Така е, като бързам...нали имаше и друг започващ с "м" за визи и ....
Успех на теб в започващата процедура и до края на годината ще ти честитя официално

ПРОЧЕЛ...liddi написа:....прочел/а![]()
![]()
Мерси за пожеланието,но да не пришпорваме събитията.Всичко с времето.liddi написа:Успех на теб в започващата процедура и до края на годината ще ти честитя официално
Аз писах вчера и досега нищо не са отговорили, кожата им!steisancho написа:здравейте и от меннякои от чакащите покана за виза писал ли е до букурещ и какво му отговориха
ЧЕСТИТО azu, честито и на всички за поканите, а на tofifi и за визитеazu написа:Въпреки, че на 14.04.2010 по е-mail получихме покана за визи, днес получихме и покана по пощата
Нашето ОК на медицинските е от 15.03. Писахме до Букурещ около Великден, след няколко дни ни отговориха по протокол: "Нормалният срок за разглеждане на Вашата молба не е изтекъл, моля вижте си за справка акюзе-то", т.е. писмото с баркодовете. Ами то е получено на 20 януари, досието е заведено на 16 януари и в текста, единственото, което виждам, свързано с "нормалния срок" е, че ще ни разглеждат през "следващите 3 месеца".steisancho написа:здравейте и от мен някои от чакащите покана за виза писал ли е до букурещ и какво му отговориха
Здравей DesiR, моето Ок е от 23.03 и също им писах. Отговориха ми явно с някакво стандартно писмо, същият текст като при теб но с разликата, че стандартния срок за издаване на виза е 6-9 месеца и този срок още не е изтекъл.azu написа: МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ СА ИМАЛИ ПРЕДВИД ТОЗИ СРОК ИЛИ ИМА И НЯКАКЪВ ДРУГ?