Кога започнахте да живеете по-добре?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор

Кога започнах да живея по-добре в сравнение с живота ми в България?

Още от летище "София"
19
21%
По-малко от 1 година
11
12%
1 до 3 години
19
21%
3 до 5 години
15
16%
5 до 10 години
10
11%
Повече от 10 години
1
1%
Никога, затова се върнах
6
7%
Още не съм постигнал нивото от България (моля споделете от колко време сте напуснали България)
10
11%

Общо гласове: 91
tanyatais

Re: Кога започнахте да живеете по-добре?

Мнение от tanyatais »

newcomer написа:
tanyatais написа:Пъмпи- о,това отдавна го подразбрах ,защото и в Англия е същото.Няма работа само за капризните и по-мудните да кажем.
Нюкамър- ограниченията падат 2014 и не е сугурно,че Англия няма да изнамери някаоя вратичка да спре потока на българи и румънци,защото очевадно не ни харесват чак толкова.
ама на мен ти казах англия не ме влече.ако изобщо някога реша да ходя може би белгия.сестра ми е там във валония на 20 км до люксембург,или франция.
относно мързела изобщо не съм мързелив,на мен в канада работния ми ден беше мин 12 часа,но сега като съм напипал на работата лекото и на хляба мекото не ми се разваля рахатлъка

англия единственно рентиерството,да наема 2-3-4 къщи и да отдавам стаи на сънародниците,това бих правил
Туй като нен те познавам ,коментарът ми беше обобщаващ ,а не персонален.
Това с рентиерството е идея ,но стабилна скъпотия е тук :)
Белгия е разкошна :y:
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."

Никола Вапцаров
newcomer

Мнение от newcomer »

tanyatais написа:
newcomer написа:
tanyatais написа:Пъмпи- о,това отдавна го подразбрах ,защото и в Англия е същото.Няма работа само за капризните и по-мудните да кажем.
Нюкамър- ограниченията падат 2014 и не е сугурно,че Англия няма да изнамери някаоя вратичка да спре потока на българи и румънци,защото очевадно не ни харесват чак толкова.
ама на мен ти казах англия не ме влече.ако изобщо някога реша да ходя може би белгия.сестра ми е там във валония на 20 км до люксембург,или франция.
относно мързела изобщо не съм мързелив,на мен в канада работния ми ден беше мин 12 часа,но сега като съм напипал на работата лекото и на хляба мекото не ми се разваля рахатлъка

англия единственно рентиерството,да наема 2-3-4 къщи и да отдавам стаи на сънародниците,това бих правил
Туй като нен те познавам ,коментарът ми беше обобщаващ ,а не персонален.
Това с рентиерството е идея ,но стабилна скъпотия е тук :)
Белгия е разкошна :y:

понеже пита защо не канада,да ти дам мнение.канада е ок за емигранти ,силно изразена емигрантска страна дето всичките там сме внос от някъде и никой не те гледа накриво взависимо произхода ти.това дискриминация почти няма и ако я има в някакви форми не е чак толкова очебийна и дразнеща.но като место за живеене не ми харесва,предпочитам европа с всичките и косури,американщината и американския начин на живот на този континент не ми понася.малка и проста причина,ама достатъчна за да не съм там.друга кой знае каква важна причина нямам.е освен ;мекия; климат.
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
tanyatais

Мнение от tanyatais »

Това звучи добре,защото в Англия няма диксриминация явна ,но нещата се усещат и би било чудесно ако това го няма,както е в Канада . Но тъй като съм малко студен тип ,ми импонира дистанцираността на хората тук както и мекия климат. Определено не харесвам дълги студени зими и горещини през лятото и ще е трудно ако се налага да останем по-дълго на такива условия,но не съм от стъкло и ще се справя. Поне БК звучи почти като Англия :)

Никола Вапцаров
newcomer

Мнение от newcomer »

tanyatais написа:Това звучи добре,защото в Англия няма диксриминация явна ,но нещата се усещат и би било чудесно ако това го няма,както е в Канада . Но тъй като съм малко студен тип ,ми импонира дистанцираността на хората тук както и мекия климат. Определено не харесвам дълги студени зими и горещини през лятото и ще е трудно ако се налага да останем по-дълго на такива условия,но не съм от стъкло и ще се справя. Поне БК звучи почти като Англия :)
и в канада както в англия,няма но се усеща,ама кво ти пука
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
tanyatais

Мнение от tanyatais »

Това ми е никакъв проблем ,но оценям като дългогодишен имигрант кое е най-важното .А то е, че сме заедно със семейството и сме позитивни за бъдещето си.
]

Никола Вапцаров
Публикувай отговор