Интервюиращ на сесията "АПРИЛ-МАЙ".

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Vijte sega kva e rabotata. Tova interviu ne e izpit! Kakvi sa tezi vaprosi ne znam, ochakvam v skoro vreme niakoi da gi publikuva!
Iznenadva me tova, che uchite frenski, za da se iavite na interviu!!! Az puk si misleh, che uchite frenski, za da jiveete v Canada, tam kudeto se govori frenski! (izkluchvam sluchaite, v koito tova e samo trik za poluchavane na viza i posle zaminavat v angliiskata chast)
Ne che iskam da plasha niakoi, ama istinskiat izpit predstoi - tuk, kogato pristignete.
Ako niakoi, za zla uchast, se okaje vurnat za douchvane na frenski - poviarvaite, tova shte e samo za negovo dobro i interviuirashtiat bi mu napravil usluga!
V obshti linii - kakvo bi stanalo, ako tochno dnes gospodin X ili gospoja Y e reshil /a da ne kara po procedurata i ne vi zadade nito edin vapros, na koito vie znaete otgovora - kakvo pravim!?
Ne se zaiajdam - molia ne me razbiraite pogreshno! Predpolagam, che i az predi interviuto sum treperila kato vas (shte se porovia iz arhivite za po-sigurno) - obache na samoto interviu madame, ne pomnia kak se kazvashe, trepereshe poveche ot nas!
I da obobshtia:
1. Interviuto ne e izpit po frenski!
2. Da ne vi puka - nikoi ne ochakva da chue frenska rech na nivo Sorbonata!
Drugi:
1. Poluchavate certificat - mnogo iasno!
2. Ne pribiagvaite do uspokoitelni, alkohol i podobni predi interviuto - moje da napravi losho vpechatlenie na interviuirashtia!!!
Uspeh na vsichki!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Suny

Мнение от Suny »

Ехххххх, Бог да ни е на помощ и вяра в себе си!
Друго освен това, май не мога да кажа :roll:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Elia написа:- obache na samoto interviu madame, ne pomnia kak se kazvashe, trepereshe poveche ot n
:shock: мнго страшно ли си изглеждала? :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Елиа, абсолютно споделям мнението ти!
Проблема понякога идва от липсата на време за уроци и стреса, че можеш да се изложиш пред интервюиращия... :oops: /поне при мен е така/- мисля, че е хубаво всеки да има ориентир горе-долу какво да очаква, за да не е съвсем като застрелян на интервюто...
Понякога дори и добре да си подготвен- така може да се шашнеш.../ако не ти издържат нервичките :smhair1: /, че после да си изгризеш топките от яд ако ги имаш...
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Аз,се успокоявам,че това е наистина среща и по-важното,че май не могат да те скъсат,а просто може да те отложат във времето(не дай боже) за Франсето.
А дали има случай за връщане за 200 ч. заради 2-я,че нещо започвам да психясвам?????
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Игнате, със сигурност има върнати приятелю.... :cry:
А по въпроса с отлагането...по добре да не става, че не се знае във времето как ще му се развият на човек нещата и току-виж всичките нерви дето е изхабил се окажат "на халос"...
Аватар
Дякон Игнатий

А стига бе :shock:
Писал съм Разбиране 3 говорене 2 и уча ама шубето назрява,че не знам на к'во отговарят тия позиций....
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

ignat dikovsky написа:А стига бе :shock:
Писал съм Разбиране 3 говорене 2 и уча ама шубето назрява,че не знам на к'во отговарят тия позиций....
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Браво ! Няма начин да не си покрил вече 3 и 2 щом все пак си почнал да учиш...Аз тъпата се издокарах с 5 и 6.... :evil:
Аватар
Дякон Игнатий

Не се самобичувай чадо....ти ли си водещата?
При нас жената води и писа раз.10 гов.8,та да не ми вдигне много летвата....
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

Аз...Аз... :rev: :rev: :rev: :rev: :rev: :rev: :rev: :rev: :rev:
Аватар
Дякон Игнатий

Е-е-е-е-е не така де ,че ма трогна даже толкова ма трогна,та чак са трогнах.... :bored:
miliv
Обратна връзка:

Мнение от miliv »

zna4i li 4e ako predstavja dokument ot fr centre za 270 4asa njama da se zajazda
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

miliv написа:zna4i li 4e ako predstavja dokument ot fr centre za 270 4asa njama da se zajazda
ako e skorosen - ne wjarwam ama ako e ot predi 100 godini
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

Benoit Audet jawno darzi i na english i ba francais, ja si priznajte wsicki li sme se pisali bilingue?! :)

Benoi Audet e roden na 6.7.56 aako ste dobri w horoskopite moze da mu spretnete edin :) :)
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
Dani§Ticho
Обратна връзка:

Мнение от Dani§Ticho »

Здравейте и от нас. Игнате можеш ли да ме ориентираш в нивото на френски език на жена ти. Аз съмщо съм водещата в нашето семейство и съм писала 10/10 та искам някой да сподели. Аз мога да разбирам говорене по доста различни теми, също така мисля че говоря и обяснявам на френски доста неща. Моля някой да сподели какво мисли че трябва да се знае за това ниво. Къде сте учили френски? Ако знаете нещо повече и за английския - колко въпроса задават горе-долу.
Заключено