pumpy написа:Myхи, не знам как да ти го обясня та да ме разбереш:
Да сложиш 25к даун и да дадеш "кутийката" под наем, който (чети внимателно) ПОКРИВА всички разходи по същата тази "кутийка" в продължение на следващите 25 години, за мен е нищо повече от инвестиция. Днес съм сложил 25к след 25 години имам 100к днешни пари. Разликата от 75к са платени от някой като теб, без по никакъв начин да са повлияли на моето качество на живот. Ще го повляят обаче един ден, когато аз имам 75к повече от днес инвестираните, а ти няма да имаш нищо, точно толкова, колкото го нямаш и днес. Капиш ?
И това е сметка без да се прави спекулация с цената на имота един ден - може да е нагоре, може да е надолу, но няма как да е под 25к, освен ако не съм купил имот в Детройд, но шит хапенс навсякъде. Даже и бурканите някой може да ти открадне, не ли ?
A личната къща не я водя инвестиция - тя е удоволствие. Удоволствие да си режа тревата, да си боядисвам оградата, да си гледам кефа....
Как да му обесниш на Мухата нещо дето и ти самия не разбираш...?!

Интересно все пак колко си сигурен какво ще имаш след 25 г.?! Каква полза от "далаверата" като много вероятно само ченето ти (дано да е читаво като на специалист в тази област) да е останало да трака в някой трап 1Х2 м. в добре поддържан и тих парк с още по- тихи комшии.

Просто се чудя на хорта как могат да бъдат толкова злобни когато разберт, че са се прекарали тотално като са се заробили с една кочинка?!
Ще го повляят обаче един ден, когато аз имам 75к повече от днес инвестираните, а ти няма да имаш нищо, точно толкова, колкото го нямаш и днес. Капиш ?
И това е сметка без да се прави спекулация с цената на имота един ден - може да е нагоре, може да е надолу, но няма как да е под 25к, освен ако не съм купил имот в Детройд, но шит хапенс навсякъде. Даже и бурканите някой може да ти открадне, не ли ?
A личната къща не я водя инвестиция - тя е удоволствие. Удоволствие да си режа тревата, да си боядисвам оградата, да си гледам кефа....
Е, на това му се вика садо-мазо да изпитваш удоволствие от робията....!
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.