A za zimata za men N:1 sa skite. Tova e. Vsi4ko ostanalo e na zaden plan.Tutankamon написа:За бога, спортувайте братя!
? Roleri ?
-
-
-
Таратаре, щото незнаеш за какво става на въпрос. Хората се занимават сериозно с това, знаят много добре, а не тези дето са се качили веднъж, два пъти на ролери и да искат да отслабнат. Нестава така, спорта иска постоянство, за да изглеждаш добре, но явно не си наясно с това.
Ама какво съм взел и аз да обяснявам, на хора, дето искат само да се дразнят с мен.
Успехи пожелавам само на спортуващите!
Ама какво съм взел и аз да обяснявам, на хора, дето искат само да се дразнят с мен.
Успехи пожелавам само на спортуващите!
-
Какво искаш да ти обясня, как да се занимаваш редовно със спорт или как се карат ролери, щото аз казах, че ролери немога да карам, но ще пробвам.
Аз направо си глътнах езика като гледах в парковете, където са специалните алеи за ролери и колелета. Боже какви тела имат повечето дето карат ролери.
Незнам дали си виждал, но аз виждам много често.
Имай напредвид, че аз съм спортист, и аз се възхищавам на това, което виждам. Незнам доколко ме разбираш, но аз го чувствам това, незнам за теб.
Аз направо си глътнах езика като гледах в парковете, където са специалните алеи за ролери и колелета. Боже какви тела имат повечето дето карат ролери.
Незнам дали си виждал, но аз виждам много често.
Имай напредвид, че аз съм спортист, и аз се възхищавам на това, което виждам. Незнам доколко ме разбираш, но аз го чувствам това, незнам за теб.
Re: ? Roleri ?
За какво свещено/религиозно пътуване става дума тук?LaRue написа:Lunge your boobs over your shoulders and travel the sacred pilgrimage to the crapper, after you feel relieved, come around and then we can talk anew. :idea:Botzo написа:ZORLEN neznam dali si tursiat, no ZORLEM move i da nameriat.Doktora написа:С тия ролери някои зорлен си търсят посещение в ортопедията.
Док.....

Аве стига сте се джафкали бре! Шнорхи подхвана толкова готина тема
Шнорхи, верно ли тва с раждаемоста! Значи затова ми се набива на очи колко много бременни и малки бебета има напоследък.
Личното ми мнение е, че няма по-красиви крака, в частност прасци(които ако са красиви намирам за особено съблазнителни) от на туристите и алпинисти и тем подобни. Но второ място слагам тези, които карат кънки или ролери. Дупетата им са стегнати а краката стоят изваяни. Още от дете се кефек на перфектните крака на мадамите, като гледах кънките на лед.
И понеже сега има доста намаления на ролери в края на сезона, я дайте мнения, кои марки са най-качествени. Кое си заслужава да му дадеш парите. Предварително обявявам, че дрехи и техника втора, трета и пета ръка не ме интересува.

Шнорхи, верно ли тва с раждаемоста! Значи затова ми се набива на очи колко много бременни и малки бебета има напоследък.
Личното ми мнение е, че няма по-красиви крака, в частност прасци(които ако са красиви намирам за особено съблазнителни) от на туристите и алпинисти и тем подобни. Но второ място слагам тези, които карат кънки или ролери. Дупетата им са стегнати а краката стоят изваяни. Още от дете се кефек на перфектните крака на мадамите, като гледах кънките на лед.
И понеже сега има доста намаления на ролери в края на сезона, я дайте мнения, кои марки са най-качествени. Кое си заслужава да му дадеш парите. Предварително обявявам, че дрехи и техника втора, трета и пета ръка не ме интересува.
Alina