В www.go-to-canada.com пердлагат съдействие за ново пристига

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

G_Rosi написа: :lol: :lol: реших да ти помогна малко в избора! :lol:
Изображение
Rosi, ti si dusha...znaeh si az che ima neshtu mejdu nas. :wink: . Mislim mnogo ednakvo. Ama kakvo da pravia kato tia veche si ima (nali se seshtash che nemoje visaka godina nova kola). Znam che si padate vie nejnite sazdania po razni drankulki, ama hubavite struvat poveche ot tova na snimkata :shock:
Abe mai shte mine s edna vecheria, mlako vnimanie i bezplaten bilet za pazaruvane v GAP na soinost ...abe kakvato tia reshi da poharchi :P
Ima vreme do togaz. Moje da pusna edna tema za sabirane na idei :idea:
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

Добре де, нали си ми приятел - един компромисен вариант! :D :D :lol:
Изображение+ИзображениеLIGHT BLUE FOR WOMEN BY DOLCE AND GABBANA
slavtchev_m

В www.go-to-canada.com пердлагат съдействие за ново пристигa

Мнение от slavtchev_m »

Taka i ne razbrah niakoi polzval li e tiahnate uslugi no mersi. E G-n A. Paskov i toi e edna nedomlyvka nishto ne kazva i ne razbiram zashto dali sentenciata "informaciata e pari" e mnogo vajna za nego neznam. I vse pak ako mojem da produljim razmislite po tozi vypros shte sum blagodaren.
slavtchev_m
slavtchev_m

В www.go-to-canada.com пердлагат съдействие за ново пристигa

Мнение от slavtchev_m »

Taka i ne razbrah niakoi polzval li e tiahnate uslugi no mersi. E G-n A. Paskov i toi e edna nedomlyvka nishto ne kazva i ne razbiram zashto dali sentenciata "informaciata e pari" e mnogo vajna za nego neznam. I vse pak ako mojem da produljim razmislite po tozi vypros shte sum blagodaren.
slavtchev_m
survivor

Мнение от survivor »

Poznavam dve semeistva, koito sa bili klienti na Paskov. Dovolni sa horata, koeto ne oznachava che i ti bi ostanal dovolen.
slavtchev_m

В www.go-to-canada.com пердлагат съдействие за ново пристига

Мнение от slavtchev_m »

survivor написа:Poznavam dve semeistva, koito sa bili klienti na Paskov. Dovolni sa horata, koeto ne oznachava che i ti bi ostanal dovolen.
Daite podrobnosti kude v koi kvartali sa bili nastaneni i dali samo tezi 200 CAdolara sa im poiskali prez West. Union. Ako e ima drugi neka razkajat
slavtchev_m
Заключено