Обяснете за бенефитите
- Independent
Точно както го каза Ира. Спогодили сте се с компанията за определена заплата. В тази заплата НЕ СЕ включват бенефитите. Тези бенефити обаче се добавят към годишния доход в края на годината за пред данъчните.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
цени в Кебек, горе долу:anju написа: цената ме потресе, имало защо значи да пускам тази тема, няма да мина само с единия план ...
кореново лечение на заден зъб - 672, minor - плаща се повече проценти
щифт - 400 - major - обикновенно се плащат 50%
коронка - 950 - major
Там където работя сме имали съм пациенти, които имат по две застраховки и те плащат последователно цялата сума. Имали сме и случай, в които кореновото лечение и щифта се пускат едната година, коронката през следващата. Комбинации разни, зависи от зъболекарят ви и желанието му да ви угоди финансово. Аз лично на такъв пациент не бих го направил :
veliko написа: Иначе няма да ви оставят на мира докато не ви ошушкат всичките кинти. Ще живеете за да ходите на зъболекар, по/точно ще му плащате скъпарската къща в тузарския квартал.,
- drifter
- Обратна връзка:
Обещах да споделя, опита си със зъболекаряdrifter написа:Повечето застраховки покриват 80% за пломби, но само 50% за коронки и по-сложни неща. Аз имам двойна застраховка (от мойта и на съпруга ми от работата) и се надявам че за коронката, която ще си правя ще мога да ползвам и двете застраховки по 50%. Дали е така ще разбера другата седмица

Не съм стигнала до коронката още, но иначе беше точно както и Пумпи е казал по-горе. Взимат си първо колкото се полага от мойта застраховка и след това остатъка от тази на съпруга ми. За пръв път от 20 години насам си излязох от зъболекаря без да трябва нищо да плащам

Също така при този зъболекар нещата са по-уредени от колкото при предишния. Сестрата се грижи да прати исковете и да си вземе парите от застрахователите. При предишния аз си плащах цялата сума, те ми даваха claim форма, аз си я пращах по пощата на застрахователите и те после ми връщаха парите.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.