Въпрос за кола

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

KaloyanR написа:Има ли Citroen в Канада :lol:
Да има , в Торонто , видях един от филмите на Луй Дьо Финес ,кьдето го караха монахини ! :lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
rolyd

Re:

Мнение от rolyd »

haimana написа: В събота видях архивна Алфа Ромео, двуместно кабрио, но това е екзотика.
Сигурно си видял това. Срещнах антиката в Outremont пред една доста сносна къща и добре, че телефончето ми все още прави добри снимки. За първи път виждам такова чудо :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Early awoken chicken early sings (Рано пиле рано пее)
Изображение
Аватар
Павел
.

Re: Въпрос за кола

Мнение от Павел »

Това "чудо" - Алфа 190 Спайдър се внасяше официално в Щатите, мисля някъде 93, 94 година и изобщо не е някаква рядкост. Алфите са коли със страхотен дизайн и плачевно качество, благодарение на Фиат. От догодина пак се завръщат в Северна Америка, даже ще има и дизели.

Различни модели Ситроени общо за Канада и САЩ има около 5-6 000, от които около 1000 са от модела "Грозното пате," за който става въпрос по-горе.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Преуспял

Re: Въпрос за кола

Мнение от Преуспял »

Павел ме изпревари. Алфа Ромео 164 съм виждал и 1995г. тука.

Не знам дали връщането им ще е догодина - надявам се да е така. Аз лично мисля да изчакам новата 169 в 2012(?). Много се надявам да не е просто някакъв Крайслер. Четох някъде, че ще я сглобяват в Брамптън.
Публикувай отговор