Лекар в Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
ninka83

Мнение от ninka83 »

Sugarplum написа: :D А Нинката ми пише на лични/цитирам/"Кен ЛИ....без батето"
Да не я изгубиш из някоя секта :D
:lol: Нинката е в клуб Адреналин :D

нема страшно, там много се поддържаме. новички не приемаме, ама мога да ходайствам за някой . само с по висок адреналин :wink:
ninka83

Мнение от ninka83 »

захарчето, то се видя че си се размекнал отвсякъде. :lol: дума не може да пазиш, ама хаа!

що не цитира и другото лично/цитирам/"Батето на френч как звучи? Льо Бате? или Льо Батето /

там на Ст катрин как ше питам за него, вервам знят го, нашто момче :D
и само дума ако си казал повече.требва да го изненадаме, да не казвам по какво :D
Аватар
petiov
Обратна връзка:

Мнение от petiov »

Де го чукаш, де се пука!!! :roll:
dakel1

Мнение от dakel1 »

Отдавна не бях влизала във този форум... :roll: незнам ....имам чувството, че много агресия нещо се е акумулирала ... :cry: От що ли? :oops: Аз специално също предпочитам да имам българин лекар, не защото не говоря език или не умея да муча :twisted: ...ами просто ми е по комфортно, дявол го взел!А относно забележките за езиците и социала-Не ви ли омръзна едно и също да си пеете? :roll: Защо на българина ояите са все в паницата на другия, а????? :twisted:
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

Та да се върнем на темата: бълагрин лекар в Ласал няма; поне ние не сме чули за такъв все още.
Az znam che ti znaesh che az znam :)
dakel1

Мнение от dakel1 »

Някога, когато живеехме в Монтреал, лекар ни беше Вармян-човекът е много готин, от старата генерация лекари е и по принцип българи не връща, но проблемът може би е , че се намира бая далеч от Ла Салл.Ако човек има кола , разстоянията не са толкова големи всъщност :D
Публикувай отговор