Канадски простотии

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
speedy

Re: Канадски простотии

Мнение от speedy »

ivandaman написа:
И аз уважаваХ Джордан Пийтърсън, до скоро но от както заби нож гърба на Фейт Гоулди, вече не съм сигурен и той какъв е и за кво се бори.. Уж за "фрийдъм ъв експрешън" ама така както на него му изнася..
Не следя този Питърсън и нямам представа какво е станало. Да разбирам ли че си за "фрийдъм ъв експрешън", дори когато на човек не му изнася?
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
Аватар
Pyrelight
Напуснал форума

Мнение от Pyrelight »

speedy написа:
ivandaman написа:
И аз уважаваХ Джордан Пийтърсън, до скоро но от както заби нож гърба на Фейт Гоулди, вече не съм сигурен и той какъв е и за кво се бори.. Уж за "фрийдъм ъв експрешън" ама така както на него му изнася..
Не следя този Питърсън и нямам представа какво е станало. Да разбирам ли че си за "фрийдъм ъв експрешън", дори когато на човек не му изнася?
Ха-ха-ха! Good question! :D Особено като се има предвид към кого е отправен. :y:
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

Фейт Голди е някаква кифла, която направи кариера catering to хора, на които имигрантите/арабите са им виновни за всичко и въобще не е на нивото на Пийтърсън или Саад. Все едно Божинов да бъде поканен на бенефиса на Меси.

Спийди, въпросния професор стана известен с опозицията си срещу Bill C-16 (за местоименията), но най-интересното е, че е върл антикомумист и казва доста верни неща за идеологическия климат в университетие в Северна Америка (които съвпадат с моите лични наблюдения в рамките на повече от десетилетие). Преподавал е години в Харвард, а сега в УТ.

Мен лично ме впечатли със следните разсъждения за адвкатската професия:

Бил е на подкаста на Джо Роган поне два пъти (2-3 часови разговори) и горещо ги препоръчвам. Интересен пич. Родом от Форт Мак, Албърта ;)
speedy

Мнение от speedy »

Питърсън е умна глава.

Погледнах този Bill-C16. Предполагам, че са добавили sexual identity and expression. Честно казано, не видях нещо страшно, но от друга страна не съм юрист и нямам нюх за подводни камъни.

Предполагам, че в университите, особено в някои от тях, нямат никакъв проблем да скалъпят някакво крайно и идиотско разбиране. Моите деца ще могат да учат каквото искат, но ще направя всичко възможно да им подтисна "свободния израз" да го правят в York University, да речем...
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

speedy написа:
ivandaman написа:
Усещам те къде те сърби.. Да абсолютно съм за фрийдъм ъв експрешън и още повече за фрийдъм ъв дискашън.. но не само за леваците и либерастите да контролират "The narrative" и в момента в който някои ги обори със солидни аргументи и с неоспорими факти веднага да вадят картата "Расист" "Нацист" "Бигот" "хомофоб" и т.н.. Досега никой не е успял да ме обори с аргументи, само с лични нападки.

Marto написа:Фейт Голди е някаква кифла, която направи кариера catering to хора, на които имигрантите/арабите са им виновни за всичко и въобще не е на нивото на Пийтърсън или Саад. Все едно Божинов да бъде поканен на бенефиса на Меси.

Хе хе Марто, Дълбоко оценявам факта че ми даваш футболна аналогия, за да те разбера какво имаш в предвид, иначе можеше въобще да не схвана "Your sophisticated analogy..." :D :crazy:

Може и да е "кифла" Фейт Гоулди но явно на Питърсън не му изнася да се асоциира с нея.. Да не би да е "intimidated" случайно от real women.

Май е едно да "даваш акъл" и да се правиш на "мъж" и да поучаваш кое как било и как трябва да се прави ама съвсем друго "To put your money where your mouth is"

Не ме разбирай грешно.. По принцип съм съгласен почти със всичко което Пийтърсън проповядва. Следя го внимателно още от както "уж" изпадна в немилост като се обяви против С16. Но ако наистина е такъв реформатор за какъвто се изкарва, най-малкото което можеше да направи е да сподели сцената с някой който може да има малко по-различно мнение от него..
Виж го как се оправдава като шестокласничка на директно зададен въпрос.

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

speedy написа:
ivandaman написа:Welcome to Canada.

Либерастка инквизиция на млада 22 годишно девойка (Teaching Assistant) престплението на която е че е показала на студентите 3 мин видео дискусия на професор които не е съгласен с нововъведените "Gender Pronouns" от лобито на Либерастите..
Ако не използваш определения като "либерастки", които не знам защо толкова се използват по българските форуми, аз мисля, че това момиче заслужава медал. Професорите нямат абсолютно никакви валидни аргументи. За мен това са талибани.

PS: Сега видях в новините, че се били извинили. Според мен, трябва да бъдат уволнени.
За чувствителното ти ухо, става ли либтард?
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

ivandaman написа:
speedy написа:
ivandaman написа:
Усещам те къде те сърби.. Да абсолютно съм за фрийдъм ъв експрешън и още повече за фрийдъм ъв дискашън.. но не само за леваците и либерастите да контролират "The narrative" и в момента в който някои ги обори със солидни аргументи и с неоспорими факти веднага да вадят картата "Расист" "Нацист" "Бигот" "хомофоб" и т.н.. Досега никой не е успял да ме обори с аргументи, само с лични нападки.

Marto написа:Фейт Голди е някаква кифла, която направи кариера catering to хора, на които имигрантите/арабите са им виновни за всичко и въобще не е на нивото на Пийтърсън или Саад. Все едно Божинов да бъде поканен на бенефиса на Меси.

Хе хе Марто, Дълбоко оценявам факта че ми даваш футболна аналогия, за да те разбера какво имаш в предвид, иначе можеше въобще да не схвана "Your sophisticated analogy..." :D :crazy:

Може и да е "кифла" Фейт Гоулди но явно на Питърсън не му изнася да се асоциира с нея.. Да не би да е "intimidated" случайно от real women.

Май е едно да "даваш акъл" и да се правиш на "мъж" и да поучаваш кое как било и как трябва да се прави ама съвсем друго "To put your money where your mouth is"

Не ме разбирай грешно.. По принцип съм съгласен почти със всичко което Пийтърсън проповядва. Следя го внимателно още от както "уж" изпадна в немилост като се обяви против С16. Но ако наистина е такъв реформатор за какъвто се изкарва, най-малкото което можеше да направи е да сподели сцената с някой който може да има малко по-различно мнение от него..
Виж го как се оправдава като шестокласничка на директно зададен въпрос.

ain't that ironic - ди Джордан П. - най-големият противник на политическата коректност, изхвърля Фейт Голди щото не е полит-коректна :^)
С всичките ми адмирации към професора, няма как да не проявявам скептичност към не-британец, непрекъснато употребяващ bloody :D; нещо като don't trust a skinny chef, израз, напълно подходящ и за частния готвач на Обама - Антъни Бордейн.

Предполагам, че за Марто всяка интелигентна, симпатична и инакомислеща европейка е "някаква кифла". Само ако можеше да цитира поне един от множеството и клипове в нета, в който лъже и маже за муслиманите, само щото да се хареса на муслиманските хейтъри.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
speedy

Мнение от speedy »

Павел написа:
Пазбира се - използването на тази дума автоматично дава тежест на аргументите.

Между другото, Фейт Гоулди не е европейка. Родена е и живее в Канада.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

speedy написа:
Павел написа:
Пазбира се - използването на тази дума автоматично дава тежест на аргументите.

Между другото, Фейт Гоулди не е европейка. Родена е и живее в Канада.
Значи може да има термини като "African American" но не "European-American/Canadian" Тя самата спомена че има украинско и гръцко потекло, и за тези които са гледали репортажите и няма никакво съмнение че за нея европейското и потекло е важно и тя се идентифицира с Европейската култура.

Плюс ако погледнеш последното и видео от преди 2 дни, ще забележиш че според нея:
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

Meжду друто Спийди,

Ето една от причините защо термините като "Либераст" и "Libtard" стават все по-популярни.

Изображение

И най-абсурдното в този извратен плакат по-горе не е дългият термин LGGBDTTTIQQAAPP а твърдението че:
"As much as half of the public "secretly" identifies as LGBT to some extent"
speedy

Мнение от speedy »

ivandaman написа:...

Значи може да има термини като "African American" но не "European-American/Canadian"
На такова леко отклонение му викат straw man. Не съм казал, че не може да има термин като European-American/Canadian. Само съм написал, че не е европейка. Иначе тя не ме интересува особено, не повече от Грейс Мугабе, да речем...
prace

Мнение от prace »

ivandaman написа:Meжду друто Спийди,

Ето една от причините защо термините като "Либераст" и "Libtard" стават все по-популярни.

Изображение

И най-абсурдното в този извратен плакат по-горе не е дългият термин LGGBDTTTIQQAAPP а твърдението че:
"As much as half of the public "secretly" identifies as LGBT to some extent"
най-много ми харесва отдолу уеб страницата https://yougov.co.uk/news/2015/08/16/ha ... erosexual/"
И това наистина ли е за учители в елементари училищата? После ще четат уроци на малките деца. За да може от малки да разберат какви са сексуалните им предпочитания.
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

Toчно това е идеята да се промиват мозъците на децата и от малки и да ги объркват.. и не само това но да се срамуват ако са нормални.
.
Точно заради това лъжат че 50% не били "хетеросексуални" за да втълпяват на подрастващите че едва ли не ако не си член на перверзната ЛГБТ мафия проблема е в теб а не в тях.

Миналият уикенд например принудиха капитаните на всички футболни отбори в Английската Висша лига да носят "рейнбоу ленти" на ръкавите си за да изразят подкрепа към вечно страдащото и неоправданото ЛГБТ къмюнити.

Представи си ако си каптиан на един от тези отбори и поради (каквито и да е) "лични причини" не искаш да сложиш тази лента??? Какви ще са последиците?? Най-вероятно "Гейм оувър" с други думи "career over" . Ще те обяват за "хомофоб" , "бигот", "расист", "нацист" ....
И не само капитаните бяха шантажирани, останлите футболисти трябваше да използват "гейски" връзки на обувките да не би случайно някой да ги помисли за "хомофоби" ..

Няма нищо "свещенно" за тези перверзници.. :x Дори един мач не може човек да изгледа без да му навират в муцуната либерастка пропаганда.. :swear: :@

Изображение
speedy

Мнение от speedy »

ivandaman написа:Toчно това е идеята да се промиват мозъците на децата и от малки и да ги объркват.. и не само това но да се срамуват ако са нормални.
.
Точно заради това лъжат че 50% не били "хетеросексуални" за да втълпяват на подрастващите че едва ли не ако не си член на перверзната ЛГБТ мафия проблема е в теб а не в тях. "

Тази интерпретация е fresh bovine faeces. Никой те да промени от хетеросексуален в нещо друго, нито пък децата ти. Явно децата ти не ходят още на училище или са някъде то 1 клас. Моите са по-големи, наясно са с нещата и никой не се е опитвал да ги изкара от хетеросексуализма. Не знам защо се чувстваш толкова застрашен. Във всяка група може да има по някой индивид с екстремални идеи - примерни тия 50% е много съмнително да са от научно изследване. На практика тяхното влияние е незначимо.
Аватар
ivandaman

Мнение от ivandaman »

А бе Спийди кво ми се прайш на интелектуалец??

"bovine feces" е ненормалното идиотско твърдение че" повече от 50% се идентифицирали "Тайно" (Забележи) като ЛГБТКЮ . Те това е топ куалити стинки булшит..

Аз не интерпретирам нищо, само коментирам фактите и това че вече и един мач не мога да изгледам без брутално да ми навират в муцуната гнусна и извратена ЛИБЕРАСТКА пропаганда.

Каквито и закони да прокарат, с каквито и пропаганди да ни заливат, нормалните хора се отвращаваме от идеята мъже да си завират членовете в задниците. Това е елементарната реалност

Няма проблем да ги толерираме, да имат същите права като останалите граждани, ОК и те са хора, но в педерастията няма абсолютно нищо нормално и колкото и да се гърчат и да врещят няма да успеят да убедят останалите нормални хора че техните перверзии са нещо прогресивно, на което всички останали трябва задължитено да се възхищаваме.
__
Направо прекаляват с безочието.
Заключено