Що да не дигам акции бе? Особено ако преди тва съм ги купил и смятам да ги продам. Докторе, обещай ми че няма да направиш нищо прекалено лошо на момчето. В смисъл прекалявай ама с мярка. Да не му счупиш някои важни места по костите - ти по ги чаткаш тия неща. Аз имам едно такова гадно счупване - на фалангата на дясното кутре, точно под ставата - ортопеда го нарече "пишман боксьорско счупване" - сигурно си наясно.Doktora написа:Съжалявам Клечка, ама няма дълго да четеш постингите му!Вече съм задвижил "машината" и много скъпо ще ми струва да я спра.Клечка За Чистене На Уши написа:Докторе, стига бе! Чак аз се изплаших! Егати изрода дето си! Остави го момчето - та какво би станало с нашия свят ако нямаше такива прекрасни и забавни хора? Отговор - би бил един сив и скучен свят.
Кинта, продължавай да пишеш! С удоволствие чета постингите ти, приятелю!
Я по-добре си стой в нашия скучен свят дето си го правим цветен когато си искаме и недей им вдигай акциите на някои "пътници".
Винаги твой приятел:
Док..............
Моля те! Остави го жив (момчето де, не ортопеда)!
пп - аре тоя дето разтегна екрана с тоя дългия постинг да си го редактира - той си знае кой е пък и всички го виждат.