Извинявам се на всички ,грешката е моя.Понеже още съм на' Вие' с франсето Същевременно ви благодаря за съветите.Хората просто написали ,че дадената сума ще се използва за разглеждане на документите. Ама скандалчето го спретнах Те и без туй си го заслужаваха .Каква мъка беше за тях докато правих превода,трима души се потиха близо час.Сега сме квит Успех на всички
Спокойно казвам на всички,защото чакането му е майката-аз дата за интервю получих 6 месеца след потвърждението за получени документи.Неискам да ви обезсърчавам ама невярвам преди Януари някои да получи покана за интервю.Споко,ще дойдат най-рано 3 месеца преди сесията.Най-добре да наблягате на франсето-че хич не е лесно.
Спокойно казвам на всички,защото чакането му е майката-аз дата за интервю получих 6 месеца след потвърждението за получени документи.
Може и така да стане ако решат да не изпитват през януари-февруари!!!Мисля че на някой от форума обаче бяха писали че ще има сесия тогава,та затова се надяваме!!!
DOLPH i az taka se nadqvah,no za sajalenie ,za da ne e polu4il nikoy dosega konkretna pokana za intervyu,takova may januari-fevruari nqma da ima ...vse pak ostanal mi e malak prozent nadejda vse o6te da gre6a ! :idea:
януари. февруари ИНТЕРВЮТА .Какво виждат очите ми.Не е ли твърде рано.Ние си мислим, че ще са април.А дали се знае кой ще е интервюиращият Ще падне още по- голямо учене на френския
i az taka se nadqvah,no za sajalenie ,za da ne e polu4il nikoy dosega konkretna pokana za intervyu,takova may januari-fevruari nqma da ima
Е има все още шанс до края на месеца да дойде нещо но само ако ще има февруарска сесия иначе явно ще са април интервютата!!Просто си мисля че ще мине повече време от обичайното ако ни оставят за април-при мен 8 месеца!!Гледам че при 90% са около 4-5месеца максимум!