Май ще имаме нов рекорд по време...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Seny

Re: Честито

Мнение от Seny »

нчинаещи
учим го от както сме подали документите аа върви трудно и това най-много ни притеснява
иначе стаж имаме по 12 години всеки от нас, и двамата сме с инжинерно образование , та даже съпруга ми има и икономическо.
С две деца сме и мдобре дошли ама този френски... :roll:
Аватар
Seny

Мнение от Seny »

исках да кажа, че сме им добре дошли.
В DCS сме писали и за двамата 3/3 на френски и на англйиски.
Времето за нощо не стига :?
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

и ние сме така...взех неплатена до интервюто, дано да понаваксам, но жената е "гола вода" ....
като гледам какво разчекване прави мадам на първата сесия чак ми се свива стомаха, струва ми се, че оня чичко Ла Рю май по бил "нежен"
:lol:
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Горе главите,всички ще минете . Щом са ви извикали на интервю тва значи че сте одобрени 99% и остава само да си покриете нивата френски посочени в dcs,3/3 е просто смешно ниско ниво и максимум за 1-2мес. може да се достигне.И не се оставяите некви чиновничета/особено пък зли бабки националисти :) / да ви разиграват на интервюто,дръжте се достоино или както казват в махалата "дръжте се мъжки" :) Аиде и успех
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

AlkaponBG, съветвам те да се вслушаш в думите на курта007. Виж колко хора са с вас тук в форума. Да се надяваме на собствените си сили, достойнството, и умението да се справяме в такива ситуации с всичко под ръка. А после ще видим какво ще следва :)))

Горе главата и помни, че никой не се е родил научен, още по-малко АЗ :)))))

:beer: :shock: :oops: :lol:
Az znam che ti znaesh che az znam :)
nikito

Мнение от nikito »

позволете на старото бургаско куче да се намеси...... :lol:

повтаряйте на бабата, че френския е тре-з-емпортант пур ну, мадам. ей тва ама непрекъснато, с време и без време.
след интервюто ще продължим с уроците мадам, защото френския е важен за нашия успех в квебек.
хора, тя ви провокира, ама до последно. даже след като ми даде сертификатите искаше още да й се пъна. какво трябва да знаете за квебек, мосю, че имате прави ли......, не имате и отговорности. да, мадам.
аз сега като се замисля, като й казвах, че има право, това й гъделичкаше самочувствието.... нищо че ми се стросваше, естествено, че имам право. иначе нямаше да го казвам......
извинете се ако трябва.... кажете го на български. и говорете колкото можете докато тя пише, нищо, че я слуша, я не.... нали създавате впечатление, че се опитвате да й кажете нещо важно.
психология е братя, цялата работа. все едно убеждавате ченге да не ви напише акта за превишена скорост, с малки различия,
или че убеждавате жената да не харчи толкова много, че ще иде коня в ряката.......

наклонете се напред и я гледайте право в очите, не местете глава. наклонете се напред аааааа я ще я глътнете. това много помага за слушането и говори, че вие наидстина внимавате в думите й. тя явно иска хората много, ама много да слушат я разбират, я не. защото няколко пъти изпъшквах и казвах, мадам, не мога да ви разбера...
и тогава мадам кимаше и преводачката даваше на български.
това е не се сещам за друго.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

До тук добре... :) , мадам е разкрита, който е при нея ще я разбие. Ама още няма "нувель" за това кой ще е за декември
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Заключено