ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ CIC!!!!

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Аватар
OILERS

Re: ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ ОТ CIC!!!!

Мнение от OILERS »

JITOMIR999 написа:
VIVARO написа:
JITOMIR999 написа:
Ти може и да не си свикнал със студа аз смятам,4е с всичко се свиква ,това си е ли4но мое мнение ,а за Ниску аз не си
го измислям и не съм още един, защото ,ако знам какво искам го правя. Пробвай в Beyond.cа разбиращия, там си 4атя с хора който са в индустрията от скоро и от много дълго това е съвет от хора който по този начин са започнали. За нахалството, ще съм нахален и брутелен. Нищо няма да ми коства да отида на място и да поддам. Тук сам по4ти 12 години, и няма проблем като не ми хареса да се върна. не съм казал ,че ще се забия направо в помията това е крайната фаза, но ако искам да го направя 101% ще го направя.
ОК,ти си Човека,ти знаеш как се правят нещата тука.Пък и явно си паралия,щом ще биеш път до тука само да си дадеш резюмето с не ясни последици за него после.
Ти знаеш ли имената на компаниите които са базирани в Ниску?
И пак ти казвам на студ не се свиква.
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

VIVARO написа:
JITOMIR999 написа:
VIVARO написа:
JITOMIR999 написа:
Ти може и да не си свикнал със студа аз смятам,4е с всичко се свиква ,това си е ли4но мое мнение ,а за Ниску аз не си
го измислям и не съм още един, защото ,ако знам какво искам го правя. Пробвай в Beyond.cа разбиращия, там си 4атя с хора който са в индустрията от скоро и от много дълго това е съвет от хора който по този начин са започнали. За нахалството, ще съм нахален и брутелен. Нищо няма да ми коства да отида на място и да поддам. Тук сам по4ти 12 години, и няма проблем като не ми хареса да се върна. не съм казал ,че ще се забия направо в помията това е крайната фаза, но ако искам да го направя 101% ще го направя.
ОК,ти си Човека,ти знаеш как се правят нещата тука.Пък и явно си паралия,щом ще биеш път до тука само да си дадеш резюмето с не ясни последици за него после.
Ти знаеш ли имената на компаниите които са базирани в Ниску?
И пак ти казвам на студ не се свиква.
Да знам компаниите, 4атя си с дрилъри от много време. Имаш право паралия съм. За студа това ми е най малкия проблем
Аватар
mortigur
Обратна връзка:

Мнение от mortigur »

Леле аз сега видях къде е това Nisku, AB. Aбе Човек кой ти разправя че там има работа? Някой според мен е доста недобронамерен към теб. Ако искаш да си Roughneck, отивай във Ft. McMurray. Догодина Тотал отварят Джослин ще наемат като луди. Нашите догодина ще правят разширение на втора фаза пак ще наемат като луди. До колкото знам Value Creation почват да копаят след две години пак ще търсят много хора. Shell май имат вече одобрено разрешително за expansion на производството и те ще наемат. Но това е за Ft. McMurray. За това твое Nisku чесно нищо не съм чувал. Знам че Husky имат разширение на юг близко до Edmonton, но те са SAGD и там Roughneck-ци почти не се търсят.

Между другото аз спирам да коментирам повече по въпроса явно ти си имаш свои причини да ходиш в Nisku, които едва ли ме касаят.
Taxation is theft.
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

mortigur написа:Леле аз сега видях къде е това Nisku, AB. Aбе Човек кой ти разправя че там има работа? Някой според мен е доста недобронамерен към теб. Ако искаш да си Roughneck, отивай във Ft. McMurray. Догодина Тотал отварят Джослин ще наемат като луди. Нашите догодина ще правят разширение на втора фаза пак ще наемат като луди. До колкото знам Value Creation почват да копаят след две години пак ще търсят много хора. Shell май имат вече одобрено разрешително за expansion на производството и те ще наемат. Но това е за Ft. McMurray. За това твое Nisku чесно нищо не съм чувал. Знам че Husky имат разширение на юг близко до Edmonton, но те са SAGD и там Roughneck-ци почти не се търсят.

Между другото аз спирам да коментирам повече по въпроса явно ти си имаш свои причини да ходиш в Nisku, които едва ли ме касаят.
Мерси много за инфото.
не ме разбирай погрешно.В Ниску не съм казал ,4е има работа. Има много главни офиси на петролни компании, нищо пове4е. Чатя си с няколко Канадци дрилъри и те ми казаха какво да направя,но твоята информаця е по добра.
Благодаря ти за което, все от някъде трябва да се започне ,нали:)
Аватар
OILERS

Мнение от OILERS »

:super: ,Ти си знаеш най-добре.Желая ти успех най-искренно.
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

VIVARO написа::super: ,Ти си знаеш най-добре.Желая ти успех най-искренно.
:y: Мерси подобно,ако изобшо успея
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Житомирчо, стига прави вятър в тая тема, че ще хванем пневмония!
Ако ще действаш, действай!
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
al_bulgaria

Мнение от al_bulgaria »

Абе пичове, тотално размазахте темата.
Айде малко по-сериозно :)
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

tonich написа:Житомирчо, стига прави вятър в тая тема, че ще хванем пневмония!
Ако ще действаш, действай!
Ей Тонич незнам кой прави вятъра само
PHOENIX ARIZONA

Мнение от PHOENIX ARIZONA »

JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

bp_de

Мнение от bp_de »

Такива глупости като в тия новини се ръсят поне от 10 г откогато започнах да се интересувам за Канада. Всеки път се оптимизира ,опростява и т.н ... демек някои от иммиграционите отчита деиност ама на практика нищо не става...
Аватар
mortigur
Обратна връзка:

Мнение от mortigur »

Аз пък нищо не му разбирам на тоя министър вече един път каже това:

The government will consider more measures to ensure the Temporary Foreign Worker Program will continue to meet those labour needs by “better aligning” the program with labour demands, according to budget documents. At the same time, businesses will have to have made “all reasonable efforts” to recruit from the domestic labour force before they seek workers from abroad.

http://news.nationalpost.com/2012/04/18 ... on-kenney/"

После каже това:

Proposed changes to the economic immigration system include:

eliminating the backlog of old Federal Skilled Worker applications;
modernizing how workers are selected under that program to better reflect the importance of younger immigrants with Canadian work experience and better language skills;
updating federal business immigration programming related to investors and entrepreneurs;
creating a new Federal Skilled Trades program;
modifying the Canadian Experience Class to better facilitate skilled temporary workers’ successful transition to permanent residence;
http://www.cic.gc.ca/english/department ... -04-19.asp"

Какво сега временни работници ли ще вкарват или ще вкарват имигранти. Или пък третото което май се очертава, ще вкарваме временни работници ама ако ни харесат ще ги правим емигранти.....
Taxation is theft.
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

JITOMIR999 написа:Ха-ха-ха който иска да си стои в миризливия Лондон, 12-си години ми стигат,продавам всичко каквото имам и ,ако не е Канада ще е някъде другаде само не Лондон. А за работа аз проблеми за намирането нямам, а имам със заплащането:). И когато и да се върна и където и да отида работа ще си намеря това е най малкия проблем
И да се смееш и не аз ще си стоя в Лондон. А ти имаш много дървена глава и си решил да я счупиш.На прав път си,Канада е правилното място за това.Дерзай и успех,ама само за информация да ти кажа аз зная какво е Едмонтон.Ниску и въобще Алберта.И също зная какво е студ на -30 с вятъра -40.Ти няма да го разбереш,ама един от изследователите на Северния полюс е казал-Човек може да свикне с всичко ,но не и със студа.Той е знаел какво е студ и аз също зная,затова всичките ти надъхани постинги звучат меко казано смешно.
Айде със здраве!
А между другото щях да забравя-за да отидеш на платформите ти трябва изкаран курс,а за да изкараш курс трябва да си член на накякъв синдикат,а за да си член на синдиката....и т.н и т.н.
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

Guinness написа:
JITOMIR999 написа:Ха-ха-ха който иска да си стои в миризливия Лондон, 12-си години ми стигат,продавам всичко каквото имам и ,ако не е Канада ще е някъде другаде само не Лондон. А за работа аз проблеми за намирането нямам, а имам със заплащането:). И когато и да се върна и където и да отида работа ще си намеря това е най малкия проблем
И да се смееш и не аз ще си стоя в Лондон. А ти имаш много дървена глава и си решил да я счупиш.На прав път си,Канада е правилното място за това.Дерзай и успех,ама само за информация да ти кажа аз зная какво е Едмонтон.Ниску и въобще Алберта.И също зная какво е студ на -30 с вятъра -40.Ти няма да го разбереш,ама един от изследователите на Северния полюс е казал-Човек може да свикне с всичко ,но не и със студа.Той е знаел какво е студ и аз също зная,затова всичките ти надъхани постинги звучат меко казано смешно.
Айде със здраве!
А между другото щях да забравя-за да отидеш на платформите ти трябва изкаран курс,а за да изкараш курс трябва да си член на накякъв синдикат,а за да си член на синдиката....и т.н и т.н.
Виж сега курсовите са ми най малкя проблем, аз съм дърводелец. Платформите са в краен слу4ай. Ти може и да знаеш какво е Едмонтон,но кой е казал ,4е там ще ходя. В на4алото може да се запътя към Калгари ,ако не ми хареса може да пробвам и Ванкувър, но повярвай ми достатъчно помия съм видял тук.Ако не ми хареса както ти казва6, за което не съм сагласен ,защото всеки си има мнение, аз винаги мога да се върна тук в УК, но не и в Лондон. Много добре знае6 за каква кофа за боклук става въпрос. Между 2000- 2004 беше напълно разли4но. Отдавана вси4ко се срина. Стой си тук щом ти харесва.Всеки си знае.
4ао засега.
Публикувай отговор