Признават ли се медицинските специалности?
- Mc.Murray
- Обратна връзка:
Re: Признават ли се медицинските специалности?
Да де но от Канада до Канада и ...... Куебек разлика огромна. Това е идеята.
Колко огромна е разликата?Mc.Murray написа:Да де но от Канада до Канада и ...... Куебек разлика огромна. Това е идеята.
- Mc.Murray
- Обратна връзка:
30 долараplamsht написа:Колко огромна е разликата?

Със здраве да ги харчиш.Mc.Murray написа:30 долараplamsht написа:Колко огромна е разликата?ама май са на час
Да, аз съм от тези 1 на милион, които продължават вече 11 година да си "губят времето" с Тома неверници като теб, за това съм напълно съгласен....Mc.Murray написа:Абе майна аз ти казах че ти си от тия изключения 1 на милион, ама не щеш да повярваш ти.
Такива като теб в Куебек с лупа да ги търсиш.
- Mc.Murray
- Обратна връзка:
Айде разбрахме че си супер специален.
Не е нужно да се мъчиш да ми се доказваш. Пределно си ми ясен.
5800 към 40 мнения... ти как мислиш, дали си ни загадка ???Mc.Murray написа:Айде разбрахме че си супер специален.
В момента съм в България и виждам същите проблеми на "неуспелите" - далавери, търсене на лесни пари, мързел, липса на амбиции, нежелание за поемане на рискове, прехвърляне на отговорността за неуспехите върху другите и т.н. При запазване на същия манталитет и Канада не може да помогне много.
Единствената добра новина за мен тук е че излежаването на присъдата ми изтича след два дена
Единствената добра новина за мен тук е че излежаването на присъдата ми изтича след два дена

-
- последно предупреждение за БАН
Mc.Murray
С най-добри чувства искам да те светна нещо.Мой приятел който учи в колеж DEC тоест 3 годинки взема годишна стипендия 10500$ тоест 31500$ за 3 години.От тези 31 бона накрая има да връща 4000$ при това за цели 10 години,тоест по 400$ на месец.При мен сумата която имам да връщам е още по-смешна щото и стипендията ми е такава понеже се излъгах да бачкам вместо да къпя суц,но тва е една друга тема.Та ако на тези цифри кажеш,че са проблем,сори ама нали в Алберта къпите по 50 кинта на час
.
С най-добри чувства искам да те светна нещо.Мой приятел който учи в колеж DEC тоест 3 годинки взема годишна стипендия 10500$ тоест 31500$ за 3 години.От тези 31 бона накрая има да връща 4000$ при това за цели 10 години,тоест по 400$ на месец.При мен сумата която имам да връщам е още по-смешна щото и стипендията ми е такава понеже се излъгах да бачкам вместо да къпя суц,но тва е една друга тема.Та ако на тези цифри кажеш,че са проблем,сори ама нали в Алберта къпите по 50 кинта на час

- optics
- Модератор
Барем да го беше написал на френски.Mc.Murray написа:Mersi

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel