Колко пъти почивахте на Карибите откакто сте в Канада?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
pumpy

Re: Колко пъти почивахте на Карибите откакто сте в Канада?

Мнение от pumpy »

:x :x :x
tanyatais

Мнение от tanyatais »

Калифорниан -искаш ли да ти обясня защо ти се "лепят" такива "класни "мадами в БГ? Това още на 17 годишния си братовчед с кинти се опитах да му покажа защо се получава, но трябват години да го схванеш. :emo:
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."

Никола Вапцаров
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Californian написа:Точно за това не ме кефи тук, защото досегашните ми гаджета са били винаги топ оф дъ топ.
Разбирай поне бакалавър или магистър поне 171-175см, 55кила, хубава коса, бяла кожа. Умни и красиви.
Е те тука в Америка за тези жени нещо не мога да се доредя, пък в България само такива се въртят около мен, по 2-3 по всяко време. :tmi:
Като се събуждаш, проверяваш ли дали пръстите са ти в контакта? :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Californian написа:Точно за това не ме кефи тук, защото досегашните ми гаджета са били винаги топ оф дъ топ.
Разбирай поне бакалавър или магистър поне 171-175см, 55кила, хубава коса, бяла кожа. Умни и красиви.
Е те тука в Америка за тези жени нещо не мога да се доредя, пък в България само такива се въртят около мен, по 2-3 по всяко време. :tmi:
Aми прави си изводите! Вероятно "тукашните" мадами с такива данни печелят повече от теб. Не те познавам, ама от това което споделяш очевидно не си забавен чаровник. Пита се в задачката: Защо ли си им?
А пък аз ти се чудя, честно: Защо ли са ти българки, които вероятно ти ламтят само за парите?
Нещо не схващам. Аз съм старомодна и смятам, че в една връзка трябва да има друго освен финансов елемент. Иначе каква връзка е това?...Чист бизнес, за който си има подходящи места. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Bistra написа:
Aми прави си изводите! Вероятно "тукашните" мадами с такива данни печелят повече от теб. Не те познавам, ама от това което споделяш очевидно не си забавен чаровник. Пита се в задачката: Защо ли си им?
А пък аз ти се чудя, честно: Защо ли са ти българки, които вероятно ти ламтят само за парите?
Нещо не схващам. Аз съм старомодна и смятам, че в една връзка трябва да има друго освен финансов елемент. Иначе каква връзка е това?...Чист бизнес, за който си има подходящи места. :)
Ами абсолютно и какво лошо виждаш в това?
Аз лично няма да харесам някоя с магистратура по клинични изследвания примерно, умна, красива, стройна, интелигентна и на всичкото такава да си е хванала някои електрокарист с 500лв заплата.
Това ми е по "шейди" отколкото да си хване някои мъж които може да издържа нея и семейството си.

Иначе и ти и другата жена сте много далеч от действителността.
Тук може някоя американка да ми ламти за парите.
Но в България не е баш така миличко.
Тъй като купища семейства познавам разведени в които бащите или плащат 100лв издръжка за дете
или въобще не плащат за децата.
Тук е тотално различно.

Това е и една от причините тук жените да са по-независими което мен не ме кефи. ;)
Абе кой каквото ще да ми казва, направил съм си мнението за вече колко години...
От 2009та съм в Щатите...
Та - по-добре да си мъж в БГ и по-добре да си жена в Америка и Канада - повече защити имаш...
tanyatais

Мнение от tanyatais »

Та ,колко пъти казвате ходихте до Карибите?
8)

Никола Вапцаров
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

tanyatais написа:Това момче ме забавлява истински,но и ужасява не на шега :tmi:
Има ли емотикон за кръстещ се поп ?
Има човече удрящо главата си в тухлена стена.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
tanyatais

Мнение от tanyatais »

optics написа:
tanyatais написа:Това момче ме забавлява истински,но и ужасява не на шега :tmi:
Има ли емотикон за кръстещ се поп ?
Има човече удрящо главата си в тухлена стена.
Мерси, ще го изнамеря в бъдеще:)

Никола Вапцаров
grozdan

Мнение от grozdan »

MrGeek написа:
Ама той "тока" в Северна Америка е по-слаб - само 110 волта. Само парИ, не трепЕ :tmi:
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
pumpy

Мнение от pumpy »

Californian написа: Това е и една от причините тук жените да са по-независими което мен не ме кефи.
Абе кой каквото ще да ми казва, направил съм си мнението за вече колко години...

Та - по-добре да си мъж в БГ и по-добре да си жена в Америка и Канада - повече защити имаш...
:x :x :x :x
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Californian написа:Та - по-добре да си мъж в БГ и по-добре да си жена в Америка и Канада - повече защити имаш...
Не намирам, че е лошо да си финансово обезпечен мъж в Америка, ако си умен и знаеш как да си отстояваш правата. Не е това причината да странят от теб местните жени, но малко ме засяга каква е причината.
А, за другото си прав. Ето сега веднага давам пример защо.
Преди няколко дни ми се случи една крайно неприятна случка. Не съм лош човек, но понякога поради умора съм крайно разсеяна и това ме прави лош шофьор. Както и да е случаят беше подобен. На косъм избегнах сблъсък с голям лъскав пикап. Не се докоснахме дори, благодарение на якото набиване на спирачки от моя страна. Случаят щеше да се приключи дотам, ако отсрещният шофьор не реши да ми показва сила и мъжество. Та въпросният направи полукръг около мен и ми спря напреко отпред, очевидно търсейки словестен или един Господ знае какъв двубой. Аз бяк сама с децата в колата си, докато него го придружаваха още 3-ма бабаита (доколкото видях) всичките с една глава над мен.
Та моята реакция (отработена от България, междувпрочем) беше:
1. Заключване на всички врати и прозорци
2. Показване му на мобилния ми телефон.
Не е нужно да обяснявам, че след това дадох спокойно назад и го заобиколих без обяснения.
Съпругът ми беше бесен, че не съм му записала номера на колата и отишла в полицията. Извадиха късмет, защото местна жена точно това би направила.
Та мисълта ми беше...Не ти прави чест, че ти харесва издевателството над жени. Може би в това се корени проблемът да не си особено на почит тук, особено сред по-интелигентните мадами.
Между другото, добро общество е това общество, което защитава слабите и беззащитните. А това са: децата, жените и старите хора.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

Bistra написа: Между другото, добро общество е това общество, което защитава слабите и беззащитните. А това са: децата, жените и старите хора.
Amen :D
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

grozdan написа:
MrGeek написа:
Ама той "тока" в Северна Америка е по-слаб - само 110 волта. Само парИ, не трепЕ :tmi:
:rofl: :rofl: :rofl:
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Californian

Мнение от Californian »

Bistra написа:
Californian написа:Та - по-добре да си мъж в БГ и по-добре да си жена в Америка и Канада - повече защити имаш...
Между другото, добро общество е това общество, което защитава слабите и беззащитните. А това са: децата, жените и старите хора.

За съжаление е така жените и мъжете нямат равни права, ако ме изнасили някоя жена сигурно ще и се размине безнаказано. 8)
Като изключим майтапа това е и причината жените да са с различен манталитет от в България и да са по самостоятелни и независими от мъжете и да си правят каквото искат :hai:

Честит 8 март, красиви същества. :f:
haimana

Мнение от haimana »

:rofl: Тексасец, виждам слабост в цялостната ти концепция за брачен живот.
След като не можеш да се класираш с калсна мадама в Америка, как точно предвиждаш да задържиш една класна българка, като я докараш на тоя континент. Рано или късно ще ти бие шута, защото ще стане класна мадама в Америка и няма да се различава от останалите дето не те дишат.
Публикувай отговор