SPECHNO! TURSIA OTROVA!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
nobleman

Мнение от nobleman »

LaRue написа:Сподели :wink:
На четири очи.. рецептата тогава ще ти я издам, приятелю :wink:
ако имаш скоро път към Бургазъъъъ :D
Аватар
billybg
Обратна връзка:

Re: SPECHNO! TURSIA OTROVA!

Мнение от billybg »

Elia написа:Za HLEBARKI!!!
Tazi sutrin, za dobro utro, oshte sunena, bidoh posreshtnata ot mrusna, gadna hlebarka - ot onezi, drebnichkite, rusite, deto tichat mnogo burzo!!! Mamka i - ne mojah da ia ubia, ama sigurno e sus semeistvoto si!
Molia vi - kajete mi kude prodavat otrova za hlebarki v Montreal! Ako niakoi ima opit - spodelete marka na otrovata i efikasnost! az tova veche trudno shte go izdurja!!!
Mai predpochitam katerichkite...
Sega i concierja shte bude alarmiran - da se opraviat i da si napraviat kvoto tam se pravi i da izbiat tazi napast!!!!!!
А пък на мен какво ми се случи да ви разкажа.....
...значи беше ми писнало от тия хлебарки и отидох при специалист да видя какво може да се направи. Човека ме погледна, почеса се и каза: "Брато, най ефикасния начин да прогониш тези гадинки е прибирайки се вечер в къщи, преди да си легнеш обикаляш ъглите и кухнята и на висок глас повтаряш - тук няма нищо за ядене, тук няма нищо за ядене. И те естествено няма кво да търсят, като го няма."
Ако ви кажа, че си помислих, че човека има нужда от един друг "специалист" сигурно всички ще ме подкрепите.
Както и да е, речено-сторено. Прибирам се в къщи с нетърпение да изпробвам новата технология. Обиколих целия апартамент с викове "тук няма нищо за ядене, тук няма нищо за ядене" като тайно се надявах съседите да не се обадят в лудницата и си легнах спокоен.

Ха,ха....вие сигурно си мислите, какво пък толкова, лудоста явно се прихваща, ама не знаете какво стана....

Събуждам се по тъмна доба аз и усещам че някой ме бута. Абе викам си, пак забравих вратата отключена и комшията си мисли че си е у тях при жена му. Паля лампата и се втрещтявам - една огромна хлебарка стои и ме гледа. И както ме гледа и ми вика: Хазяин, хазяин....ставай, носим ти ядене....

брех...маааму стара.... и това доживяхме...
"Каквото и да ви говорят,трябва да знаете,че става дума за пари...." Н.Б.
Заключено