miteto написа:Та според него в Швейцария с български паспорт те гледат като полезно изкопаемо и си деветата дупка на кавала, и пак според него с канадски паспорт щяло да бъде много по-различно...
аз пак знам случай с чалгаджииката рени по която един швейцарец си беше потрошил парите и си проплака душата по весниците колко я обичал пък тя му била шута
знам и други такива случай с не чак толкова популярни шоугърли
така че отношението си зависи от човека
ако си си балък на всякъде ще те гледат като балък
Lub0 написа:В Кебек специално, рекруитери постоянно търсят хора за ИТ позиции във Франция, затова предполагам, че не е трудно да се уредят формалностите.
а ти защо не го направиш, все пак европа си е европа
Lub0 написа:В Кебек специално, рекруитери постоянно търсят хора за ИТ позиции във Франция, затова предполагам, че не е трудно да се уредят формалностите.
Mda...Ekim se razina s Tuluza, shtoto nema kanadski pasport...
я се паркирай в центъра на европа, пък нека те гледат като полезно изкопаемо
полезните изкопаеми са ценни
дали случайно не търсят счетоводители
Чак да "търсят" не съм чувала, но в държавата на банките ако не може да се реализира един счетоводител, то къде тогава... Мисля, че шансовете са много по-добри от Франция.
koito se interesuva ot rabota v CH da zapoviada za spravka
monster.ch
triabva da se znae perfektno nemski.
poniakoga i perfekten frenski + angliiski varshi rabota.
haide kam stranata na shokoladite, doinite kravi i chasovnicite.
За немския и френския не съм съвсем съгласен.Мои роднини живяха 6 години в Торонто.Жената бе завършила англ.филология в БГ.Там завърши висше и от там се преместиха вече 7 години в Швейцария.Тя работи като главен одитор със заплата 9000 шв.франка месечно.
Сега ще си вадят Шв. паспорти.Защо им са след като имат канадски не знам.
Както вече казах жената завърши като счетоводител или одитор в СА./Тези професии не ми са много ясни/ След това започва работа като такава в СА.След време получава покана за работа като одитор в Швейцария.Как точно е станало не знам но е факт.Дали е кандидатсвала сама или от фирмата са я изпратили......не знам.
За какви връзки говорите след като са живели в СА.Откъде връзки?
Всичко е много труд,упоритост и перфектен английски.
Желая успех на българските специалисти в тази област!
Док..............