Ia kajete niakoi znae li sas sigurnost dali NSERC post doc stipendiite sa neoblagaemi, che da vzema da zaradvam detsata (pri nas niama nishto ofitsialno, dnes govorih s finansovite plahove).
Sas zdrave!
същият случай в наше селоsurvivor написа:Зависи от програмата колко са курсовете. В моята имаше 8 курса (4 задължителни и 4 по избор) и ми бях дали един допълнителен курс от бакалавърската програма, та ми станаха 9В интерес на истината не съм чувала някой друг да е имал толкова много курсове в магистърска програма (не говоря за тези от бакалавърската които могат да ти дадат допълнително), ама знам ли, може и да чуя някой ден.
e па как да не съм чувал:D Той Стоян от наука така и не се ожени и не се и обръсна, а другия явно е научил тез неща от краткия си престой в Торонто Унивърсити и Ню БрънсвикBabaPena написа:Aide sega kolega, ti za Stoiancho ti Chakarov i naslednitsi chuval li si?I za Ivan Ivanov i za subekta zaselil se na !
Нямам представа; нашата скромна катердричка имаше HPLC още в средата на 90-те години; имаше и достатъчно консумативи за няколко работи (а не за редовна употреба), имаше и няколко знаещи екземпляра, обаче до сериозна употреба на апарата така и не се стигна. Аз вече бях наполовина "изнесена" и само следях отдалеч какво става.... Аз си мислех за "истинските" хора на науката от БАН примерно. Предположих, че там има прилична техника и се ползва съвременна методология. Аз науката я учих извън България.sasho71 написа: мдаммм, ти виждала ли си такава в БГ, т.е. аз съм виждал, ама никой не можеше да бачка на таквоз чудо-уред, щото проблема не е само да ти докарат HPLC-to, ами и да има хора които да знаят как да бачкат на негоДа не говорим, че кат кажеш примерно PCR и те гледат кат гръмнати, демек туй е много сложно и ти си голяма работа