IMA LI POKRITI BASEINI V VSEKI KVARTAL ????:)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Клечка За Чистене На Уши

Мнение от Клечка За Чистене На Уши »

Doktora написа:
Клечка За Чистене На Уши написа:Докторе, стига бе! Чак аз се изплаших! Егати изрода дето си! Остави го момчето - та какво би станало с нашия свят ако нямаше такива прекрасни и забавни хора? Отговор - би бил един сив и скучен свят.
Кинта, продължавай да пишеш! С удоволствие чета постингите ти, приятелю!
Съжалявам Клечка, ама няма дълго да четеш постингите му!Вече съм задвижил "машината" и много скъпо ще ми струва да я спра.
Я по-добре си стой в нашия скучен свят дето си го правим цветен когато си искаме и недей им вдигай акциите на някои "пътници".
Винаги твой приятел:
Док..............
Що да не дигам акции бе? Особено ако преди тва съм ги купил и смятам да ги продам. Докторе, обещай ми че няма да направиш нищо прекалено лошо на момчето. В смисъл прекалявай ама с мярка. Да не му счупиш някои важни места по костите - ти по ги чаткаш тия неща. Аз имам едно такова гадно счупване - на фалангата на дясното кутре, точно под ставата - ортопеда го нарече "пишман боксьорско счупване" - сигурно си наясно.
Моля те! Остави го жив (момчето де, не ортопеда)!

пп - аре тоя дето разтегна екрана с тоя дългия постинг да си го редактира - той си знае кой е пък и всички го виждат.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Клечка,аз не счупвам хората а само им оправям счупванията или пък в някои драстични случаи като тоя само "съветвам" някои момчета да правят каквото си "знаят".И те щото ме уважават и някак си не моган да ми откажат.
А какво ще му направят ония "грубиянчета"..........за това не отговарям.
Той сам си го търси.
Док.......
TROUBLEMAKER
Аватар
Клечка За Чистене На Уши

Doktora написа:Клечка,аз не счупвам хората а само им оправям счупванията или пък в някои драстични случаи като тоя само "съветвам" някои момчета да правят каквото си "знаят".И те щото ме уважават и някак си не моган да ми откажат.
А какво ще му направят ония "грубиянчета"..........за това не отговарям.
Той сам си го търси.
Док.......
Докторе, тва е добър бизнес. Както ние едно време като хлапета пукахме гумите на цели квартали заедно с един от един вулканизатор - на пича шилото му беше станало работен инструмент за овъртайм. Е, пукнахме и гумите на дядото на един познат ама кво ти пука - всичко в името на рекорда. Та нали ще ми услужиш с твоите адвайзъри ако ми затрябват такива някога. Аз ще си платя, само да не искат много скъпо.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Нямаш проблем!
Винаги когато имаш нужда ми се обаждаш.
Имат ми уважението и са ми много задължени ама сега да не ти разправям за какво,че са дълги истории.....
Док..........
TROUBLEMAKER
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Ivet написа:
goliama mechka написа:
Ivet написа:kinta_bg, мерси за съвета, ама я като си толкова отворен/а да взема да копи-пейстна тук едно лс то теб, да ти се порадват и другите. А за прецакването- няма начин, щот за щастие около мен не виреят екземпляри като теб!

kinta_bg
До: Ivet
Пуснато на: Пет Сеп 02, 2005 7:29 am
Заглавие: TAPA SI KATO GAZZ !!!!!
ама много
Ivet napisa "az sam ot PLOVDIV i sam bivsha plyvna nadegda:))))))"

Аз пък си знаех,че спортистите са много интелигентни :lol:

:lol: Ивет не е писала такива глупости! Моля, да си имаме уважението! :lol:
:beer: :beer: :beer:
Не съм казал,че Ивет го е писала,само цитата кплнах,ама нали не съм комп.гении,излязло е криворазбрано :lol:
Alina

Мнение от Alina »

Алооо, филибенцата. Абе аз ли съм забравила Филибелийски, или вие нещо не можете да засечете че тоя пич по нищо не прилича на Пловдивчанче бе. Къде в Пловдив такива изрази, говорене на яко мешено Варненско-Шопски, говори чат-пат яко на Е. Къде такива извращения у нашего Пловдива. Ний си гуворим на меко.

Аре стига ся. Кво Филибе, кви 5 лева. Търсете го това момче някъде другаде по трасето Варна-София. Ааааааааааааа, няма да се разберем така. Шъ ми петнят Филибето. Аааа ма ха.

Цитати:
a ve vie po cial den ko praite ve? - тва КО го чувам мисля предимно от Варненци.

are 4e te 4akat v new orleans ve triabvalo da palnesh 4yval4eta s pЕsak - Абе на туй нещо в Пловдив си му викаме пЯсък откъдето и да го погледнеш.
Verno li e 4e v Van bilo bakano s kitaici? - Много твърдо на Е говори туй момче бе.

Да знаете, това не е нашенче. Расло е някъде другъде. Може и да живее сега във Филибето, ама е родом от друга околия.

:lol: :lol: :lol:
Последно промяна от Alina на Нед Сеп 04, 2005 1:40 pm, променено общо 5 пъти.
Alina
Аватар
Клечка За Чистене На Уши

За мен покритите басейни в кварталите са едни шибани гевезелъци, които разглезват обикновените граждани. Аз съм на strictly-no-frills позиция.
А защо нападате момчето - оставете го да си каже кво му е на душата! Докторе, още веднъж апелирам към теб - обади се на бригадите си и им кажи да прекратят операцията - все още не е късно да опазиш ръцете си чисти от невинна човешка кръв и да останеш добър човек!!! Превел съм ти пари по сметка - откуп за живота на kinta_bg както се разбрахме на лс.

kinta_bg, дължиш ми живота си и няколко десетки хиляди евро. Затова най-добре не се помайвай ами започвай да мислиш как ще ми ги върнеш. Ще ти пратя адреса на единия от офисите си. Утре те искам в 8 часа там. Секретарката ще ти даде плик с информация и няколко снимки на един човек. Това ще е първата ти задача. Повече подробности - в плика. След успешното изпълнение на задачата от сметката ти ще бъде автоматично приспадната съответната част от дълга и ще се свържа с теб да ти дам координати за следващата ти задача. Надявам се съвместната ни работа да бъде полезна и плодотворна и за двама ни.
Приятен ден, колега!
Заключено