Някой заминавал ли е за Канада през зимата?
това за зъбките просто ще умра от смях - не си попаднала на правилното място - това поне го знам професионалноdancerola написа:Знаеш ли какво яде едно бебе като го болят зъбите? т.е. като израстват.
Знаеш ли какво яде едно бебе като има температура?
Знаеш ли какво яде едно бебе като има колики?
Знаеш ли какво яде едно бебе като му бият ваксината?......
Ще ти подскажа единият отговор. ПОДСЛАДЕНА вода.
Уалк клиниката работи ли в 2 посреднощ? Гарантирам ти че само от вида на всичките кашлящи, подсмърчащи и т.н. бебета, не твоето бебе, ТИ ще получиш колики. Но да продължим:
БГ: Личен лекар, квартира, работа, приятели, близки, Не сте се върнали токъ що от полет до луната.
СА: Току що си кацнал от луната (или на луната според някои), няма квартира, застраховка, личен лекар, работа, приятели, близки, кола.
за "биенето" на ваксини няма да коментирам. Моите бебета не са имали температура и колики, та не знам как се действа със сладката вода

GP в Бг работят в 2 през нощта - не ме разсмивай
в Ca можеш да отидеш при личния си лекар, когато поискаш - и тук не ме разсмивай, нашия педиатър приема спешни само сутрин от 8 до 8.30 и пак ми се е случвало да чакам до 10 за да ни види.
в БГ в чакалните няма подсмърчащи бебета, баби и всякаква паплач ? - само като си спомня какви тълпи бяха на долния етаж на поликлиниката, в която работех, Ca ми се вижда песен. А като си спомня и как навяваше в тези коридори - леле.....
застраховка имаш или от Бг или тук си покрит след 3 месеца
единствено приятели и близки нямаш, но пък в началото не и двамата работят така, че не е проблем, а и имиграцията не е приятели и близки anyway
снежеца може и да си трупа, автобуса спира на ъгъла. Ако е толкова апокалиптична картината просто взимаш такси

а забравих имаш телефон info sante, където получаваш навременна и полезна помощ, при необходимост. Аз си ги ползвам даже и от Денвър

Нещо май има някакво разминаване. Значи ти току що си кацнал в КАНАДА(не у БГ), в да кажем 12 часа. Обяд, 12:30 имаш квартира. 12:45 СИН карта. 1:15 Здравна карта. 2:15 Личен лекар. 2:30 Почваш работа. 3:00 (като за първи ден) се прибираш от работа. Носиш на жената билет за Селин Дион, на децата последен модел ПСП. 4:00 Отскачаш до БГ, пиеш една бира с приятели. 9:00 се прибираш и лягаш при жената (все пак приятелите искат ПОДРОБНОСТТИ от първата ти година
)
2 посред нощ дето пищи на умряло. 2:01 ти му забиваш пет шест шамара. 3:00 то спира да се търкаля и заспива спокойно.
За тази истина ли ставаше дума?

2 посред нощ дето пищи на умряло. 2:01 ти му забиваш пет шест шамара. 3:00 то спира да се търкаля и заспива спокойно.
и това е истина точно толкова, колкото и предишните ти мненияdancerola написа:Нещо май има някакво разминаване. Значи ти току що си кацнал в КАНАДА(не у БГ), в да кажем 12 часа. Обяд, 12:30 имаш квартира. 12:45 СИН карта. 1:15 Здравна карта. 2:15 Личен лекар. 2:30 Почваш работа. 3:00 (като за първи ден) се прибираш от работа. Носиш на жената билет за Селин Дион, на децата последен модел ПСП. 4:00 Отскачаш до БГ, пиеш една бира с приятели. 9:00 се прибираш и лягаш при жената (все пак приятелите искат ПОДРОБНОСТТИ от първата ти година)
Не зная това въпрос към мене ли е? Всъщност,ако си свършиш домашната работа преди да тръгнеш, откъдето и закъдето и да е ,ако разтегнеш горния "сценарий" в рамките на месец, повечето неща горе долу така ще изглеждатdancerola написа:Нещо май има някакво разминаване. Значи ти току що си кацнал в КАНАДА(не у БГ), в да кажем 12 часа. Обяд, 12:30 имаш квартира. 12:45 СИН карта. 1:15 Здравна карта. 2:15 Личен лекар. 2:30 Почваш работа. 3:00 (като за първи ден) се прибираш от работа. Носиш на жената билет за Селин Дион, на децата последен модел ПСП. 4:00 Отскачаш до БГ, пиеш една бира с приятели. 9:00 се прибираш и лягаш при жената (все пак приятелите искат ПОДРОБНОСТТИ от първата ти година)

re
Отново безумни спорове , човека к`во ви пита вие к`во отговаряте струва ми се че на никой не му пука как сте си гледали бебетата всеки има различен мироглед и вместо да помагате със съвети вие задоволявате собственото си самолюбие.
Със сигурност ще бъда изтрита,но това е отговора на всички постинги тук. :idea: :idea: :idea:
Със сигурност ще бъда изтрита,но това е отговора на всички постинги тук. :idea: :idea: :idea:
значи:dancerola написа:Я сподели, как се подготвяш за колики? Или за никнене на зъбки? Или за температура от 38 градуса в продължение на 1 седмица?
1. моите и двамата не са имали колики, sorry. Спомням си на големия му давахме профилактично някакви капки в млякото( не си спомням името), но и когато не давахме пак нямаше колики. A propos с какво са по-различни коликите в Канада от тези в Бг ?
2. цветята никнат

3. не знам ти какво ги правиш твоите, но моите деца нямат 38 по цяла седмица. Ако премине 2-3 дни просто ги вижда лекар и взима нещата в свой ръце - това му е работата;
Re: re
Diavolo написа:Отново безумни спорове , човека к`во ви пита вие к`во отговаряте струва ми се че на никой не му пука как сте си гледали бебетата всеки има различен мироглед и вместо да помагате със съвети вие задоволявате собственото си самолюбие.

на въпроса - да идва в Канада, когато иска. Ако има хъс и желание, месечното бебе няма да му попречи да се оправи. Даже ще му помогне, когато му се усмихне вечер, след тежкия ден

хаха, каква сезонност в намирането на работаdancerola написа:Също така, добра работа (по специалността) през зимата се намира още по трудно. Тука като гледам, канадците през зимата спят зимен сън. Ранното лято-есен наемат студенти от ко-оп програмите. И чак есента ако остане свободнон място може да ти излезе късмета

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)