roumensp написа:Kan_Tangra написа:Не разбрах и защо в сигурните Канада и САЩ трябва да ходи въоръжен, един толкова мирен гражданин, а в беззаконната България си ходим невъоръжени, ние агресивните и не ни пристяга шубето.
Аз в Канада не познавам никой дето се разхожда с патлак, но в България си имам приятел дето се разхожда (съвсем законно, с разрешително) и има(ше) 3 законни оръжия.
А Щатите са друга история, не ги намесвай, там това е част от конституцията и културата им.
От друга страна, защо тук още не съм видял блок или къща с блиндирана врата и решетки на прозорците ?

Как да не омесвам САЩ с Канада, като отговарях на пумпъла. А той като пише, пише Канада, а си мисли за САЩ. После пише за САЩ, мисли си за Канада, и все така. Само България му е в другия край на скалата, и като пише за нея, не знам вече за къде другаде си мисли.
Има нещо гнило в Холандия, не знам дали не е легализацията на пушилиста.
Иф ю ноу уат ай мийн. Както казва Батката.
Бтв, викаш решетки, ама мен в Канада 3 пъти ми разбиват стъклото на колата и ми крадат ГПСа.
В България 0ла.
А хамалогията, да правя стъкло, отделно.
Даже 2 пъти ми крадоха точно същия ГПС.
Рипортнах го, със серийния номер на полицията, мина се време, звънят ми.
Така и така, ние сме от Монреал ПД, ГПС а ви се намира в тая и тая заложна къща (на 50метра от къщи беше), идете си го купете пак.
Ама хъкта мъкта, как така бе санким, аз имам фактура, гаранция, сериен номер, той си е мой!
Ми не можело, нямало как, много сложно, много дълго, ако го приберем ние, няма никога да си го получите, идете и си го купете.
Отидох, купих си го. Все пак се продаваше за 60$, а струваше 220. Мемори картата и всички адреси си бяха непокътнати.
А след време на бери юкам в центъра следобед пак разбиха колата, и тоя път тоя ГПС изчезна завинаги.
Та така, в законната Канада.