Калгари / Ванкувър?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
pticheto

Мнение от pticheto »

защо Бате, то за мъжете е по-лесно- правят детето, после може и да й изневерява, взема парите, колите, апартаментите. то имаше обяви за женитба с цел канадско поданство- трябва да се внимава.
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

ninka83 написа:
Sugarplum написа:
ninka83 написа:
pticheto написа:това за парите е валидно, но за БГ или за неработливи. Бягам от Бг ,за да не се продавам и да не съм принудена да съм заради пари с мъж тип Слави Трифонов.
аааа така ли??? аз си падам баш по такива, прехвърли към мене един такъв :lol: ше се пробвам да го излъжа от разстояние :lol:

Ей,Нинката къде се изгуби :D Кво ново-вето :wink:
нема ново :lol: никой нищо ново не иска да прехвърли :lol: все едни и същи стари милионери :evil: :lol:

а при вас как е? млади гаджета , туй -онуй има ли? :lol:

Това за Батето ,нали :wink: Има млади гаджета,ама нали знаеш, младо-зелено :lol:
ninka83

Мнение от ninka83 »

Sugarplum написа:
ninka83 написа:
Sugarplum написа:
ninka83 написа:
pticheto написа:това за парите е валидно, но за БГ или за неработливи. Бягам от Бг ,за да не се продавам и да не съм принудена да съм заради пари с мъж тип Слави Трифонов.
аааа така ли??? аз си падам баш по такива, прехвърли към мене един такъв :lol: ше се пробвам да го излъжа от разстояние :lol:

Ей,Нинката къде се изгуби :D Кво ново-вето :wink:
нема ново :lol: никой нищо ново не иска да прехвърли :lol: все едни и същи стари милионери :evil: :lol:

а при вас как е? млади гаджета , туй -онуй има ли? :lol:

Това за Батето ,нали :wink: Има млади гаджета,ама нали знаеш, младо-зелено :lol:
Батето го гледам се назландисва нещо :roll: ама много квалитетен го раздава напоследък той :lol:

а Цукито ти пък кво сега, нещеш млади, оти нема, а? :lol: то никакви нема , вие на млади се дърпате... ама сте..... :lol: :beer:
Странджата

Мнение от Странджата »

Aми , на Евгениии , що да не му става ...езика , ако по цял ден ръба лимони , не само езика ще му стане , ами и на бабето кл...а :lol:
bateto

Мнение от bateto »

птиче у канадско обаче е обратно.първо правиш милионите,после вземаш жената ,правиш детето и след това тя ти взема всичко ,че и издръжка трябва да плащаш.те не случайно наскоро орешетиха и картието/мост Жан Картие/
идвай тука ,тук е рай за жените :D
Странджата

Мнение от Странджата »

Дааа , има да си пее пичето на картието , а ,,секс тарикатите ,, в морето (демек СенЛоран) :beer:
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

bateto написа:птиче у канадско обаче е обратно.първо правиш милионите,после вземаш жената ,правиш детето и след това тя ти взема всичко ,че и издръжка трябва да плащаш.те не случайно наскоро орешетиха и картието/мост Жан Картие/
Нинката ,ти май спиш на километри.Виж го тука Батето засука, мустаките вече :D
ninka83

Мнение от ninka83 »

Sugarplum написа:
bateto написа:птиче у канадско обаче е обратно.първо правиш милионите,после вземаш жената ,правиш детето и след това тя ти взема всичко ,че и издръжка трябва да плащаш.те не случайно наскоро орешетиха и картието/мост Жан Картие/
Как ще спя Захарчето :lol: ококорила съм се, като на стар ЗИЛ фаровете са ми очичките, ама Батето ме не види :lol: гледам го как ги е засукал :lol: и издръжка е готов да плаща :wink:
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

а такааа и сега ....какво стана тя ?
Започнах да се чувствам като сред няколко жени-клюки,коя с кой била,защо била и колко му бил голям,а пък ако му е дълбок каква ли дълбока оран ще има.....
Птиче,недей така.....започнах да губя смисъла!
Ти знаеш ли какво искаш? защото аз вече не знам какво искаш,че и аз започнах да забравям какво искам.....
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

ninka83 написа:
Sugarplum написа:
Как ще спя Захарчето :lol: ококорила съм се, като на стар ЗИЛ фаровете са ми очичките, ама Батето ме не види :lol: гледам го как ги е засукал :lol: и издръжка е готов да плаща :wink:
Абе не знам.Свий му малко "сърмите".Кво се е разпищовил :wink:
ninka83

Мнение от ninka83 »

Sugarplum написа:
ninka83 написа:
Sugarplum написа:
Абе не знам.Свий му малко "сърмите".Кво се е разпищовил :wink:
Захарчето, опитвам се дорде е време :lol: мама ме ме учила : не му ли ги свиеш сармите у началото, после иди го дири :lol: къде ги свива той :wink:
бега ми Батето, по допирателната :evil: :lol: ама далече нема да избега :lol:
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

pticheto написа:Бате, става дума за младежи под 30 години, които вземат грозотия с пари или апартамент в София, а на бившето гадже, което е по-скромно симпатично момиче , което е увлечено по тях , му бият дузпата ,защото не е с много пари. Това че възрастните мъже купуват с парите млади жени е в случая-грозни жени купуват с пари млади мъже
Леле, мале, ти направо откри Америката, pticheto. Виж ти какви работи имало по белият свят. :)
На мен ми се струва че си все още едно птиченце-голишарче и сега откриваш света. Ще има и много други неща да видиш, дето не са съвсем като в приказките или любовните романи тип "Арлекин".

Та ти просто още ни си попаднала на мъж. Твоето бившо гадже си и бил обикновено жиголо по душа. Мъже - всякакви. Като почнеш от педофили, минеш през геронтофили та стигнеш до некрофилите.
Ама като случиш на някой такъв не намразвай всичките мъже като цяло. Щото ти губиш по тоя начин, не мъжете като цяло. Е, може и някое свестно момче да си загуби определено време, ако е силно увлечено по теб, ама до толкова. И него ще отблъснеш в яда и разочарованието си.

Лек път в живота и любовта!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
bateto

Мнение от bateto »

Батето не бяга по тъч линията ,но отдавна го гризе един въпрос и сега чак след като е на 5/пет/ мастики намери сили да го здаде -пачка ли е Нинка или не щото батето за някакви си бели прашки или тиранти не се е.е. :D
та Шуги подходете малко по делоео с Нинката и не ме обвинявайте в липса на сериозност от моя страна. :wink:
ninka83

Мнение от ninka83 »

bateto написа:Батето не бяга по тъч линията ,но отдавна го гризе един въпрос и сега чак след като е на 5/пет/ мастики намери сили да го здаде -пачка ли е Нинка или не щото батето за някакви си бели прашки или тиранти не се е.е. :D
та Шуги подходете малко по делоео с Нинката и не ме обвинявайте в липса на сериозност от моя страна. :wink:
едно уточнение първо Бате , преди да подходим делово :lol:

Нинка няма в гардероба си бели прашки, а доста често е и без прашки :oops: :lol: тва проблем ли ще да е за теб :?: :lol:
bateto

Мнение от bateto »

а как е с банковата сметка ,щот тиранти на гол *** къща не хранят :D
Заключено