za moite priateli - Canadski patrioti

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Pepon

Re: za moite priateli - Canadski patrioti

Мнение от Pepon »

vladi написа:
KolioBalkanski написа:tova e snimka ot Canada
Изображение
shte posledvat oshte
Nishto losho ne vijdam na snimkata. Stiga s tazi ksenofobia, v Canada sme vse pak. Ako ne vi haresva demokratsiata tuk, biletcheto, samoletcheto i koi kadeto po-mu e drago...

Az puk ne vijdam nishto dobro na tazi snimka, no kakto i da e..... :?
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

I kato zagovorihme za krasivi gledki, ta da si doidem na dumata :wink:

Изображение
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Imaliznachenie, super snimki. Tova e Victoria, BC, nali? A, za man nyamash li nyakoya kaka Snejanka da postnesh, kato si pochnala s kraisivite gledki? :wink:

Kolio, super snimka si slojil ot Toronto. Nadyavam se, che shte sprem da se karame za gluposti. Da ti kaja chestno i az ne obicham myusyulmanite. Moje da ne go izrazyavam tolkova krayno, ama i az se nervya kato vidya nyakoy s charshaf. Zatova i si sedya v Ottawa, shtoto tuk po-ryadko se sreshtat takiva. No, da znaesh, che i sred tyah ima svestni hora. I edin priyatelski savet, na publichni mesta otbyagvay da se izrazyavash tolkova ryazko, shtoto da ne stavat izcepki. Az edin den kazah na kolegite, che ne ponasyam arabskata muzika i te me gledaha taka, syakash sam im kazal, che iskam da izbiya vsichki arabi. Nishto takova, prosto mi deystva po nervite podobna muzika i tova e. No, inache nyamam nishto protiv normalnite arabi, koito ne sa religiozni fanatici i terorosti.
All the best na vsichki! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Canuck написа:Imaliznachenie, super snimki. Tova e Victoria, BC, nali? A, za man nyamash li nyakoya kaka Snejanka da postnesh, kato si pochnala s kraisivite gledki? :wink:

Kolio, super snimka si slojil ot Toronto. Nadyavam se, che shte sprem da se karame za gluposti. Da ti kaja chestno i az ne obicham myusyulmanite. Moje da ne go izrazyavam tolkova krayno, ama i az se nervya kato vidya nyakoy s charshaf. Zatova i si sedya v Ottawa, shtoto tuk po-ryadko se sreshtat takiva. No, da znaesh, che i sred tyah ima svestni hora. I edin priyatelski savet, na publichni mesta otbyagvay da se izrazyavash tolkova ryazko, shtoto da ne stavat izcepki. Az edin den kazah na kolegite, che ne ponasyam arabskata muzika i te me gledaha taka, syakash sam im kazal, che iskam da izbiya vsichki arabi. Nishto takova, prosto mi deystva po nervite podobna muzika i tova e. No, inache nyamam nishto protiv normalnite arabi, koito ne sa religiozni fanatici i terorosti.
All the best na vsichki! :P
merci za savetite Canuck
az pak tochno si izriaziavam mnenieto zashtoto go smiatam za grajdanski dalg...ako ne si biaha malchali vsichki v BGto niamashe da sme tuk sega a shtiaha na nas da ni podnasiat...povecheto kanadci koito poznavam se praviat pred obshtestvo no sa s predubejdenia...ima i niakoi krivorazbrani liberali koito ne sa stapvali v getoto i se pishat za ravenstvo itn
ta ne se strahuvai da se izkazvash, samo gledai da ne te nabediat - ako si grajdanin na taia strana tova ti e pravo...te ako darjat tolkova horata da si zapazvat kulturata - na men mi e kultura da sam kulturen s kulturnite no da mrazia ciganskite cigani i charshafenite kamiloe#@achi
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Sorry Canuck, ama i nie tuka v quebec si imame krasivi mesta :wink:
Vsi4ko e ot Quebec. Za Snejanka, no pb, za vseki po ne6to :lol:
Изображение
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

imalizna4enie написа:Sorry Canuck, ama i nie tuka v quebec si imame krasivi mesta :wink:
Vsi4ko e ot Quebec. Za Snejanka, no pb, za vseki po ne6to :lol:
Изображение
pu si taia ot liavo - mnogocvetnata...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
vladi

Re: za moite priateli - Canadski patrioti

Мнение от vladi »

KolioBalkanski написа:dano niakoi den razberesh za kvo stava vapros
ama ti mai si pederas i zatva te e strah ot normalno obshtestvo
Ти май си човека, който се вълнува единствено и само от мъже в чалми... Друго нищо не те интересума майче :D :D :D

... не ти е мястото в Канада, така ми се струва. Освен ако така не ти харесва... Щато да си расист в Канада е голям мазохизъм :D :D :D Ама ти си знаеш...
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Имализначение, благодаря много за Дядо Коледа! Веднага го изтепосах на десктопа :lol: Ще му се порадвам, докато мъжът ми не е видял Снежанката :wink:
Обичам да преча
bateto

Мнение от bateto »

Tryabvashe da si smenya nomera na kolata,ponege zapochnah edna rabota na kontrakt s komersialen ,t.e nomera na tabelata mi da zapochva s F.I kakva mi beshe iznenadata i radosta mi sled kato noviyat mi nomer zapochva s F a sledvashtite dve bukvi sa BG,chist kasmet moge bi ili horata sa znaeli ,che imam nugda tochno ot takav nomer za da se ;nakefya maksimalno;,posle si vikam tya sadbata sledva nyakakva logika ,ako beshe moya priyatel Canuck naprimer sigurno styaha da mu dadat nomer sled F da sledvata bukvite CA,znam li .Kato si vzema nova kola ste si poracham nomer za otpred na koyto da mi izpishat ;BULGARIAN ROSE,stot na MAPLE LEAF neshto ne se ;kefya;.
Заключено