Чехите спират да летят до Монтреал от 2008

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

lilian100 написа:Виж сега DIMELBE, това че си пътувал 30 пъти със самолет по света, не означава, че си запознат с превозвачите по дестинацията Монтреал-София. И аз съм пътувала по други направления преди, но тук коментираме авиокомпаниите, извършващи полети от Монтреал до София и обратно. Та в тази връзка исках да ми споделиш твоя опит точно с тази дестинация, а не да даваш голи квалификации за нивото на чехите.

И освен това, хайде ако обичаш, поясни на клиентите на CSA, които вече са си купили билети, откъде имаш информацията, че те няма да летят през 2008. Защотото като гледам доста успя да ги притесниш и е редно и коректно да ни осветлиш за източника си.
Ти поне малко мислиш ли преди да напишеш мнението си??? НУЖНО ЛИ Е да летиш с една авиокомпания само по една дестинация за да разбереш какво е обслужването й? И ЗАЩО НЕ ЗАПОЧНЕШ ДА РАБОТИШ към CSA щом толкова ги защитаваш от МНИМИ при това обвинения и ти им обясни на "КЛИЕНТИТЕ" всичко, което искаш. Освен това, явно не само аз имам някаква информация, а и други хора - ми ДА, то явно ти разбираш всичко последна.
emyangels написа:Ето малко допълнителна информация: току-що се свързах с агенцията, която ми е продала билетите тъй като имаме връщане на 12 януари.
Полетите на чешките авиолинии спират от 17 януари 2008.
Ако те интересува достоверността на информацията, разтърси се сама и ПРОВЕРЯАЙ КАКВОТО СИ ИСКАШ, аз на теб няма да ти се оправдавам и обяснавам :?: .
ХАЙДЕ ЧАО И СИ ИЗБИВАЙ ДРУГАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ АКО ОБИЧАШ! :beer: [/list]
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
lilian100

Мнение от lilian100 »

Нещо са ти слаби нервите. Защо трябва да крещиш не разбирам (писането с главни букви се квалифицира като викане). Просто те попитах две неща и ти изпадна в истерия.

Помолих те първо да ми разкажеш за своя опит с авиокомпаниите, които летят от Монтреал до София и обратно. И освен това ти предложих да ми кажеш откъде имаш информация, че чехите спират да летят до Монтреал през 2008. На нито един от двата въпроса не получих отговор.

Но разбрах други две неща: първо, че си с ниско възпитание; и второ, че лесно си изпускаш нервите.

Естествено, че не аз трябва да проверявам достоверността на твоята информация. След като си пуснал цяла тема по въпроса, редно е да цитираш източника си, а не да ми казваш, че и някой друг бил чул нещо.

И хайде сега, много моля, да не се развикаш пак :wink: .
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

lilian100 написа:Нещо са ти слаби нервите. Защо трябва да крещиш не разбирам (писането с главни букви се квалифицира като викане). Просто те попитах две неща и ти изпадна в истерия.
- Благодаря, че ми го каза, научих НЕЩО НОВО! И все пак е странно как човек може да крещи така :D :D :D :D :D
СТРАННО Е също така как така бързо определяш, че някой е изпаднал в истерия?! Ако ти си истеричен тип ок, но ако обичаш не квалифицирай хората по едни главни букви и не ги ОБИЖДАЙ! Използвах ГЛАВНИТЕ БУКВИ, за да ти привлека вниманието върху НАПИСАНИТЕ С ГЛАВНИ БУКВИ ДУМИ. Явно твоето възпитание нещо понакуцва в цялата работа. :roll: :?: :idea: :D
А що се отнася до това откъде имам информацията - не съм пускала теми с лъжлива информация, ако това се опитваш да намекнеш.
Информацията е абсолютно вярна, получих я от :
CLUB VOYAGES OUTREMONT

1059 ave Laurier West

Montreal, Quebec, H2V 2L2

tel: 514-861-3949

Надявам се, че задоволих ВИСОКОТО ТИ ВЪЗПИТАНИЕ!!!!! :roll: :wave2:

Започва да става весело НО СМЯТАМ ДА ПРИКЛЮЧВАМ с безсмисления спор (но очевидно не и с ГЛАВНИТЕ БУКВИ :D ), дай да ходим да си купим по един самолетен билет и толкова. :D :D :D :beer:
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Veliko

Мнение от Veliko »

ай стига с тези чехи ма. кат са чехи да не са....

:lol: :lol:
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Veliko написа:ай стига с тези чехи ма. кат са чехи да не са....

Лайза Минели :?: :lol:
Kiwi

Мнение от Kiwi »

krimon написа:
Veliko написа:ай стига с тези чехи ма. кат са чехи да не са....

Лайза Минели :?: :lol:
Та да им свирим под стряхата. :D
Аватар
some

Мнение от some »

Gusto
Публикувай отговор