bateto написа:Бгмонтреал,аз много те ценя като теоретик и не се съмнявам в твоята компетентност ,но ще те призня като практик единственно ,ако ми уредиш 200к. каш без даун и други усложнения ,е разбира се срещу комисионна.Приеми го като оферта от човк с търговско мислене ,за когото думи като комисионна или процент не са ерес.
И аз като теб поддържам тезата -защо парите да не влизат в българската общност,за да ставаме все по силни и независими,а трябв а да наливаме вода в воденицата на италианци,гърци,евреи етк.
bate ako искаш да ти оправя колата, то поне трябва да я видя, нали?
мисля, че тук не му е мястото.
колко пъти съм ти казвал да се срещнем? и те прдупреждавах за инкорпориране без още да си взел имот и какво ли още не.
Отговора беше рано е. Ами ако това което си мисля е вярно, то може да се окаже късно, или по-точно МНОГО рано, тъй като първо е нужно да се оправи късното.
Таааа, знаеш какво да правиш.
За останалите - не оставяйте нещата до последно, данъчно планиране и други дребни промени, можеха да докарат на батето без проблеми 200К, но искане на кредит от 100 банки, големи кредити преди купуване на имот, инкорпориране (т.е. няма заплата) са му докарали почти сигурно бикън скора (кредит рейтинга) почти сигурно под 680, което го прави много труден за кредит под 5.5-6%, а можеше да е 4.5%.
Все пак той ще се похвали ако стане!
Къде е дежурната, че жената ме "мъчи" да готвя, а съм забравил рецептата за "агент по недвижимите имоти на очи с гъби".