Калгари / Ванкувър?
ninka83 написа:нема новоSugarplum написа:ninka83 написа:аааа така ли??? аз си падам баш по такива, прехвърли към мене един такъвpticheto написа:това за парите е валидно, но за БГ или за неработливи. Бягам от Бг ,за да не се продавам и да не съм принудена да съм заради пари с мъж тип Слави Трифонов.ше се пробвам да го излъжа от разстояние
Ей,Нинката къде се изгубиКво ново-вето
никой нищо ново не иска да прехвърли
все едни и същи стари милионери
![]()
![]()
а при вас как е? млади гаджета , туй -онуй има ли?
Това за Батето ,нали

Батето го гледам се назландисва нещоSugarplum написа:ninka83 написа:нема новоSugarplum написа:ninka83 написа:аааа така ли??? аз си падам баш по такива, прехвърли към мене един такъвpticheto написа:това за парите е валидно, но за БГ или за неработливи. Бягам от Бг ,за да не се продавам и да не съм принудена да съм заради пари с мъж тип Слави Трифонов.ше се пробвам да го излъжа от разстояние
Ей,Нинката къде се изгубиКво ново-вето
никой нищо ново не иска да прехвърли
все едни и същи стари милионери
![]()
![]()
а при вас как е? млади гаджета , туй -онуй има ли?
Това за Батето ,налиИма млади гаджета,ама нали знаеш, младо-зелено

а Цукито ти пък кво сега, нещеш млади, оти нема, а?

-
-
Нинката ,ти май спиш на километри.Виж го тука Батето засука, мустаките вечеbateto написа:птиче у канадско обаче е обратно.първо правиш милионите,после вземаш жената ,правиш детето и след това тя ти взема всичко ,че и издръжка трябва да плащаш.те не случайно наскоро орешетиха и картието/мост Жан Картие/
идвай тука ,тук е рай за жените

Как ще спя ЗахарчетоSugarplum написа:Нинката ,ти май спиш на километри.Виж го тука Батето засука, мустаките вечеbateto написа:птиче у канадско обаче е обратно.първо правиш милионите,после вземаш жената ,правиш детето и след това тя ти взема всичко ,че и издръжка трябва да плащаш.те не случайно наскоро орешетиха и картието/мост Жан Картие/
идвай тука ,тук е рай за жените

а такааа и сега ....какво стана тя ?
Започнах да се чувствам като сред няколко жени-клюки,коя с кой била,защо била и колко му бил голям,а пък ако му е дълбок каква ли дълбока оран ще има.....
Птиче,недей така.....започнах да губя смисъла!
Ти знаеш ли какво искаш? защото аз вече не знам какво искаш,че и аз започнах да забравям какво искам.....
Започнах да се чувствам като сред няколко жени-клюки,коя с кой била,защо била и колко му бил голям,а пък ако му е дълбок каква ли дълбока оран ще има.....
Птиче,недей така.....започнах да губя смисъла!
Ти знаеш ли какво искаш? защото аз вече не знам какво искаш,че и аз започнах да забравям какво искам.....
Абе не знам.Свий му малко "сърмите".Кво се е разпищовилninka83 написа:Как ще спя ЗахарчетоSugarplum написа:Нинката ,ти май спиш на километри.Виж го тука Батето засука, мустаките вечеbateto написа:птиче у канадско обаче е обратно.първо правиш милионите,после вземаш жената ,правиш детето и след това тя ти взема всичко ,че и издръжка трябва да плащаш.те не случайно наскоро орешетиха и картието/мост Жан Картие/
идвай тука ,тук е рай за женитеококорила съм се, като на стар ЗИЛ фаровете са ми очичките, ама Батето ме не види
гледам го как ги е засукал
и издръжка е готов да плаща

Захарчето, опитвам се дорде е времеSugarplum написа:Абе не знам.Свий му малко "сърмите".Кво се е разпищовилninka83 написа:Как ще спя ЗахарчетоSugarplum написа:Нинката ,ти май спиш на километри.Виж го тука Батето засука, мустаките вечеbateto написа:птиче у канадско обаче е обратно.първо правиш милионите,после вземаш жената ,правиш детето и след това тя ти взема всичко ,че и издръжка трябва да плащаш.те не случайно наскоро орешетиха и картието/мост Жан Картие/
идвай тука ,тук е рай за женитеококорила съм се, като на стар ЗИЛ фаровете са ми очичките, ама Батето ме не види
гледам го как ги е засукал
и издръжка е готов да плаща

бега ми Батето, по допирателната

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Леле, мале, ти направо откри Америката, pticheto. Виж ти какви работи имало по белият свят.pticheto написа:Бате, става дума за младежи под 30 години, които вземат грозотия с пари или апартамент в София, а на бившето гадже, което е по-скромно симпатично момиче , което е увлечено по тях , му бият дузпата ,защото не е с много пари. Това че възрастните мъже купуват с парите млади жени е в случая-грозни жени купуват с пари млади мъже

На мен ми се струва че си все още едно птиченце-голишарче и сега откриваш света. Ще има и много други неща да видиш, дето не са съвсем като в приказките или любовните романи тип "Арлекин".
Та ти просто още ни си попаднала на мъж. Твоето бившо гадже си и бил обикновено жиголо по душа. Мъже - всякакви. Като почнеш от педофили, минеш през геронтофили та стигнеш до некрофилите.
Ама като случиш на някой такъв не намразвай всичките мъже като цяло. Щото ти губиш по тоя начин, не мъжете като цяло. Е, може и някое свестно момче да си загуби определено време, ако е силно увлечено по теб, ама до толкова. И него ще отблъснеш в яда и разочарованието си.
Лек път в живота и любовта!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Батето не бяга по тъч линията ,но отдавна го гризе един въпрос и сега чак след като е на 5/пет/ мастики намери сили да го здаде -пачка ли е Нинка или не щото батето за някакви си бели прашки или тиранти не се е.е.
та Шуги подходете малко по делоео с Нинката и не ме обвинявайте в липса на сериозност от моя страна.

та Шуги подходете малко по делоео с Нинката и не ме обвинявайте в липса на сериозност от моя страна.

едно уточнение първо Бате , преди да подходим деловоbateto написа:Батето не бяга по тъч линията ,но отдавна го гризе един въпрос и сега чак след като е на 5/пет/ мастики намери сили да го здаде -пачка ли е Нинка или не щото батето за някакви си бели прашки или тиранти не се е.е.![]()

Нинка няма в гардероба си бели прашки, а доста често е и без прашки