Според вас кога това нещо Джой ще си изтрие пак всичките мнения и ще остави останалите участници в темата да "висят" кат стар ху*?
Приемам облози. Аз залагам 10:1 че няма да й трябва много време

pomiar написа:Явно пак ще ме преместят в джънка ама аз да си попитам.
Според вас кога това нещо Джой ще си изтрие пак всичките мнения и ще остави останалите участници в темата да "висят" кат стар ху*?
ааа,градски,този път си мълча като д..е,няма да се поддам на провокациите и после пак да ме метнат в джънкаpomiar написа:Явно пак ще ме преместят в джънка ама аз да си попитам.
Не знам кой от какво има нужда, ама горният цитат мисля че е добре да го има предвид всеки родител, който идва насам. Давам го пак за да не се загуби в плявата от обиди и разправии.JOY написа: Забравете за лични ценности от рода : «Той е бъдещ мъж и трябва да бъде силен и самостоятелен! Той не трябва да бъде ласкан, защото е мъж и не трябва да бъде възпитаван като момиче! Той е мъж и трябва да се защитава в училище, когато го обиждат! Мен са ме оставяли така и аз прекрасно се оправях- значи и моето дете мога да възпитавам по този начин!» Този начин на мислене рано или късно ще ви доведе до сериозни неприятности.
JOY написа:Както и очаквах, изсипаха ми се огромни неприятности на главата заради позицията ми по този случай.![]()
![]()
Приемам всякакви препоръки за стабилен адвокат, защото най-вероятно ще имам нужда!
krimon написа:Добре де, Джой, разкажи малко какво стана, поплачи на виртуалното ни рамо ... аз съм твърдо с теб, особено ако си защитила майката !!!! Ако трябва ще ти стана адвокат