Кога започнахте да живеете по-добре?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор

Кога започнах да живея по-добре в сравнение с живота ми в България?

Още от летище "София"
19
21%
По-малко от 1 година
11
12%
1 до 3 години
19
21%
3 до 5 години
15
16%
5 до 10 години
10
11%
Повече от 10 години
1
1%
Никога, затова се върнах
6
7%
Още не съм постигнал нивото от България (моля споделете от колко време сте напуснали България)
10
11%

Общо гласове: 91
Аватар
simeonovi

Re: Кога започнахте да живеете по-добре?

Мнение от simeonovi »

Bistra написа: Е, честно... нямам думи!
Така само на колене пред мен. :D
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

simeonovi написа:
Bistra написа: Е, честно... нямам думи!
Така само на колене пред мен. :D
Нещо си объркал темите. |(
Храмовите дела и "набожните момчета" са в другата тема. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Ivan1007 написа:
Marto написа:Днес вечеряхме добре!
Колко човека?
На края на бележката:
Please be advised of a 18% gratuity on parties of 6 and more
Като плаща компанията, аз мога и 5900 сметка да направя ;)

П.С. А, сега видях че е писал 8 човека. Еми вечеря за 90 кинта = Instant baller status achieved :rofl:
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

miteto написа:
Ivan1007 написа:
Колко човека?
На края на бележката:

П.С. А, сега видях че е писал 8 човека. Еми вечеря за 90 кинта = Instant baller status achieved :rofl:
Това не означава че компанията плаща. Правят го да няма ощетени сервитьори понеже някои може да се скатае с бакшиша особенно ако всеки плаща за себе си.

Миналата година на кристмас парти изпих един литър вино, най-скъпото което видях в менюто. Тази година въведоха билетчета. По принцип не пия вино. :D
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

miteto написа:
Ivan1007 написа:
Колко човека?
На края на бележката:

I wish I was a little bit taller :D

Завиждаш, Мите, би казал Мухътъ.
Последно промяна от Marto на Пет Фев 22, 2013 5:34 pm, променено общо 1 път.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

simeonovi написа:Това не означава че компанията плаща. Правят го да няма ощетени сервитьори понеже някои може да се скатае с бакшиша особенно ако всеки плаща за себе си.

Миналата година на кристмас парти изпих един литър вино, най-скъпото което видях в менюто. Тази година въведоха билетчета. По принцип не пия вино. :D
Казах, че ако компанията плаща, аз мога доста да се постарая :D И аз пробвах на кристмас партито да си взема 18-годишно уиски ама бармана каза, че билетчето не включва такива екстри :rofl:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Marto написа:Завиждаш, Мите, би казал Мухътъ.
Ами, просто предизвиквам Джовани да постне бележка за $600 за двама от най-скъпия стейкхауз в Торонто. Залепена на капака на Джагуара, естествено :D
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

miteto написа:
simeonovi написа:Това не означава че компанията плаща. Правят го да няма ощетени сервитьори понеже някои може да се скатае с бакшиша особенно ако всеки плаща за себе си.

Казах, че ако компанията плаща, аз мога доста да се постарая :D И аз пробвах на кристмас партито да си взема 18-годишно уиски ама бармана каза, че билетчето не включва такива екстри :rofl:
Хехе, всъщност това е от месечната ни associates' dinner. Разделени сме на два лагера - на някои им е съвестно да харчат парите на шефовете (не са голяма безлична корпорация все пак), а други искат да използват да пробват всички префърцунени ресторанти на нечии други десет стинки.
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Marto написа:Хехе, всъщност това е от месечната ни associates' dinner. Разделени сме на два лагера - на някои им е съвестно да харчат парите на шефовете (не са голяма безлична корпорация все пак), а други искат да използват да пробват всички префърцунени ресторанти на нечии други десет стинки.
Марто, само не ми казвай че си адвокат И имаш съвест в същото време :D
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Хей нау! Ще взема да си препиша подписа на пумпи. Не помня да съм казал в кой лагер попадам лично аз. Между другото, единствената причина да не си поръчам едно 20-годишно порто за след десерта беше че трябваше да шофирам. :D
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Вчера докато си мислех за това кога почнах да живея по-добре ми светна, че от известно време не се притеснявам да ям в ресторантите по летищата, даже някои в Европа ми се струват евтини. Преди години, особено през 90-те, не можех дори и да си помисля.

Чистосърдечно си признавам обаче, че и до ден днешен не мога да си позволя цените пo кафенетата на българските летища. :o
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

Marto написа:Вчера докато си мислех за това кога почнах да живея по-добре ми светна, че от известно време не се притеснявам да ям в ресторантите по летищата, даже някои в Европа ми се струват евтини. Преди години, особено през 90-те, не можех дори и да си помисля.

Чистосърдечно си признавам обаче, че и до ден днешен не мога да си позволя цените пo кафенетата на българските летища. :o
Къде ги видя тия кафета по българските летища. В Софийското охраната е на вратата, влезеш ли вътре нищо няма. Но до летището има една барака продават бира за едно левче. :D
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

На варненското има поне 2-3 бара/кафенета след като минеш проверка, където продават швепс за 7-8 лева, доколкото си спомням.

През софийското избягвам да пътувам, но последния път помня, че търсих да хапнем нещо през 3-часовия ни престой и освен едно подобно кафене на единия край на новия терминал и едно магазинче със сандвичи в целофан на другия край, друго нямаше.
tanyatais

Мнение от tanyatais »

simeonovi написа:
Marto написа:Вчера докато си мислех за това кога почнах да живея по-добре ми светна, че от известно време не се притеснявам да ям в ресторантите по летищата, даже някои в Европа ми се струват евтини. Преди години, особено през 90-те, не можех дори и да си помисля.

Къде ги видя тия кафета по българските летища. В Софийското охраната е на вратата, влезеш ли вътре нищо няма. Но до летището има една барака продават бира за едно левче. :D
МаЙ отдавна не сте си ходили.Има си кафе със сандвичи за 5 лева , снаксове ,безалкохолно ,кафета и т.н. като една вода от 500 мл е към 3-4 лева :doh: Та ,да по-добре да пия кафе в самолета,отколкото там :)
и в Пловдивското е същото ,само където самото летище има само едно барче и всичко свършва за норматив,въпреки цените :))
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."

Никола Вапцаров
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

simeonovi написа:

Симеонов, бре! Ти трол ли си? Питам щото глей сега какво казва Г-жата от тая тема:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 22&t=45185"
Да не те закачам, де....Ама, май си, щом си снимаш захабените чорапки и аплето не ги слага у списък-о с постиженията :rofl: :rofl: :rofl:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Публикувай отговор