Като се събуждаш, проверяваш ли дали пръстите са ти в контакта?Californian написа:Точно за това не ме кефи тук, защото досегашните ми гаджета са били винаги топ оф дъ топ.
Разбирай поне бакалавър или магистър поне 171-175см, 55кила, хубава коса, бяла кожа. Умни и красиви.
Е те тука в Америка за тези жени нещо не мога да се доредя, пък в България само такива се въртят около мен, по 2-3 по всяко време.
Aми прави си изводите! Вероятно "тукашните" мадами с такива данни печелят повече от теб. Не те познавам, ама от това което споделяш очевидно не си забавен чаровник. Пита се в задачката: Защо ли си им?Californian написа:Точно за това не ме кефи тук, защото досегашните ми гаджета са били винаги топ оф дъ топ.
Разбирай поне бакалавър или магистър поне 171-175см, 55кила, хубава коса, бяла кожа. Умни и красиви.
Е те тука в Америка за тези жени нещо не мога да се доредя, пък в България само такива се въртят около мен, по 2-3 по всяко време.
Ами абсолютно и какво лошо виждаш в това?Bistra написа:Aми прави си изводите! Вероятно "тукашните" мадами с такива данни печелят повече от теб. Не те познавам, ама от това което споделяш очевидно не си забавен чаровник. Пита се в задачката: Защо ли си им?Californian написа:Точно за това не ме кефи тук, защото досегашните ми гаджета са били винаги топ оф дъ топ.
А пък аз ти се чудя, честно: Защо ли са ти българки, които вероятно ти ламтят само за парите?
Нещо не схващам. Аз съм старомодна и смятам, че в една връзка трябва да има друго освен финансов елемент. Иначе каква връзка е това?...Чист бизнес, за който си има подходящи места.
Има човече удрящо главата си в тухлена стена.tanyatais написа:Това момче ме забавлява истински,но и ужасява не на шега![]()
Има ли емотикон за кръстещ се поп ?
Мерси, ще го изнамеря в бъдеще:)optics написа:Има човече удрящо главата си в тухлена стена.tanyatais написа:Това момче ме забавлява истински,но и ужасява не на шега![]()
Има ли емотикон за кръстещ се поп ?
Ама той "тока" в Северна Америка е по-слаб - само 110 волта. Само парИ, не трепЕMrGeek написа:Като се събуждаш, проверяваш ли дали пръстите са ти в контакта?Californian написа:Точно за това не ме кефи тук, защото досегашните ми гаджета са били винаги топ оф дъ топ.
Californian написа: Това е и една от причините тук жените да са по-независими което мен не ме кефи.
Абе кой каквото ще да ми казва, направил съм си мнението за вече колко години...
Та - по-добре да си мъж в БГ и по-добре да си жена в Америка и Канада - повече защити имаш...
Не намирам, че е лошо да си финансово обезпечен мъж в Америка, ако си умен и знаеш как да си отстояваш правата. Не е това причината да странят от теб местните жени, но малко ме засяга каква е причината.Californian написа:Та - по-добре да си мъж в БГ и по-добре да си жена в Америка и Канада - повече защити имаш...
AmenBistra написа: Между другото, добро общество е това общество, което защитава слабите и беззащитните. А това са: децата, жените и старите хора.
grozdan написа:Ама той "тока" в Северна Америка е по-слаб - само 110 волта. Само парИ, не трепЕMrGeek написа:Като се събуждаш, проверяваш ли дали пръстите са ти в контакта?Californian написа:Точно за това не ме кефи тук, защото досегашните ми гаджета са били винаги топ оф дъ топ.
Bistra написа:Между другото, добро общество е това общество, което защитава слабите и беззащитните. А това са: децата, жените и старите хора.Californian написа:Та - по-добре да си мъж в БГ и по-добре да си жена в Америка и Канада - повече защити имаш...