Боя пред българската църква в 0:30 - въпроси.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
inn

Мнение от inn »

Na men mi haresa kupona i mizikata beshe super :) A za zbivaneto mnogo jalko , po skoro stranno bi bilo ako niama izcepki na Bg parti :)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

inn написа:Na men mi haresa kupona i mizikata beshe super :) A za zbivaneto mnogo jalko , po skoro stranno bi bilo ako niama izcepki na Bg parti :)
Па да, кво толко?
Тва прави май най-много впечатление на тукашните които по априлската линия са им казали да няма въобще насилие та те вместо да се сбият от време на време земат та си свитнат семейството -:)
:beer: :beer: :beer:
Flagellum Dei

Мнение от Flagellum Dei »

Аз знам какво стана.
Flagellum Dei

Мнение от Flagellum Dei »

Аз съм от Хунско-Татарско-Узбексото ЦРУ... така че дет се вика на арментски TOP SECRET.
Как я мислите вие тая работа половината форум съм ги инжектирал тайно със натриев тиопентал и после съм ги разпитал със методи които не мога да раазкрия. Вие ташак си мислите тая работа.
Stoyan_Chonev

Мнение от Stoyan_Chonev »

Flagellum Dei написа:Аз съм от Хунско-Татарско-Узбексото ЦРУ... така че дет се вика на арментски TOP SECRET.
Как я мислите вие тая работа половината форум съм ги инжектирал тайно със натриев тиопентал и после съм ги разпитал със методи които не мога да раазкрия. Вие ташак си мислите тая работа.
...май и си пил по време на инжектирането от разтвора, Хитрел :rotfl:

..и да се явиш на призовката...
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Ех,Маргинал...........ако има едно убийство на всеки 5 години,то домашното насилие е май е доста по-голям процент.........АЗ лично предпочитам общество с по едно убийство на семейство на всеки 5 години ,отколкото такова със побоища всеки ден по улиците,баровете ,ресторантите и вкъщи. :twisted:
Така ,че хич недей да подхождаш така лековато към нещата със насилието спрямо жените ,защото то от там се почват големи проблеми в обществото.....колкото повече биячи в семейството,толкова повече комплексари и толкова по-провалено общество..............да го еб..
и обществото със такива дришни коиот само вкъщи се правят на мъже ,а в работат си са пълни некадърници!!!!! :evil:
Аватар
Kwon-Do

Мнение от Kwon-Do »

Смятам ,че няма нужда от пояснения ,кое е обществото което е по-загубено? :evil:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Kwon-Do написа:Ех,Маргинал...........ако има едно убийство на всеки 5 години,то домашното насилие е май е доста по-голям процент.........АЗ лично предпочитам общество с по едно убийство на семейство на всеки 5 години ,отколкото такова със побоища всеки ден по улиците,баровете ,ресторантите и вкъщи. :twisted:
Така ,че хич недей да подхождаш така лековато към нещата със насилието спрямо жените ,защото то от там се почват големи проблеми в обществото.....колкото повече биячи в семейството,толкова повече комплексари и толкова по-провалено общество..............да го еб..
и обществото със такива дришни коиот само вкъщи се правят на мъже ,а в работат си са пълни некадърници!!!!! :evil:
Ше забравиш, преди около 8 години имаше по едно семейно убийство на седмица средно.
Даже спряха да ги пишат на първа страница щото стана банално.
А мазохистките кво да правят, нали и те са хора, ако не дават на мъжа им да ги маргясва кой печели от тва?
Или си на мнение че само швестерките и лезбийките имат право да си изживяват сексуалността?
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

e i razbra li se nakraia koi sa go bili i koi sa go ...nabili
THE LAST LINE OF DEFENSE
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

JoroF написа:e i razbra li se nakraia koi sa go bili i koi sa go ...nabili
Не, както винаги се обсъждат други въпроси -:)
Странджата

Мнение от Странджата »

ми , да , маргинални неща се обсьждат , виж ако беха метнали на ОНЯ ,39 маргинални тояги , друга работа......
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Странджата написа:ми , да , маргинални неща се обсьждат , виж ако беха метнали на ОНЯ ,39 маргинални тояги , друга работа......
Кво ми съставяш изречения?
Странджата

Мнение от Странджата »

??? :beer: :beer: :beer:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Тая вечер ми потвърдиха тва което вече казах по отношение на случилото се.
Та явно човека дето го маргясваха не е бил най-лошия, оная е стояла зад вратата и той я е бутнал с нея, мъжа и бил много боен и му налетял и оня го праснал пръв, оная се юрнала и той я е праснал с удара предназначен за мъжа и.
Както и да е, гордея се че имаме такива храбреци които могат да бият сам пиян човек гол до кръста лежащ на снега.
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Какво я бистрите повече тая случка ....
Сбивания на събирания са ставали редовно, стават (както показа и този случай) и ще стават .... ако няма такива случки, то събиранията не са на българи.
Заключено