Ние гласувахме!
-
-
-
-
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Няколко дни, може би седмица преди гласуването, се проведе електронен изборен ден, и в него Костов и партията му бяха първи с около 34%, НДСВ - втори с около 25%, БСП - трети...Tutankamon написа:Но дори и да се гласува по интернет, резултата нямаше да е за Костовите съмишленици, немислиш ли, а по скоро за царските поддръжници, защото Костовите ги няма хич по фронта.
Само че никой няма да пусне електронно гласуване, защото тогава БСП и ДПС щяха да издухат таратора....
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Това, че ти си искал да гласуваш ако имаше секция в Монреал не означава, че и другите българи щеше да го направят. В днешните новини на btv съобщиха, че от 100000 българи в Чикаго са гласували едва 5000.Tutankamon написа:Аз говоря в момента, за факта, че много от българите искахме да гласуваме, но по места. Ето например в Монтреал сме много, ако имаше секция съм сигурен, че почти всички щяха да отидат да гласуват.
Аз наистина съжалявам, че нямах възможност да гласувам

- bis
- Обратна връзка:
Ami po danni ot predi sedmici po BNT ot kebekarski predstaviteli - bulgarite v Quebec sa 10 000, v nashia grad da sa 200 veche, v Otava neznam ta mogat s dve dumi da se smiatat i 10 000 v Montreal.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
Ти не разбра ли, че закона в Канада не позволява да има избирателни секции извън консулствата и посолствата.Tutankamon написа:Толково ли няма информация колко са българите в градовете в Канада и да се прецени къде да се поставят ибирателни секции. Аз мисля, че вече в Монтреал сме прекалено много, за да ни препращат в Отава да гласуваме.

-
-
Аз предлагам най- официално, да се събере подписка, за и против българско предствавителство във френскоговоряща КАНАДА. Мисля, че това ще е от полза за България, и смятам, че ние също имаме право като жевеещи във френска КАНАДА, да даваме правото си на глас, и да участваме наравно с другите българи във политическият живот на БЪЛГАРИЯ.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Само че закона в Канада не позволява да се гласува извън съответните дипломатически мисии...
Може би е по-добре да настоим да се открие консулство в Монреал...
Може би е по-добре да настоим да се открие консулство в Монреал...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
-
Знам, че сега ще ме нападнете с какви ли не мнения, но смятам, че това е напълно справедливо, нима ние дето живеем във френско говоряща КАНАДА не се нуждаем от посолство и конслулство. Но зависи какви са споразуменията между КАНАДА и БЪЛГАРИЯ. Но мисля, че на провинциялна основа, така както ние кандидатстваме по френскофонската точкова система, бихме могли да си извоюваме посолство, наше предствавителство тук намясто. Защо не!