Затова обаче не си права, "Под шипките" темите не се заключват и могат да се променят . Поне аз мога да променям тези от март.krimon написа:...
като имаме предвид, че темите с давност от 1 месец се заключват, промяната на тема завършила на 22 март към 12 юни е строго подозрително![]()
Ти си си жива осичка, нали те чета и неска как ги насмете за евро съюза! А тва дето ти го дадох е мнооого полезно....сваля малко умносттаkrimon написа:Гатисиму и нахалникътИскаш аз да платя за твоето любопитство $7.50 USA $ + такси
![]()
, да си загубя минимум 1 ден от ценното време, за да чета поредната психо-историйка
![]()
освен това, на галено ме наричат не пчеличка, а игличка, Орльо![]()
krimon написа:не бе, сладурче, не вярвам, щото те чета и на теб мед ти пада от устата ... трябва направо да те прекъстим от Орльо на Медунчо![]()
![]()
иначе мерси, за топлите думи, умността не ми е присъща черта (не успях да изкарам като Джоанка кандидат-студентския си изпит с пълно шест, а дипломата ми е далеч от пълна шестица) ... само се опитвам да мисля (нещо, което не се счита за привилегия на женския пол), щото съм грозна, нося очила и пея в хора (канадски вариант на "Бодра смяна", но за индивиди над 30 години).
тъй, тъй, само че това не пречи Джоанка точно днес да разчисти всички теми, които могат да дадат храна на новоизлюпените детективиIRA написа:Затова обаче не си права, "Под шипките" темите не се заключват и могат да се променят . Поне аз мога да променям тези от март.krimon написа:...
като имаме предвид, че темите с давност от 1 месец се заключват, промяната на тема завършила на 22 март към 12 юни е строго подозрително![]()
Както и да е , забавлявайте се.