social i kursove v univesitet/ social i kursove po frenski

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Joy

Мнение от Joy »

ако с два дни седмично на черно се изкарват 1500 кинта на месец то малко се замислям каква е точно тази работа и дали е на черно или просто на тъмно
Някога като новопристигнала се запознах с имигрантка-българка със стаж, която правеше за 2 денонощия седмично по 1000 кеш на седмица (4000/мес.) с работа на черно. Беше на шомаж и пак на черно и дохода от пицаделивърито на мъжа и. :roll: Кой както си го направи и кой както си го избере, пумпи! Всеки, който си е избрал подобен доход, си носи сам рисковете. Аз не съм пресякла океана за подобна работа-всеки сам си е господар на съдбата.
Само дето аз никога не съм разбирала възмущението на хората по този повод... :roll: Завист? Не виждам друго обяснение.
И...пак ще попитам- всъщност какво общо има работа на черно+социал с въпросите на автора и защо и как така я преиначихте пак?
Колкото до университета, някои хора учат не заради добрата работа в офис-нея си я имат и без допълнително учене в университет. Ако заедно с работата полека, без да се напрягат, макар и разтеглено във времето си получат някаква нова специалност, защо не? Дали ще го разтягат или не, пак си е личен избор- в някои случаи е по-добре така.
bateto

Мнение от bateto »

Аре стига с тоз социал бре мързеливци такива .Аз социала на един калпак в Кебек го правя за една събота или неделя в Алберта като съм на най ниската позиция във фирмата.Като се поиздигна ще го правя за половин ден.
Идвайте в Норт Алберта да правите кинти ако не ви мързи вместо да броите трохите от социала. :D :D :D
survivor

Мнение от survivor »

JOY написа: Само дето аз никога не съм разбирала възмущението на хората по този повод... :roll: Завист? Не виждам друго обяснение.
:lol:
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

Ей, ама големи смешковци има в този форум Изображение

JOY - страхотна си :wink:
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Pepon

Мнение от Pepon »

JOY написа:се запознах с имигрантка-българка със стаж, която правеше за 2 денонощия седмично по 1000 кеш на седмица (4000/мес.) с работа на черно.
I az znam edna striptiziorka, koiato pravi 500$ na den /sorry na vecher/ tax free. Ama tia e ot Columbia.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Pepon написа:...
I az znam edna striptiziorka, koiato pravi 500$ na den /sorry na vecher/ tax free. Ama tia e ot Columbia.
A hodi i obiasni po kolko 4asa moje da kara w Uniwersitet, bez da i sprat sociala na siroma6inkata :")

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
pumpy

Мнение от pumpy »

JOY написа:
Някога като новопристигнала се запознах с имигрантка-българка със стаж, която правеше за 2 денонощия седмично по 1000 кеш на седмица (4000/мес.) с работа на черно.
то почти като едни 200 к годишно :lol: :lol: :lol:
Joy

Мнение от Joy »

Хм...не знам за какви 200к говориш, но май не вярваш ми се струва...
бгмонреал я познава-можеш да питаш него! :wink:
sashka

Мнение от sashka »

bateto написа:Аре стига с тоз социал бре мързеливци такива .Аз социала на един калпак в Кебек го правя за една събота или неделя в Алберта като съм на най ниската позиция във фирмата.Като се поиздигна ще го правя за половин ден.
Идвайте в Норт Алберта да правите кинти ако не ви мързи вместо да броите трохите от социала. :D :D :D
Bateto koga otide 4ak v Alberta? Kak ti se vijda sled Montreal?
pumpy

Мнение от pumpy »

JOY написа:Хм...не знам за какви 200к говориш, но май не вярваш ми се струва...
не бе вярвам
а тези 200к са като твоите 200к само дето източника е различен, ако и труда да е нощен :lol:
Joy

Мнение от Joy »

Аз приказки на вятъра не говоря и когато пиша във форума не преувеличавам. Преувеличените приказки на бгмонреал от мойта клавиатура не са излизали.
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

JOY написа:Аз приказки на вятъра не говоря и когато пиша във форума не преувеличавам. Преувеличените приказки на бгмонреал от мойта клавиатура не са излизали.
joy kakto винаги пишеш най-голямите глупости във форума. как не те мързи :evil:

ти си невероятно същество!

получих разрешение да ти покажа данъчната и декларация - ако ти сметнеш, че тя е могла да направи на черно дори и 1 долар, имайки предвид нейния "бял" доход, ти не си добре!

престани с клеветите, защото си сбъркала адреса!

Егати мушкатото!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

и как да ти вярва?

че ти си с така развинтена фантазия, че и космонавт ще станеш (ако си била извинявай - пропуснал съм)
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
pumpy

Мнение от pumpy »

bgmontreal написа:
и как да ти вярва?

че ти си с така развинтена фантазия, че и космонавт ще станеш (ако си била извинявай - пропуснал съм)
със сигурност е била - просто не сме имали все още тема за космоса за да се изяви но никога не е късно, плюс това сега сме на тема многострадална Геновева със стажовете и заплахата да не станем сестра-бакалавър и да не докопаме 200к на година бял, чист доход.....
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Pepon написа:
JOY написа:се запознах с имигрантка-българка със стаж, която правеше за 2 денонощия седмично по 1000 кеш на седмица (4000/мес.) с работа на черно.
Ми тя е същата позната на гърнето,и аз я знам,за два дни прави 1000 кеш!!!!! коронния и номер е да сложи една пица,и вместо около кол,да се съблича около пицата :wink: :wink:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Заключено