Кой и защо трябва да имигрира - моята версия!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Botzo

Мнение от Botzo »

LOTR,
здравей как си?
LOTR

Мнение от LOTR »

Здрави, Ботцо, донбре съм, чета многото интересни теми напоследък и си мисля дали да не пусна и аз една.Сам да си я напиша ;)
Ти какн си?
:roll:
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

LOTR написа:Здравеи rath, би ли разказан нещо подробно защото и мене това ме вълнува. Ти сигурно си навътрре в нешата и бих се радвал да споделиш знаниата си дето си ги научил.

Благодара :wink:
скандинавската мишка се заяжда плоско с:
rath написа:Ti da si chuval niakade po sveta da namaliavat danacite?
а ти искаш да ти разкарза нещо :shock: какво да ти разказва :?:
как си взел немски паспорт за 2 години и после отишъл на северния полюс :?:

от коментарите му личи, че знанията му в тази сфера се ограничават до плащане на данъци, а това почти всеки го е научил по един или друг начин :wink:
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
LOTR

Мнение от LOTR »

Зддраве и ти бгмонреал :D
Аз мисля, че човека е много начетен нищо че е мишка :D Нека и него да го чуем какво има да казава, зощото сигурно знае как са нещата с данаците и облигациите :lol: Сигорно това е учил, аз не знам и затова искам да го попитам :roll:
Също така ме интересува и немския паспорт, ама не знам :?
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

LOTR написа:Зддраве и ти бгмонреал :D
Аз мисля, че човека е много начетен нищо че е мишка :D Нека и него да го чуем какво има да казава, зощото сигурно знае как са нещата с данаците и облигациите :lol: Сигорно това е учил, аз не знам и затова искам да го попитам :roll:
Също така ме интересува и немския паспорт, ама не знам :?
1во той досега освен да се заяжда не е правил нищо друго.
2ро след негово заяждане, че никъде бла-бла не било бла-бла данъци ти го караш да разкарза. Та питам те какво да разказва?
3то НЯМА нищо сигурно!
4то защо оригиналничиш с този безобразен правопис?
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Val написа:
Не можах да си намеря маце с кленов лист на челото, както ми препоръча Canuck, но, мисля, че и това не е лошо. :wink:
Nikak daje ne e losho! :P :wink: Super mace si Val i sega nikoy nyama da misli, che si maj for sure! :thumbsup: A, za klenovoto listo ne se pritesnyavay, to ne e na cheloto ti, a na srceto ti!
Kato se zagovorihme za klenovi lista, poznavam edna ungarska kanadka, koyato ima klenovo listo tatuirano na korema y. Ostanah mnogo vpechatlen! Mnogo sexy y stoi, no tova e edna druga tema. :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

:beer: :beer:
Последно промяна от Sven на Нед Май 02, 2004 10:17 am, променено общо 3 пъти.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

E, super tema se zaformia. Mitni4ari, med. sestri i lekari se oplakwat, 4e zaplatite im w BG sa malki i trudat im e nedoocenen. Pak te naj-vajite za ob6testwoto! Wra6tate me w BG deistwitelnostta! Aide da se zastrahowam: estestweno, 4e ne wseki "wzima", ne podlagam na samnenie i motiwite na tuk pi6e6tite, i niamam ni6to sre6tu nikoi ot tiah. Ama to4no ot sferite, w koito nai-mnogo se "wzima", komentirat tuk. I ne mi razprawiaite kak niamalo targowia s 4owe6kia jiwot, 6toto wsi4ki znaem, 4e ima (za BG stawa duma)! E, moje bi w Barza pomo6t niama, da. Sega ostawa i niakoi u4itel da se wkliu4i.
A, ina4e, Sven, iavno ne si ot nagodilite se, 6tom si tragnal da emigrira6.
valko

Мнение от valko »

SVEN,ti samo si sanuval 4e si bil mitni4ar.Vsi4ki narkotizi gi hva6tat po donos.Tarifata za da te nazna4at v mitniza e 12000 lv. I ne govori gluposti za voennite
valko
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

LOTR написа:Здрави, Ботцо, донбре съм, чета многото интересни теми напоследък и си мисля дали да не пусна и аз една.Сам да си я напиша ;)
Ти какн си?
:roll:
хайде де,давай,пусни една тема,ще я следя с голям интерес :lol: И САМ СИ Я НАПИШИ,това е най важно :lol: :lol: :lol:
Аватар
Sven
Обратна връзка:

Мнение от Sven »

:beer: :beer: :beer:
Последно промяна от Sven на Нед Май 02, 2004 10:18 am, променено общо 2 пъти.
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Sven, ne obrashtai vnimanie na postingi kato valko-via. Vinagi shte se nameri niakoi koito da se izkaje 'malko po-taka'. Ti nali si znaesh istinata? :)

Mersi che si napisal takav interesen posting. Uspeh v Kanada i dano namerish kakvoto tarsish...

P.S. I ne zabraviai da pishesh posle da vidim dali poleta s Lufthansa si sruva parite ili da se orientirame kam niakoi drug prevozvach...

Sas zdrave!
Joy

Мнение от Joy »

Анито, за взимаща мед.сестра още не бях чувала...
Joy защо ? какъв е смисъла на написаното. нима твоите и моите изпити са по-тежки от тези на Sven. Нима нашия труд е възвишен, а неговия като за 250 лева. Защо трябва да се противопоставяш ?
"Незаслужено невъзнаградената медицинска сестра чака компенсация..." - звучи ли ти познато ?
Момчето споделя своето виждане и е прав за мен. Труда му е тежък и отговорен и заслужава повече от 250 лева. Да се запазиш чист в тази среда е много по-трудно отколкото ако си лекар - просто с човешкия живот търговия не става, а със контейнери с цигари става. За да си лекар трябва призвание и не случайно аз си държа Хипократовата Клетва в кабинета - защото моралните ценности в нашата професия не могат да бъдат възнаградени - те нямат стойност.
Колко от Вас са отказвали на катаджия в БГ ? Нека да хвърли камъка този, който има право.
Пумпи,за твоите изпити не знам,но смея да твърдя за моите,че са били много по-тежки от тези на Свен. Кой труд е възвишен не съм имала за цел да разисквам,но той самия на половин страница и на всяко изречение твърди колко много давал на държавата...Дадох само пример,че всички работещи дават много...Дали това ще бъде изчислявано в процент от брутен вътрешен продукт или в човешки живот-всичко е ценно.
"Незаслужено невъзнаградената медицинска сестра чака компенсация..." - звучи ли ти познато ?
Не ме бъркай,Пумпи! Аз не съм в Канада заради заплатата си! Не съм се чувствала незаслужено обидена в България,нито съм търсила компенсация. (може би малко не в нужната професия,но това е друг въпрос).Та,значи,Пумпи,колко и да ми беше малка заплатата,аз се чувствах полезна на обществото и това ми беше достатъчно.Мотивите ми да съм в Канада са много по-различни. С мотив за пари само тук не се живее.
Pepon

Мнение от Pepon »

Sven, ako si mislish, che v Canada ima vrazka mejdu tova kakvo davash i kakvo poluchavash - mnooogo jestoko se lajesh.
Samo shte ti pripomnia neshto /nothing personal/ - v Canada mitnichar niama da stanesh NIKOGA.

:beer:
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Pepon написа:Sven, ako si mislish, che v Canada ima vrazka mejdu tova kakvo davash i kakvo poluchavash - mnooogo jestoko se lajesh.
Samo shte ti pripomnia neshto /nothing personal/ - v Canada mitnichar niama da stanesh NIKOGA.

:beer:
shto da ne stane choveka be?
az takiva tarambuki vijdam na YYZ (PEarson) che ...
stiga da si citizen i sled destina godinki moje da stane...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено