позволете на старото бургаско куче да се намеси......
повтаряйте на бабата, че френския е тре-з-емпортант пур ну, мадам. ей тва ама непрекъснато, с време и без време.
след интервюто ще продължим с уроците мадам, защото френския е важен за нашия успех в квебек.
хора, тя ви провокира, ама до последно. даже след като ми даде сертификатите искаше още да й се пъна. какво трябва да знаете за квебек, мосю, че имате прави ли......, не имате и отговорности. да, мадам.
аз сега като се замисля, като й казвах, че има право, това й гъделичкаше самочувствието.... нищо че ми се стросваше, естествено, че имам право. иначе нямаше да го казвам......
извинете се ако трябва.... кажете го на български. и говорете колкото можете докато тя пише, нищо, че я слуша, я не.... нали създавате впечатление, че се опитвате да й кажете нещо важно.
психология е братя, цялата работа. все едно убеждавате ченге да не ви напише акта за превишена скорост, с малки различия,
или че убеждавате жената да не харчи толкова много, че ще иде коня в ряката.......
наклонете се напред и я гледайте право в очите, не местете глава. наклонете се напред аааааа я ще я глътнете. това много помага за слушането и говори, че вие наидстина внимавате в думите й. тя явно иска хората много, ама много да слушат я разбират, я не. защото няколко пъти изпъшквах и казвах, мадам, не мога да ви разбера...
и тогава мадам кимаше и преводачката даваше на български.
това е не се сещам за друго.