Голяма веселба!
Ами всеки човек дошъл в Канада ака "Имигранта" минава различни етапи в своето развитие. А и тръгват от различно място. А и са в Канада от различно време - 1 месец, на 1 година, на 5 години, на 10 години, че и на повече. А и са различни хора. Ами те нямат абсолютно нищо общо помежду си.
А па туй с дома ...
Кат стъкна един огън и направя една чорба и те ти дом.
А човек може да е без дом и в най-голямата къща!
за съжаление не мога да събера тази година достатъчно кинти за да се пренеса някъде м/у Антиб и Монако и като по реалистичен вариант се виждам догодина някъде м/у Варна и Бургас.
то по принцип не се знае къде ще съм по хепи,но като човек на действието ,а не на приказките много малко време след идването ми тук ми бе достатъчно да се осъзная ,че не ставам за кушон и по най бързия начин трябва да стягам куфарите за да оцелея като индивид.
иначе не се оплаквам ,тука пържоли има и то много ,ама някак си не разбирам как една свиня може да е хепи изяждайки децата си.
Глей ся моторчо!
Твоя финансов план е ясен и на Луи-Карл меканисиен веикюл лурд. С тоз имот на островчето ще завлечеш 2-3 пъти повече отколкото без имот. Ама внимавай, че според мен ще си се пенсионираш тук. Най-много да си доведеш някоя булка от БГ.
troll, нещо не си разбрал братчед.
Обединява ни това че сме се родили в една и съща държава и понастоящем живееме също в една и съща държава която е различна от първата.
А щом дома го определяш с огъня и чорбата, за тебе цял свят ти е дом, ма да не стане така че някаде да накладеш огън, да сложиш чорбата и да дойде някой лайнар да ти я изяде и ти да нямаш възможност да направиш нищо, щото само ако се опиташ да направиш нещо и оня ще смърси ...
Последно промяна от Marginal39 на Пет Ное 07, 2008 9:43 pm, променено общо 1 път.
smotan написа:Аха, да! Борн ту би Кънедиън!
Ама аз и в Китай се чувствах у дома
Щото не си била във Ван...
Ми така де, щото където си се прибираш, там ти е дома. Те това граници, държави - белите хора го измислиха. Преди това всички си бяхме деца на природата.
Като цяло "дъртите" емигранти би трябвало по-трудно да се адаптират, ама май си е до човек. Примерно я го вижте Бекса: уж е на 21, а пък още подсмърча за Варна...
Аз съм дърт, ма се адаптирам, та се адаптирам, утре ако си свърша работата в Табарнашко, почвам да пускам бараката за продажба и да стягам багажите ...
Marginal39 написа:troll, нещо не си разбрал братчед.
Обединява ни това че сме се родили в една и съща държава и понастоящем живееме съюо в една и съюа държава кочято е различна от първата.
А щом дома го определяш с огъня и чорбата, за тебе цял свят ти е дом, ма да не стане така че някаде да накладиш огън, да сложиш чорбата и да дойде някой лайнар да ти я изяде и ти да нямаш възможност да направиш нищо, щото само ако се опиташ да направиш нещо и оня ще смърси ...
Ахааа!
Разбрах!
Ти чувстваш по близък Станишката, от Георги от Пиринските. щото първия кара мотор, а втория е роден в Америка.
Marginal39 написа:troll, нещо не си разбрал братчед.
Обединява ни това че сме се родили в една и съща държава и понастоящем живееме също в една и съща държава която е различна от първата.
А щом дома го определяш с огъня и чорбата, за тебе цял свят ти е дом, ма да не стане така че някаде да накладеш огън, да сложиш чорбата и да дойде някой лайнар да ти я изяде и ти да нямаш възможност да направиш нищо, щото само ако се опиташ да направиш нещо и оня ще смърси ...
Ок!
Не бива се да се бъзикам!
Щи кажа!
Не е въпроса къде си, а с кой си!
Нали сващаш?
Въпроса е с кой ядеш чорбата!
Имаш ли това което цениш! Щото на скъперника най-добрата компания му е имането!
Пак си в грешка, ако си еди каде си, ше дойде някой лайнар когато сте с еди коя си за да празнувате годишнина от сватбата и щи каже че ако не освободиш масата щи смачка главата от бой.
Тва "у дома" ли му викаш ???