Няма ли да гласуваме в Монреал?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Flanker

Мнение от Flanker »

JOY написа:..... Направо е смешно в Монреал да няма избирателна секция. Толкова много българи сме тук!

Само ръководството на българското дружество са вече необходимите 20 човека... Ако мислят наистина за българите, въобще не би се повдигал този въпрос.......
Napalno podkrepyam kazanoto ot Joi! V kraina smetka nali zatova e BALGARSKO tova drujestvo i se smyata che predstavya balgarite v Montreal! Kakvito i sabitiya da organizira ili ne, mislya che mnogo po vajno za legitimnostta mu shte e, ako naistina uspee da organizira izbiratelna sekciya v Montreal!
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Ама то е "културно" (занимава се с концерти и изложби и пр. - e пове4ето платени ама карай да върви). Маи решаването на проблемите на емигранта не са му в приоритетите.
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

дрън, дрън ярина.
имаше си избирателни секции за Иракските избори, какво освен МЪРЗЕЛ да пречи на БГските
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Ами що не зачервите телефона на БГ дружеството бе? Има време и да ги поизчакате за отговор, и да си изберете някой навит да задейства работите, ако тия от дружеството ви пратят в 10-а глуха.
Ще взема и аз така да направя тук, ще "притесня" председателя ни. Макар че аз не мисля да гласувам, но от толкова българи вече тук, все ще има сигурно желаещи.
Обичам да преча
Аватар
Stoynev
Обратна връзка:

Мнение от Stoynev »

Аз пак мисля да пратим до външно министерство подписката и ще видите как щв подпалят моторетка на посланика, и до няколко дни ще има секция и в Монтреал
"Най-добрият сред хората е оня, който е най-полезен" - А. ДЖАМИ
Joy

Мнение от Joy »

bgmontreal написа:дрън, дрън ярина.
имаше си избирателни секции за Иракските избори, какво освен МЪРЗЕЛ да пречи на БГските
Може пък те да имат консулство в Монреал? :roll:
Аватар
holy

.

Мнение от holy »

И аз мисля, че в Монреал трябва да има избирателна секция. Едвали за България са без значение 7 - 8 хиляди души (Поне за толкова знам, че сме в Монреал). Не е честно...
Аватар
Maria

Мнение от Maria »

moje puk tova da e udobno,da ne mojem da glasuvame! vij da biahme emigranti ot deliormana i kurdjaliisko... gledai kvo stava,ako ne sekcia v MTL , sokola shte ni izvozi s ejeminutni 4arturi ,ako trebe i ,,MIRABEL,shte naeme!!! te razni mestni faktori prastaha pozdravlenia na carot i imashe nedovolstvo sled tova vuv foruma! moje da sa precenili ,4e ne e celesuobrazno da ima sekcia tuk...
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

:? "няма време"...
каквото и да решите...правете го по-бързичко, за да не изпуснете законовия срок...
и не им вярвайте много на 14-те дни... :roll: по стар бг обичай...и в чужбина бг служителите ще се мотат, докато се организират... :?
Botzo

Мнение от Botzo »

Maria написа:moje puk tova da e udobno,da ne mojem da glasuvame!....
Ахам ........!!!
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Re: .

Мнение от Kpetrov »

holy написа:И аз мисля, че в Монреал трябва да има избирателна секция. Едвали за България са без значение 7 - 8 хиляди души (Поне за толкова знам, че сме в Монреал). Не е честно...
Не само 7-8 хиляди са без значение за България, то се е видяло че 8 милиона минус 240 депутата са без значение за БГ.
Само електорат :lol:
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
tochica

Мнение от tochica »

София. 37,1% - БСП, 21,9 % - НДСВ, 13,1 % - ОДС, 8 % - ДПС, 5,2 – ДСБ и 3,9 – “Новото време”. Това сочи последното проучване на Агенция “Медиана” - 30.05.2005

при тези резултати , се замислям дали да не прескоча до избирателната секция и да гласувам . :?: като гледам социалистическо - турски режим ни очаква , не вярвам да се коалират с царистите .... този път интересно какъв министър ще имат ДПС - на образованието ? На външната политика ?
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

а знаеш ли гласовете от Канада (Монреал) към коя избирателна секция ще се причислят и дали по-скоро няма да са "загубени" гласове ....
Joy

Мнение от Joy »

Ужас! :shock: Точица, и аз се замислям... Та от къде викате, че тръгват тези автобуси за Отава? :?
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Еми ужас неужас, тва е - комунягите ще спечелят. Стадото се излъга по "царя" преди 4 години, сега ще блее след червените и така... Всеки народ си заслужава управниците, жалко че родителите и приятелите ми остават да живеят в тази пародия на държава :(
Заключено