Я пак!roumensp написа:Това че ще е легално да я пушиш не означава, че ще е легално да караш упоен, точно както и при алкохола. На ченгетата ще се даде право да взимат слюнка за тест. Има много случаи на блъснати деца под влиянието на алкохол, но не се сещам за нещо подобно под влияние единствено на трева (освен и ако не е пил). Има доста повече основания за криминализиране на алкохола, под чието влияние са станали толкова много престъпления, но както се сещаш това няма никога да стане.ivandaman написа:А за марихуанта то и на мен ми е все едно защото нито някога съм я пушил нито ще я пропуша, но децата ще растат в обстановка в която ще бъдат постоянно изкушавани и под т. нар. peer pressure да пробват.. А я си представи ако детето ти (Недай Боже) го блъсне или прегази някой надрогиран докато си ходи по тротоара.. Тогава "положителна стъпка" ли ще е легализирането на марихуанта??
High proportion of young adults who consume pot are driving: B.C. study
“there will be an increase in crashes, injuries and fatalities.”
http://vancouversun.com/news/local-news ... -b-c-study"
Това, че някой пиян, или китаец, купил си книжка за 10 бона, могат да те утрепят, не намалява шанса, да те тресне и парализара някой потхед.
Само промити мозъчета като Емилчо могат да вдигат пръстче и приветстват поредната дивотия на Манекена и да си въобразяват, че легализирането на тревата ще премахне черния пазар и че на малолетните ще им се намали възможността да се снабдяват. Я либерастите да обяснят, кой и как ще контролира отглеждането в домашна обстановка на само по две растения за "лично"

Манекена, само и само да спечели някой и друг глас, след като се подмаза яко на муслиманите, сега се подмазва и на наркоманските боклуци, либерастите ръкопляскат - цирка е пълен - ръководи се от клоуните.
Миналата година 25000 безделници осраха Стенли парк и струваха на данъкоплатеца милиони долари. Утре пак се събират пак там, въпреки че им бе забранено. Продажният либерастки кмет няма да си мръдне пръста и полицията пак ще гледа безучастно. Какво ще стане, ако нормалните хора започнат да спазват законите само които им харесват?