7George написа: Ама гледаме, по IP-адреса
най-често влизаш от Монреал, във форума.
7George, отговори ми така както гледате IP-то , откъде влизам по-рядко?
Lub0 написа:Joana написа:
Любо, въпросите ти не се приемат, но ще ти отговоря. Седни си. Значи - първо, никъде не съм споменала Монреал/Канада. Аз се подвизавам из Калифорния - в момента.
Знаеш ли Joana, има една приказка, че е много трудно да спечелиш доверието на някой и е страшно лесно да го загубиш... Аз лично вярвам на твърденията на хората, докато не ги хвана в лъжа, от там нататък каквото и да пишат, аз не вярвам докато не го докажат... или с други думи казано, може спокойно да напишеш, че живееш на луната...
Любо, нищо, никъде и на никого не ща да доказвам по отношение на личния си живот. Точно тая част от живота ми, ако представлява интерес за теб, мога много лесно да ти докажа - примерно ще отклонявам поръчките с внимание от моя към твоя адрес. Личният ми живот обаче не би следвало да представлява интерес за никого. Но чрез част от него (тази, която изваждам на повърхността) ти доказвам, че хора, които са се развили в България, не намират Канада супер, не заради самата Канада, която си е държава като държава - с всички плюсове и минуси, а защото са принудени да се връщат много назад в развитието си и намират голяма част от информацията, която предоставяте за некоректна. Хората, идвайки в Канада - включително и тези, които от БГ ме плюха, преди да са стъпили тука, задето им казвах истината, сами се увериха в истинността на писанията ми и тихомълком се изнесоха. Времето ще покаже кой говори истината и кой лъжите. Направи една статистика на българите, които са дошли на "екскурзия" и на тези, които са останали. Разграничи също тези, които са останали по принуждение, щото примерно много от нещата, които в България са били съградили, са им били отнети - по един или друг начин. Включи също тези, на които сте спомогнали да се промени живота от положителен в отрицателен и удари чертата. Аз интерес от тази работа - да казвам истината - нямам, за разлика от други. Вие се опитвате да убеждавате хората, че да станеш от човек маймуна (понеже говорим за изградени хора, а не за 20 годишни хлапетии) е супер предизвикателство, но както сам виждаш във форума, все по-малко и по-малко ви вярват, като изключим тези никове, които вие умишлено пускате като изключително преуспели в кратки срокове в Канада. Тия шашми, Любо, ги поднасяйте на други. Не на мен. Ще ми кажеш ли какъв ти е интереса? Ако всичко е честно, значи няма какво да криеш и ще споделиш с нас истината. Никой няма да ти се разсърди, всички знаем, че всеки има интерес, когато работи нещо. И още едно питане: Тук сте няколко модератори, ще ми отговориш ли кой точно от вас, в противовес с правилата, предостави информация за IP-то ми? Мисля, че ще е редно да ми отговориш коректно, а не от позицията на силата (модераторската) да ме заплашваш с банове. Ще ми кажеш ли също, като модератор с познания, кой регистрира вторият ник Joana - още не съм получила задоволителен отговор на този прост въпрос, а смятам, че като модератор с познания няма начин да нямаш точен отговор. И прикривате ли някой - щото знаеш, че регистрирането на идентичен ник с всички атрибути на съществуващ такъв е нарушение в играта. Щото аз мога да попитам направо онбашията. Но искам първо да чуя твоето мнение.
Joana
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк