agent Ozo написа:П.С. Разочароващо е да констатирам, че след толкова години все още не съм пораснал. Дребнавото заяждане от типа "шапкари" и "зъбари" го смятах за отминал етап.
Наистина ли ? Интересно, но доста често използваш епитети и определения към пишещите тук.
agent Ozo написа:.....А според мен един самодоволен новоизлюпен парвеню няма как да почувства, ....
agent Ozo написа:..... нямаш никаква представа за хората, които презираш и които поучаваш, .......
Ако пък идеята ти е да окуражиш новодошли да продължат с борбата и да им вдъхнеш сили и надежди, това е много благородно, само дето трябва да се излезе малко от "его" кръга и да се говори повече в трето лице.
Не можете да приемете, че безпристрастната информация може да бъде подкрепена с пример ? И кого да давам за пример ? Лелята на вуйчинайката на жената на съседа ли ? Или някаква информация на уше ?
Тоест поста: "дерзайте ще стане" звучи по-добре от този: "аз дерзах по този начин, направих това и това и постигна това и това. Жив човек, РЕАЛЕН индивид, който може да бъде намерен и контактуван ?
Не мога да давам примери в познатите ми, защот това си е техния живот и той е личен. Нямам право да ги разнасям по форумите. Ако не позлвам и собствения си опит за пример, то се превръщам в един празнодумец. Това ли е помощта, която трябва да оказваме ?
Професията, което аз практикувам е evidence based. Сигурно и затова аз си живея живота по същия начин: важно е какво пише в дебелите книги, това е базата, но как това знание е приложено на РЕАЛНИ пациенти и какво е клиничното заключение е много по-важно.
Може аз да съм странен, но имам основанието да вярвам повече на някой, който съществува в реалния свят, от някой който е просто "успял агент"

Защо не се фокусирате върху фактите, а не върху персоната ми ?