ivanko13 написа:
Един въпрос - За пръв път ли се регистрираш в този форум Стила ти ми е познат
Що ми се струва че тоз е от ЖАНА-ЕЕЕЕЕЕЕЕ
Според мен е женско и почти сигурно е от някоя фирмичка.Не мога да си представя,че човек открил този форум ще хукне да се занимава с фирми.А тия измислици ,че човека не се оправял с компютрите
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Здравей и от мен .Аз съм от Пловдив и противно на всичко което прочетох и аз предпочетох да мина през фирма .Макар че се дават пари ,но за по сигорно и съм доволен от тази фирма "А.М.Консулт"ЕООД тел.032 263795 бул.Цар Борис 3 Обединител. ном 53 .Обади се предварително за час - 1час консултация и пробен тест струва 15 лв поне така беше преди време .УСПЕХ .
ivanko13 написа:
Един въпрос - За пръв път ли се регистрираш в този форум Стила ти ми е познат
да за първи път,зная го,чел съм в този форум ,но до сега не съм виждал смисъл да се регистрирам,защото отивам в Ванкувър ,а тук няма хора от там,поне аз не съм срещнал
Що ми се струва че тоз е от ЖАНА-ЕЕЕЕЕЕЕЕ
нямам нищо общо с каквото и да било посредническа фирма ,камоли с жана е и не правя реклама на никаква фирма
и не мога да разбера що си мислите ,че е по добре аз да обикалям нагоре-надолу ,по преводачи по незнам си кво ,за да си пусна документите
плащам си на фирмичката и тя са занимава с всичко аз само нося
оригиналити от документите,минавам ги през нотариуса и край!
Според мен е женско и почти сигурно е от някоя фирмичка.Не мога да си представя,че човек открил този форум ще хукне да се занимава с фирми.А тия измислици ,че човека не се оправял с компютрите [/quote]
atanas_f написа:Здравей и от мен .Аз съм от Пловдив и противно на всичко което прочетох и аз предпочетох да мина през фирма .Макар че се дават пари ,но за по сигорно и съм доволен от тази фирма "А.М.Консулт"ЕООД тел.032 263795 бул.Цар Борис 3 Обединител. ном 53 .Обади се предварително за час - 1час консултация и пробен тест струва 15 лв поне така беше преди време .УСПЕХ .
trakatrak написа:Според мен е женско и почти сигурно е от някоя фирмичка.Не мога да си представя,че човек открил този форум ще хукне да се занимава с фирми.А тия измислици ,че човека не се оправял с компютрите
ее ти па вече са усра ве!
точно с фирма няма да са занимавам с нищо!
да за първи път,зная го,чел съм в този форум ,но до сега не съм виждал смисъл да се регистрирам,защото отивам в Ванкувър ,а тук няма хора от там,поне аз не съм срещнал
Щом казваш Айде бъди здрав!
Само не разбрах ,къде тук няма хора от там
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Хей господин тракащия,защо имам чуството че просто си убиваш времето във форума????има един друг за тази цел и ако те интересува ша зема да ти тегля един линк,че нещо виждам.......хората се опитват да ти помогнат ама ти маи ги взимаш под прицел!!!!
п.с. И земи го махни тоя аватар че ми извади очите!!!То човек да ти чете постингите ли,на аватара ли да ти са радва!!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
petia4444 написа:Абе на път съм,ама....нещо не съм стигнала още а по темата ти
моята фирма е bgcanada.com!!!!И да ти кажа мноо евтино ми легна!!!!Айде със здраве!!!
и не си правила консултация с никой друг извън този форум?
Тракатрак, има много хора (да не кажа 90%) които са минали без фирма включително и аз, само с информация от официалния сайт и мнения от форума.
В кърджали няма ли интернет клуб...
Аз лично не препоръчвам на никoй които не е минал сам процедурата да идва насам, ако го направи да си вземе двупосочен билет. Както хората ти казаха процедурата е най-лесния етап от цялата хамалогия