Аз пък не разбрах с какво и как човекът налага своето мнение...Чуди се sofiya...Ами ще се чуди,я! И аз се чудя и мога още два пъти повече неща да изброя.Rosi написа:sofiya написа:само се чудя, коя ли е хубавата страна на живота в БГ - да ти взривят входа, изнасилят в градинката, гръмнат на улицата, или може би мизерната заплатка, благодарение на която всеки месец взимаш на заем ( ако има от кой) и се чудиш днес сирене ли да ядем или чушки, също може би е гот да те обиждат някви простаци с 2 кила златни ланци, да се буташ в студеня рейс , да те псуват някви нервни полу-шофьори, да слушаш чалга носеща се от всеки ъгъл и най-простата гейша да е облякана по-добре от теб с твойто више образобвание..е, благодаря, за много хубав живот се сещам в БГ, хеххехе, ай наздраве, пийте една ракия менте и се молете доктора утре да ви иска само 100 кинтаhappy again: Преоткрихме хубавата страна на живота в България.Eto v tova e razlikata.Zatova tezi hora mogat da preotkriat hubavata strana na jivota v Bulgaria, no ne i ti.Budi 6tastliva tam kudeto si i ostavi drugite da budat , bez da im nalaga6 tvoeto mnenie.Сега гледната ни точка и за България, и за света е съвсем различна
happy again не споменава колко време са прекарали в Канада и от колко време са си в България.Всичко това има голямо значение,съгласете се!
Да ме прощават някои хора,но когато чуя,че някой се върнал след 3 месеца,2 седмици и даже прецедент 2 ДНИ(!!!)...готова съм веднага да сложа диагноза!

За подобна реакция,аз лично нямам никакво логично обяснение и това не е реакция на нормален човек! За такова време не е възможно дори да видиш къде си дошъл,да не говорим пък вече за трезва преценка!
Лиска до някъде я разбирам,защото се досещам за причината им.Но те поне са видяли и опитали всичко...Кажете ми за 3 месеца какво е възможно да се види и разбере!Ето така наистина се губи себеуважение!Слад време в България ще проумееш,че всъщност така и не си разбрал живота в Канада и се предаде без бой.А за човек,който тръгва с нагласата "Правя каквото искам,а да става каквото ще",не мога да си помисля нищо хубаво.По-голямата част от хората се носят по течението и си живеят така както искат,без много да му мислят.Така е най-лесно.И са си щастливи!
Чудя се само как така са се подлъгали на емиграция?