване демек ,аааа .....не е за мене .А за предложението си права ,отиваш и питаш направо "Колко?
"Цален зи бите ...да нема един у зьбите "как викат немците
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

apple написа:
Kan_Tangra написа:
apple написа: Жоро, ти на кой бряг си? Това не са ли "играчки" за момичета? :tmi:
Не си от най-досетливите. За пореден път се убеждавам. :lol:
Тъй ли? Като изключим белезниците са си точно играчки за самотни момичета и ляво ориентирани "пичове" бих добавила. В противен случай извода е, че размера има значение и човека компенсира така да се каже... Ама знам ли и аз :?: верно не съм силна по тази част и "магазините за възрастни" не са ми в екшън плана като пазарувам. ;) Има тук експертка по тази част и тя да обясни по "научному" как стоят нещата де факто!
Аз не знам ти на кои бряг ,ама аз сьм си на нашия и си ми е добре .Погрешно мислиш че играчките са само за самотни момичета и хомосексуалисти,с двоики е много готино .А изводите са ти погрешни играчките допьлват размера .Сушаи бате ти Жоро .И тиа артикули сьм си ги купувал ,да не сьм ги краднал защо да изпитвам неудобство.Па влезни у такав магазин ,не хапат не боисе ,заради такива като тебе китаискио народ че умре от глад .
Не сьм рекьл и на Сент Катрин не ми е излезнал кьсмета ....и без играчки.
И от мене един сьвет ,ако си купуваш вибратор ,само акумулаторни батерии,иначе може да свьршат точно кога не очакваш :P
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Виж Жорето как знаел! :party: :rock:
Вибраторът е само за фън, не е за самозадоволяване, както някои си мислят. Ама аз приказвам прекалено глупости последно време, щото съм си такава- несериозничка, та си ми забранени. Отивали нещата много на хилеж и сме губели концентрацията. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Публикувай отговор