Naprotiv, ako mislish che ne si se zabludil za 15 dni, znachi te chakat golemi razocharovania.Poniakoga i 15 meseca ne sa dostatachni.....antonypopov написа: 15 дена, които сам прекарал там, може и да са демо за туристи, но не мисля, че ще се излъжа толкова лесно
Savcem nov vav foruma
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
-
- Обратна връзка:
Re: Savcem nov vav foruma
Ако не се лъжа, май този съфорумник развива успешен бизнес в Отава. Свържи се с него и го поразпитай. Щом имаш положителна нагласа и увереност, със сигурност ще успееш, дори и да срещнеш тудности.antonypopov написа::idea: Zdraveite vsi4ki! Slu4aino popadnah tuk, i mnogo mi haresa.
Tai kato i az sam tragnal za Canada sas moeto semeistvo, mnogo interesni i polezni ne6ta nau4avam tuk. Prez 2004 biahme na gosti na priatel v Ottawa. Haresa ni miastoto, i re6ihme da imigrirame. ...
Mislia, 4e edin hubav biznes v Ottawa, dobre 6te mi se otrazi. Vie kak mislite????
Aнт...,какъв смисъл влагаш в ;бизнеса се измести много;/от 3-4г съм тук/.Ако е в тоя който си мисля тук всичко е много укропнено,за да си в играта и да правиш пари трябва да се вържеш с монопола,доколкото съм чувал с едни 500к. можеш да се закачиш ,но преди да те пуснат на пистата трябва да направиш някакво име. В тоя случй си усигурен от име ,марка ,и сигурна и гарантирана добра печалба.Другото да купиш една стока от единия край на града и да я продадеш на другия в търговски обект /образно/ не е авантюра ,но е далеч от понятието правене на пари,защото косвенно си зависим от монопола след като не работиш за него и не му изкарваш пари.
Можеш да работиш и самостоятелно ,но на дюкяна ти трябва да пише де пюи 1967г най малко,т.е. да си си изработил име и търг.марка на търговския обект/не на продаваната стока/-да си взел клиента на който ще продадеш костюм от 100д за 1500д. Това обаче е лъжица за големи уста ,щото измамата и далаверата е много голяма ,почти като да продаваш кока .
Не вярвам за краткияти опит в бизнеса /12г/да си спастрил няколко милиона да си позволиш да вкарвш контейнери,най малкото и ,че тук също има много преди теб и ентусиазма не се оценява по достойнство.
Без да се обиждаш обаче не ми звучиш сериозно с тези 15дни въпреки и да съм убеден ,че си човек с опит който бързо се ориентира в ситуациите.Но това е казано относително,зависи какъв е критерия за правене на пари.
Можеш да работиш и самостоятелно ,но на дюкяна ти трябва да пише де пюи 1967г най малко,т.е. да си си изработил име и търг.марка на търговския обект/не на продаваната стока/-да си взел клиента на който ще продадеш костюм от 100д за 1500д. Това обаче е лъжица за големи уста ,щото измамата и далаверата е много голяма ,почти като да продаваш кока .
Не вярвам за краткияти опит в бизнеса /12г/да си спастрил няколко милиона да си позволиш да вкарвш контейнери,най малкото и ,че тук също има много преди теб и ентусиазма не се оценява по достойнство.
Без да се обиждаш обаче не ми звучиш сериозно с тези 15дни въпреки и да съм убеден ,че си човек с опит който бързо се ориентира в ситуациите.Но това е казано относително,зависи какъв е критерия за правене на пари.
Ето един линк който със сигурност ще ти свърши работа:
http://www.ottawa.ca/business/index_en.html
http://www.ottawa.ca/business/index_en.html
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Antony,
Харесва ми ентусиазма ти за Канада. Не слушай какво ти казват, не обръщай внимание на негативното и гледай напред. Канада е такава каквато си я направиш. Всеки си е скорен по своему.Всичко зависи от теб и ако си пекан ще успеш. Щом 12 години успешно се подвизаваш на търговското поприще и не си се издънил, значи и тук ще си ОК. Научи правилата на играта на местните и напред.
Успех!
Харесва ми ентусиазма ти за Канада. Не слушай какво ти казват, не обръщай внимание на негативното и гледай напред. Канада е такава каквато си я направиш. Всеки си е скорен по своему.Всичко зависи от теб и ако си пекан ще успеш. Щом 12 години успешно се подвизаваш на търговското поприще и не си се издънил, значи и тук ще си ОК. Научи правилата на играта на местните и напред.
Успех!
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
~ Winston Churchill
бате може пък човекът да е вкарвал стока и с контейнери, може пък да е от онези който с политически /митнически, мутренски/ протекции вкарват стоки в бг на цени който е невъзможно да постигнешbateto написа:Aнт...,какъв смисъл влагаш в ;бизнеса се измести много;/от 3-4г съм тук/.Ако е в тоя който си мисля тук всичко е много укропнено,за да си в играта и да правиш пари трябва да се вържеш с монопола,доколкото съм чувал с едни 500к. можеш да се закачиш ,но преди да те пуснат на пистата трябва да направиш някакво име. В тоя случй си усигурен от име ,марка ,и сигурна и гарантирана добра печалба.Другото да купиш една стока от единия край на града и да я продадеш на другия в търговски обект /образно/ не е авантюра ,но е далеч от понятието правене на пари,защото косвенно си зависим от монопола след като не работиш за него и не му изкарваш пари.
но ако е така малко е вероятно да пише във форума
да продаваш китайски стоки на китайците в канада е като да продаваш крактавици на краставичар
антони батето е от 3,4 години там но това което ти казва го казват и хора от 15 години който се занимават с бизнес- неособено голям разбира се
тези които се занимават с голям бизнес доколкото има такива българи в канада със сигурност няма да ги срещнеш по форуми
ivandi написа: Struva mi se, che tuk ima dve vazmojnosti za perspektiven biznes. Edinia e da se zakachish za niakoi darjaven organizam. Pod formata na niakakva agencia za namirane na rabota, integracia i t.n. V nashe selo pone ima dosta takiva. I dve (pone dokolkoto znam) koito sa na imigranti. Rabotata e sladka - pravish razni programi, kursove i t.n. , za koito poluchavash finasirane ot CLE-to (moje i da ne e tochno ot nego, ne znam, vse e darjavno).
Cheers![]()
![]()
сигурен ли си че всеки може да направии този перспективен както казваш бизнес, нали знаеш че в бг до такива пари се добира само родата, а най добре даващия по голям рушвет, още по-добре и с полит протекции
последен пример от медийте - няколко прекратени търга за бронежилетки и резултат убит български войник в ирак
надявам се в канада да са по обективни, но винаги си имам едно наум