NE PATUWAITE S OLIMPIC!!!!!!
- miloto
- Обратна връзка:
kompanii
Na men lichno, pak i veche se povtariam, KLM mnogo mi haresaha, stuardite tichaha prez tceliat pat, serviraha neshto prez 1h, ne ostanahme jadni i gladni.
Pak i nashi priateli patuvaha s KLM i sa imali vazmojnost da razgledat Amsterdam, samo triabva da si dobre organiziran i informiran kak nai-barzo da go napravish.
Lek polet i Veseli praznitci
Pak i nashi priateli patuvaha s KLM i sa imali vazmojnost da razgledat Amsterdam, samo triabva da si dobre organiziran i informiran kak nai-barzo da go napravish.
Lek polet i Veseli praznitci
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Iskam samo da vi kaja che dnes maika mi tryabvashe da leti za Montreal s KLM, samo che poletat na Bulgaria Air koito tryabvashe da izleti v 7:45 izletya kam 16:00 i taka tya si izpusna vrazkata v Amsterdam. Nikoi ne poema otgovornost i veroyatno biletat shte izgori zashtoto v kraina smetka tya taka i ne tragna za Amsterdam zashtoto tam shte tryabvashe da stoi nyakolko dena. Taka che ako nyakoi shte patuva tezi dni, prosto da ima predvid che ot edna sedmica zaradi muglata, sutreshnite poleti izlitat sledobed.
Iskam samo da vi kaja che dnes maika mi tryabvashe da leti za Montreal s KLM, samo che poletat na Bulgaria Air koito tryabvashe da izleti v 7:45 izletya kam 16:00 i taka tya si izpusna vrazkata v Amsterdam. Nikoi ne poema otgovornost i veroyatno biletat shte izgori zashtoto v kraina smetka tya taka i ne tragna za Amsterdam zashtoto tam shte tryabvashe da stoi nyakolko dena. Taka che ako nyakoi shte patuva tezi dni, prosto da ima predvid che ot edna sedmica zaradi muglata, sutreshnite poleti izlitat sledobed.
ami dai i na airbus 330 na Lufthanza

Eto Sashe na A330 na Lufthansa,koito poiska,samo 4e e bila napravena v Toronto na Lester B. Pearson International .Na Dorval ne namerih A330.
Na Dorval namerih samo A340.Parvia e 2-engine jet,vtoria 4-engine.

A340 kaca6t na 24R na Dorval.
Papi,tova e ot touchdown-a.Triene na kouchuk v beton!

- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Povyarvai mi razpolojenieto na sedalkite v MD-11 izglejda dobre samo na kartinka. Na idvane kam CA patuvahme tochno s nego (KLM) i se sluchihme na srednite dve sedalki v chetvorkata. Kato se ima predvid che do men se iztarsi edno 150kg razpluto amerikansko govedo, prejivyavaneto vaobshte ne beshe priyatno.
Prosto si zakleshten otvsyakade
- predniya red sedalki sashto e prekaleno blizo i otivaneto primerno do toaletna stava strashno golyam problem. Po otnoshenie na sigurnostta - MD11 e vse pak edin ot rodonachalnicite na shirokofyuzelajnite samoleti taka che malko trudno moje da se sravnyava s B747 osobeno s udaljenata versiya (tazi s "winglets" na kraya na krilata). Za komforta da ne govorim. Golemite versii na Airbus sashto sa dalech napred pred dyadoto. Pak i kakto kazvat pilotite edin dvigatel vpoveche nikoga ne e izlishen. Pri A340-600 imashe dva sluchaya na shupvane na krilni stoiki na kolesnicite (za shtastie bez raneni i jertvi) no mislya che gi prerabotiha i veche nyama takav problem. Pri vsichki Boeing-i prerabotiha (sled kato gi prinudiha s razporedba) nyakoi ot servo mehanizmite na kormilata za posoka i visochina sled dva strashno identichni i tragichni incidenta s B727 pri koito sasshtite mehanizmi zklinvat kormiloto za posoka i situaciya stava nespasyaema. Kato cyalo shto se otnasya do sigurnostta BritishAirways e nai sigurna, ako mojete da si ya pozvolite. Na vseki ot tehnite samoleti ima sistema koyato zapisva nad 2000 parametara na poleta i na sistemite - ne stava duma za chernite (koito vsashtnost sa oranjevi) kutii - te sa si otdelno. Dannite ot tazi sistema se predavat sled vseki polet i se analizirat i pochti vednaga se hvashtat greskite na tehnikata i pilotite i se pravi vsichko vazmojno za da se otstranyavat ili svejdat do minimum.
Ta takivami ti raboti sas samoletite i kompaniite. Priyaten polet na vsichki nadyavam se nie da sme izklyuchenie s opita si s MD11 i KLM...... i broya na izlitaniyata da e raven na kacaniyata

Ta takivami ti raboti sas samoletite i kompaniite. Priyaten polet na vsichki nadyavam se nie da sme izklyuchenie s opita si s MD11 i KLM...... i broya na izlitaniyata da e raven na kacaniyata

Blue i ik,
4estno boli me za sedalkite,
Gotov sum da letia s kakvoto i da e(moje i s cargo turboprop kato na snimkata),samo da e po-evtino.

Tova e An-12 na Balgarskata Vega Airlines kaca6t na Toronto - Lester B. Pearson International.I s tova sum gotov da fur4a,stiga se za okolo 20h do Montreal ot koiato i da e bg to4ka.
Samo dano da ne padne nad okeana,4e niama da mogat da mi nameriat bagaja posle!A i men niama da nameriat,ima akuli!

4estno boli me za sedalkite,
Gotov sum da letia s kakvoto i da e(moje i s cargo turboprop kato na snimkata),samo da e po-evtino.

Tova e An-12 na Balgarskata Vega Airlines kaca6t na Toronto - Lester B. Pearson International.I s tova sum gotov da fur4a,stiga se za okolo 20h do Montreal ot koiato i da e bg to4ka.
Samo dano da ne padne nad okeana,4e niama da mogat da mi nameriat bagaja posle!A i men niama da nameriat,ima akuli!