П.П. Колкото до глупостите...Ти не ги говориш, а направо ги правиш. Върнала си се в Булгаристан. Факт!

Познавам много интелигентни и образовани хора, които са се върнали във България от чужбина. При едни такива работя.Pyrelight написа:И аз имам, но е стар. Както казах, подлежи на смяна тази година. Старите бяха черни.![]()
П.П. Колкото до глупостите...Ти не ги говориш, а направо ги правиш. Върнала си се в Булгаристан. Факт!
Ех, ще ме караш да му правя снимка довечера като се върна! Ама и без да му правя знам - черен е. Виж снимката преди 2 страници, която постнах. Точно такъв е. Аре стига, че много време отделих за глупости! Повърхността не прави цвета!ablood написа:И старите бяха сини, макар с друга повърхност.
И аз познавам 2 такива семейства. И 10 пъти повече дето не са и нямат намерение.prace написа:Познавам много интелигентни и образовани хора, които са се върнали във България от чужбина.
щом Черната Златка от БигБрадърКанада.ком ти казва че е черен значи е черен.ablood написа:И старите бяха сини, макар с друга повърхност.
Стрина сигурно е дипломатка и затова има черен паспорт.Le noir
Les passeports noirs sont les moins fréquents. Ils sont utilisés par des pays pour lesquels la couleur noire renvoie au continent noir ; l’Afrique. C’est le choix du Tchad, de la Zambie, du Botswana, du Burundi, etc.
Le noir est également choisi par la Nouvelle-Zélande pour des raisons culturelles, soit ses fameux All Blacks!
Sachez qu’il arrive que les passeports noirs soient délivrés pour le personnel diplomatique, car il semble plus officiel et il se salit moins facilement.
ма да сме коректни към стрина.може да е белослатинска циганка и паспорта и да е черен ,но месото и е бело като на бела циганка.Павел написа:Говорих с двама българи, единият дошъл в Канада преди 20 години, другия преди 18 и двамата ми казаха, че паспортите им винаги са били тъмно сини. Дори на Лъжливка паспорта е от 10 годишните, пак е издаден след този на моите познати, така че ако наисина е черен, то е щото е белослатинска циганка.
Тя каза, че повърхността не прави цвета! Може би е имала в предвид, че отвътре страниците са му черни? И всичко това започна, защото питаше дали не са ми начернили(насинили) окото, че съм се прибрала в Българияagent Ozo написа:Стрина сигурно е дипломатка и затова има черен паспорт.Le noir
Les passeports noirs sont les moins fréquents. Ils sont utilisés par des pays pour lesquels la couleur noire renvoie au continent noir ; l’Afrique. C’est le choix du Tchad, de la Zambie, du Botswana, du Burundi, etc.
Le noir est également choisi par la Nouvelle-Zélande pour des raisons culturelles, soit ses fameux All Blacks!
Sachez qu’il arrive que les passeports noirs soient délivrés pour le personnel diplomatique, car il semble plus officiel et il se salit moins facilement.
"Какъв е на цвят канадския паспорт"- въпрос от теста за интелигентност на емигрантите в Канада.Pavel M написа:ма да сме коректни към стрина.може да е белослатинска циганка и паспорта и да е черен ,но месото и е бело като на бела циганка.Павел написа:Говорих с двама българи, единият дошъл в Канада преди 20 години, другия преди 18 и двамата ми казаха, че паспортите им винаги са били тъмно сини. Дори на Лъжливка паспорта е от 10 годишните, пак е издаден след този на моите познати, така че ако наисина е черен, то е щото е белослатинска циганка.
виждал съм го на снимката къде береше по бански банани от палмата.
Колкото повече е за смях, толкова повече се радва. Защото нейното е краен и патологичен ексхибиционизъм, по-силен от срамът от излагане.prace написа:Тя каза, че повърхността не прави цвета! Може би е имала в предвид, че отвътре страниците са му черни? И всичко това започна, защото питаше дали не са ми начернили(насинили) окото, че съм се прибрала в Българияagent Ozo написа:Стрина сигурно е дипломатка и затова има черен паспорт.Le noir
Sachez qu’il arrive que les passeports noirs soient délivrés pour le personnel diplomatique, car il semble plus officiel et il se salit moins facilement.....а то каква дискусия се отвори. Горката Бистра! Става за смях всеки път щом си отвори устата.
Когато спориш за нещо упорито на 2 страници и наричаш опонентите си "бунаци" е детинско да се съгласиш с такова троснато признание. Освен ако чувстваш, че извинение би навредило на крехката ти самооценка.Pyrelight написа:Добре де син е, съгласих се. Много тъмно син, но при различно осветление бие към черно и аз да си призная не съм го изучавала под лупа. Какво пък толкоз! ...Един паспорт.