Информация за живота в Канада (Торонто)
- ablood
- Обратна връзка:
Re: Информация за живота в Канада (Торонто)
Нещо бъркаш.
Нали не си въобразяваш, че някой ще ти даде поредния студентски заем да дойдеш да учиш в Канада?
Приготви си сериозна сума преди да кандидатстваш.
Нали не си въобразяваш, че някой ще ти даде поредния студентски заем да дойдеш да учиш в Канада?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- Bistra
- Напуснал форума
О, ама така кажи! То това е специалността на 1-2-ма от форумните никове.water_goddess написа: Физика на елементарните частици уча.
Не е нужно да биеш път чак до Торонто!
Спокойно можеш да вземеш докторат задочно на лични!

Успех ти желая!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

И ако е PR какво ще и попречи да взема студентски заеми в Канада?ablood написа:Нещо бъркаш.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
- ablood
- Обратна връзка:
Ако, ама тя нито е PR, нито се сещам как ще стане близкото десетилетие.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Ба си, ... к'ви определения се правят тук за "Канадците" (което пак подчертавам е "широко" понятие заради генетичната разнообразност) За последно бях в Канада бях през 2009 година.. Явно за 3 години са се изродили отвсякъде, затлъстели и погрознели..
В същото време ние Българите си оставаме чиста раса с перфектна генетика, всичките сме като фотомодели и с IQ от 150 нагоре..
В същото време ние Българите си оставаме чиста раса с перфектна генетика, всичките сме като фотомодели и с IQ от 150 нагоре..
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Виж сега, Пумпи...Аз дебелите канадци ги виждам в моята работа. Работя в аптека в Аботсфорд. Другите дебели канадци ги срещам в супермаркета, бензиностанциите, но не ги питам с какво образование са, щото не ми е някак си удобно, а и не се изисква университетска диплома, за да си видиш на какво приличаш в огледалото. Друга част от тях виждам в училището, когато си прибирам децата. Още една част виждам в дей кеъра. Учителката е видимо млада и интелигентна жена, но задникът й е по-голям от мен цялата...pumpy написа:Абе вие в коя Канада живеете ? Къде ги намирате тези грозни и глупави канадци ? Колко мизерна, нещастна, грозна и тъпа трябва да е средата ви в Канада ? Просто не мога да повярвам....prace написа:Аз, без да съм живяла в Англия, а само ходила за малко не знам какви са англичаните като манталитет, а само като външност, щото и в Канада има доста англичани. Може би канадците в голяма част са нещо между англичаните и американците. Грозни като англичаните и дебели и тъпи като американците, но за последното не съм много сигурно, щото имах един приятел американец в Холандия и той наричаше канадците our retarded brothers the canadians...
На всичкото отгоре колкото са по-дебели и разпльокани, толкова и психически са неуравновесени. Много лесно им се хъртват филингзите....и истерясват много лесно. Антидепресантите се изписват като сиропи за кашлица, но затова има и влияние климата. Липсата на слънце и светлина в по-голямата част на годината в БС.
Аз казах по-горе "в голямата си част", щото двама от нашите фармацевти са с слаби фигури и психически уравновесени. Вече четвърта година съм в Канада и по-точно БС. С изключение в Ванкувър не мога да видя нито един хубав мъж за радост на окото ми...А то не можем да живеем всички в Ванкувър, щото не сме милионери, пък и аз говоря не за китайците, а за канадците.
В Холандия живях в малък град на 15 км от Амстердам. Хубав народ ходи по улиците. Високи, слаби мъже с много приятни физиономии. Направо ти е приятно да вървиш по улицата и да гледаш хора, и не всички са с университетско образование. По скоро мисля, че е комбинация на ген и коефициент на интелигентност.
Тия тук не вървят по улицата, а седят в колите си. Това го оправдавам с големите разстояния, но понеже са и мързеливи и разпльокани са си измислили, подобно на американците драйв тру за кафе, банки, макдоналдски и т.н Щото може да изхабят някоя и друга калория, ако спрат на паргинга и отидат пеша до тим хортънса, макдоналдс или банката.
Последно промяна от prace на Нед Сеп 16, 2012 1:10 pm, променено общо 1 път.
- water_goddess
В сайта на университета пише, че спонсорират всички приети postgraduates, като минималното спонсориране ми покрива таксата за учене.ablood написа:Нещо бъркаш.
БлагодаряBistra написа: Успех ти желая!![]()

Maths is not everything, but everything is Maths!
- water_goddess
Разбиха ми се надеждите... Аз си въобразявах, че поне в това ще са различни от англичаните. Или ако не за теглото, то поне няма да са толкова грозни... Не знам де, пак казвам - аз познавам само двама канадци и двамата са красиви и интелигентни хора, далеч не дебели.prace написа: Вече четвърта година съм в Канада и по-точно БС. С изключение в Ванкувър не мога да видя нито един хубав мъж за радост на окото ми...
Тия тук не вървят по улицата, а седят в колите си. Това го оправдавам с големите разстояния, но понеже са и мързеливи и разпльокани са си измислили, подобно на американците драйв тру за кафе, банки, макдоналдски и т.н Щото може да изхабят някоя и друга калория, ако спрат на паргинга и отидат пеша до тим хортънса, макдоналдс или банката.
Maths is not everything, but everything is Maths!
Ти да видиш и на големите паркинги като няма място близо до входа се почват едни чакания, обикаляния, дебнения нещо да се освободи - вместо да паркират на 100-150 м от входа където има сума ти местаprace написа:Тия тук не вървят по улицата, а седят в колите си. Това го оправдавам с големите разстояния, но понеже са и мързеливи и разпльокани са си измислили, подобно на американците драйв тру за кафе, банки, макдоналдски и т.н Щото може да изхабят някоя и друга калория, ако спрат на паргинга и отидат пеша до тим хортънса, макдоналдс или банката.

Явно в провинцията много ви е спокоен живота и хората лесно надебеляват, ела да видиш в Торонто от търчане и стрес всички сме като фиданки

Ти да видиш и на големите паркинги като няма място близо до входа се почват едни чакания, обикаляния, дебнения нещо да се освободи - вместо да паркират на 100-150 м от входа където има сума ти местаmiteto написа:prace написа:Тия тук не вървят по улицата, а седят в колите си. Това го оправдавам с големите разстояния, но понеже са и мързеливи и разпльокани са си измислили, подобно на американците драйв тру за кафе, банки, макдоналдски и т.н Щото може да изхабят някоя и друга калория, ако спрат на паргинга и отидат пеша до тим хортънса, макдоналдс или банката.

Явно в провинцията много ви е спокоен живота и хората лесно надебеляват, ела да видиш в Торонто от търчане и стрес всички сме като фиданки

Ами то Мите аз си мисля наистина да се преместим към Торонто, но имотите са втори по скъпотия след Ванкувър. Живее ми се в по-голям град, щото идвам от голям град и както споменах в постинга ми за красивите и интелигенти канадци, ми се струва, че в големият гред може би ще е по-различен манталитета, а може би и хората вървят пеша. Но понеже цените ме плашат, за това си мислех за нещо около града, където има пряк и редовен транспорт, но ще видим....
[quote="water_goddess"][quote="prace"]
Вече четвърта година съм в Канада и по-точно БС. С изключение в Ванкувър не мога да видя нито един хубав мъж за радост на окото ми...
Тия тук не вървят по улицата, а седят в колите си. Това го оправдавам с големите разстояния, но понеже са и мързеливи и разпльокани са си измислили, подобно на американците драйв тру за кафе, банки, макдоналдски и т.н Щото може да изхабят някоя и друга калория, ако спрат на паргинга и отидат пеша до тим хортънса, макдоналдс или банката.[/quote]
Разбиха ми се надеждите... Аз си въобразявах, че поне в това ще са различни от англичаните. Или ако не за теглото, то поне няма да са толкова грозни... Не знам де, пак казвам - аз познавам само двама канадци и двамата са красиви и интелигентни хора, далеч не дебели.[/quote]
Е, как да са по-различни, като англичани са направили Канада
Вече четвърта година съм в Канада и по-точно БС. С изключение в Ванкувър не мога да видя нито един хубав мъж за радост на окото ми...
Тия тук не вървят по улицата, а седят в колите си. Това го оправдавам с големите разстояния, но понеже са и мързеливи и разпльокани са си измислили, подобно на американците драйв тру за кафе, банки, макдоналдски и т.н Щото може да изхабят някоя и друга калория, ако спрат на паргинга и отидат пеша до тим хортънса, макдоналдс или банката.[/quote]
Разбиха ми се надеждите... Аз си въобразявах, че поне в това ще са различни от англичаните. Или ако не за теглото, то поне няма да са толкова грозни... Не знам де, пак казвам - аз познавам само двама канадци и двамата са красиви и интелигентни хора, далеч не дебели.[/quote]
Е, как да са по-различни, като англичани са направили Канада
Така е мите, без майтап. Дебели хора виждам само в Тако Бел, когато хлапето ме изнуди за люти крилца. Все едно живеят там
, винаги ги има ...

Последно промяна от anxeli на Нед Сеп 16, 2012 1:46 pm, променено общо 1 път.
Циганите - на Сатурн !
- Bistra
- Напуснал форума
Що бе? Франсетата първи са положили крак и са си ударили по един "целуфан" с местните...оттам е и останало индианското "Каната"prace написа:Е, как да са по-различни, като англичани са направили Канада

Ама те са по тънката част: лов, риболов и ония три работи, заради това и са стройни.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Измислих, вместо да работиш в аптека се хвани във фитнес център и вичко ще се оправиprace написа: Виж сега, Пумпи...Аз дебелите канадци ги виждам в моята работа. Работя в аптека в Аботсфорд. .

А относно чистотата на някои и мръсотията на други: няма да ти хареса и в Канада. Ако не се освободите от идеята, че сте мерило и критерии за това как ДРУГИТЕ хора да живеят СОБСТВЕНИЯ си живот, никъде няма няма да ви хареса. Оставете другите на мира. Бъдете щастливи от това, което вие сте и което вие можете и правите. Викали, карали коли, ядяли хамбъргери, пиели - това е техен избор
- optics
- Модератор
Elementary particles, my ass.
Също колкото си и в Лондон.
Поредния трол който пуска бъзици. Хората били мръсни и младежите се напивали хахахааха
много плосък опит.
Също колкото си и в Лондон.
Поредния трол който пуска бъзици. Хората били мръсни и младежите се напивали хахахааха

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel