Театъра на ББ и компания
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Re: Театъра на ББ и компания
Подобни примери от историята колкото щеш,, Аблъд. Но те не вършат работа.
Защото няма кой да го направи това у нас.
Всички прояви на 'народно недоволство" у нас досега, са били режисирани и добре платени.
Защото няма кой да го направи това у нас.
Всички прояви на 'народно недоволство" у нас досега, са били режисирани и добре платени.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Каквото и да стане Линко и беден емигрант да съм ,поне ще спя спокойно ,че такива изроди вече не са на власт у Бгто майна,точно заради такива като тях съм тук в Канада
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- MrGeek
- Путлер Капут
Мдам, фактологията поне на този етап потвърждава това. Очевидно разговорът от записа изобщо не се отнася за проблемите с лиценза, а по-скоро за разрешението да се продаде едно количество вече произведени бутилки, след като е бил отнет лиценза, т.е. май в случая не става въпрос за чадър по отношение на лицензионната политика.Linko написа:Ама да допуснем дори, че всичко е 100% истина и Бойко е казал наистина това, което се твърди, че е казал. Какво всъщност е станало? Нищо. Едно голямо нищо. Лиценза на акцизният склад си е отнет, а после с помощта на Гоце и продажни съдии е върнат от административен съд - София.
Всъщност проблемът според мен изобщо не е в това какво бил казал Боко в записа. Проблемът е в лавината от СеРеСе-та, които бомбардират държавата (по-точно, това, което е останало от нея) и на практика заличават изобщо следите на каквато и да било държавност. Дори да оставим настрана факта, че в бюджета са гласувани такива колосални средства за подслушване, които надхвърлят многократно подобните пера в държави дори като Великобритания, изобщо не може да се пренебрегне лекотата, с която тези материали се разнасят из медийното пространство без никакви последствия. Това е просто доказателство за тоталната липса на каквато и да било държавност. Все пак тези материали излизат от службите директно подчинени на правителството и Премиера. Значи Тиквата не само се оставя да го бъзика агентурата на Гоце и компания както си искат, но явно и понятие си няма как да противодейства на очевадните престъпления в службите, които са му пряко подчинени. Това създава всъщност най-сериозният проблем - тоталната липса на държавност.
Линко, изобщо не мисля, че някой разказва играта на въпросните идиоти. Дай поне един пример на идиот, на когото са разказали играта, щото аз изобщо не се сещам за такъв. Тук дори не говорим за варианта някой от тия вече да гледа небето през решетки. Напротив, всичките тия идиоти - Гоцета, Моцета, Трактори, Мрактори си правят каквото си искат.Linko написа:Ето от такива безобразия им е писнало на "овчиците" и се радват, че най-после дойде един който им разказва играта на тези гадове. Затова го и подкрепят Бойко. Ама и знаят, че ония няма да се дадат без бой и ще се опитат да го омаскарят по всякакъв начин. Такава е играта просто.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
MrGeek, за неовладяването в пълна степен както на силовите структури на държавата, така и на който и да вземеш орган на законодателната и изпълнителната власт (за съдебната изобщо няма какво да говорим) съм напълно съгласен. Няма как за годинка-две да подмениш всички чиновници- хрантутници, шурета, баджанаци и т.н., назначени от предишните правителства. Логично е, че всичката тази паплач изпитва панически ужас, че мястото му рано или късно ще изстине, въпрос е само на време кога. Затова и е готов да направи всичко възможно за да премахне заплахата в лицето на новата власт и Бойко Борисов персонално.
Не знае, казваш, Бойко как да се справи с тази напаст. Едва ли е така, а и колко са начините за справяне. Не са 100 или 1000, два са само. Смяна на кадрите или привлличането им на своя страна. И единият и другият начин са много трудни за изпълнение и особено в кратки срокове. Като нова партия ГЕРБ няма свои проверени кадри на всички нива на държавното управление, а който не вкусвал власт нищо не можеш да кажеш за него. И е нормално уж чист и неопетнен човек преди това, като види в ръцете си власт и изведнъж се променя. Аз, който цял живот нито съм излъгал в свой интерес, нито откраднал каквото и да е или пък облагодетествал с нещо, не мога да гарантирам, че ще съм същият и ако утре ме направят министър да речем. И ако съм връщал досега предлагани ми (от благодарсност) бутилки или кашон с алкохол и заклани агнета, то утре ще направя същото и като ми предложат милиони евра. За консултационни услуги примерно или като комисионна, с договор и т.н. както си му е редът та да не могат да ми направят нищо. Та дори и да ме свалят после, какво от това. Аз ще съм си оправил живота занапред.
А и много неща бих могъл да направя за родата, децата и внуците си на една властова позиция. Аз ако не се сетя те ще ме подсетят не ами, всекидневно и денонощно ще ми звънят и ще ме търсят. Имахме в рода си вече един зам.министър по времето на Симеон и знам какво чудо беше и как пощуряха всички с нещо да ги уреди човека. Включително и за неща, които абсолютно не зависят от него. Изненадах се от постъпките на хора, които бях убеден, че познавам. И оправданието винаги е: "Е, какво пък толкова. Всички го правят."
Това е наистина материалът в България, MrGeek - българите, които си остават балканци и в 21-ви век. Препрочитайки спомените на Атанас Буров тези дни, отново се убеждавам, че нещата не са се променили ама на милиметър дори за толкова години. А това са от 1878 г. до днес.
Ако ти виждаш другояче нещата, ще се радвам да го чуя.
Не знае, казваш, Бойко как да се справи с тази напаст. Едва ли е така, а и колко са начините за справяне. Не са 100 или 1000, два са само. Смяна на кадрите или привлличането им на своя страна. И единият и другият начин са много трудни за изпълнение и особено в кратки срокове. Като нова партия ГЕРБ няма свои проверени кадри на всички нива на държавното управление, а който не вкусвал власт нищо не можеш да кажеш за него. И е нормално уж чист и неопетнен човек преди това, като види в ръцете си власт и изведнъж се променя. Аз, който цял живот нито съм излъгал в свой интерес, нито откраднал каквото и да е или пък облагодетествал с нещо, не мога да гарантирам, че ще съм същият и ако утре ме направят министър да речем. И ако съм връщал досега предлагани ми (от благодарсност) бутилки или кашон с алкохол и заклани агнета, то утре ще направя същото и като ми предложат милиони евра. За консултационни услуги примерно или като комисионна, с договор и т.н. както си му е редът та да не могат да ми направят нищо. Та дори и да ме свалят после, какво от това. Аз ще съм си оправил живота занапред.
А и много неща бих могъл да направя за родата, децата и внуците си на една властова позиция. Аз ако не се сетя те ще ме подсетят не ами, всекидневно и денонощно ще ми звънят и ще ме търсят. Имахме в рода си вече един зам.министър по времето на Симеон и знам какво чудо беше и как пощуряха всички с нещо да ги уреди човека. Включително и за неща, които абсолютно не зависят от него. Изненадах се от постъпките на хора, които бях убеден, че познавам. И оправданието винаги е: "Е, какво пък толкова. Всички го правят."
Това е наистина материалът в България, MrGeek - българите, които си остават балканци и в 21-ви век. Препрочитайки спомените на Атанас Буров тези дни, отново се убеждавам, че нещата не са се променили ама на милиметър дори за толкова години. А това са от 1878 г. до днес.
Ако ти виждаш другояче нещата, ще се радвам да го чуя.
Гика, в Бьлгария дьржавност в истинският смисьл на думата последният пьт е имало някьде кьм 13 век, ако е да се вярва на учебниците по история.
След това, историята ни показва следните факти :
1. Хвьрлянето на дьржавата в луди войни винаги на страната на губещите. Две национални катастрофи + губене на територии. Това не е дьржавност, това е висша форма на некадьрност.
2. Комунизьм : много страни бяха комунистически, но комунизмьт беше различен в всяка от дьржавите. И утре ако инсталират супер демокрация в Хаити и Тунис, пак ще има яко корупиция, мисля че разбираш какво искам да кажа.
3. След 1990 у трудно да се говори какво е, но не е дьржавност. Преди влизането в ЕС само говореха за затварянето на някакви преговорни досиета, а това трябваше да е последният им проблем. Типично по балкаско му - добре опаковано, ама като го отвориш........
След това, историята ни показва следните факти :
1. Хвьрлянето на дьржавата в луди войни винаги на страната на губещите. Две национални катастрофи + губене на територии. Това не е дьржавност, това е висша форма на некадьрност.
2. Комунизьм : много страни бяха комунистически, но комунизмьт беше различен в всяка от дьржавите. И утре ако инсталират супер демокрация в Хаити и Тунис, пак ще има яко корупиция, мисля че разбираш какво искам да кажа.
3. След 1990 у трудно да се говори какво е, но не е дьржавност. Преди влизането в ЕС само говореха за затварянето на някакви преговорни досиета, а това трябваше да е последният им проблем. Типично по балкаско му - добре опаковано, ама като го отвориш........
- MrGeek
- Путлер Капут
Именно, държавата не може да си избяга от мат'ряла.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
- ablood
- Обратна връзка:
Ти пък!
Българите сме со ОК.
"Държавата" ни е виновна.
Българите сме со ОК.
"Държавата" ни е виновна.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- optics
- Модератор
Хъ, чух ги и аз тия, ама нищо скандално не видях, освен факта че циркулират ей тъй и никой не знае защо и как.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- MrGeek
- Путлер Капут
Няма нищо скандално, просто потвърждаване на вече известни неща като например, че Боце и Гоце са като дупе и гащи и всъщност правят цирк за да пудрят главите на мат'ряла.optics написа:Хъ, чух ги и аз тия, ама нищо скандално не видях, освен факта че циркулират ей тъй и никой не знае защо и как.

__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Аз съм като че ли по-склонен да се съглася с виждането на Евгений Дайнов относно това, какво всъщност провокира тази истерия с СРС-та.
Това не може да го разглеждаме като отделно и изолирано явление. По-скоро е част от един по-голям замисъл, който цели определено ако не падането на правителството, то поне "отстрела" на отделни ключови фигури в него.
И заинтересованите са именно всички онези, които има какво да губят от промяната на статуквото, походът срещу престъпността и корупцията, бутането на незаконни строежи, спрените заменки, блокораните руски енергийни проекти, отзоваването на консули и посланици от ДС и т.н.
Наистина доста голям фронт си отвори Бойко и сега интересното е не до толкова какъв нов компромат ще му скалъпят, а дали ще издържи на атаката.
Ето и статията в "24 часа" - Сблъсъкът е исторически, правителството да не се огъва
Това не може да го разглеждаме като отделно и изолирано явление. По-скоро е част от един по-голям замисъл, който цели определено ако не падането на правителството, то поне "отстрела" на отделни ключови фигури в него.
И заинтересованите са именно всички онези, които има какво да губят от промяната на статуквото, походът срещу престъпността и корупцията, бутането на незаконни строежи, спрените заменки, блокораните руски енергийни проекти, отзоваването на консули и посланици от ДС и т.н.
Наистина доста голям фронт си отвори Бойко и сега интересното е не до толкова какъв нов компромат ще му скалъпят, а дали ще издържи на атаката.
Ето и статията в "24 часа" - Сблъсъкът е исторически, правителството да не се огъва
Ей от такива виждания 20 и кусур години сме на това диридже,какво толкова го мислете,има записи,има корупция и ходатайстване,да се свалят от власт тези хора и нови избори,кви 5 или 10 лева
А и тея които са пуснали записите мислите ли че ще ги фалшифицират ей така и ще рискуват да си изгубят каузата,не разбира се това са си истински записи и вече някой хора го потвърдиха !!!
А и тея които са пуснали записите мислите ли че ще ги фалшифицират ей така и ще рискуват да си изгубят каузата,не разбира се това са си истински записи и вече някой хора го потвърдиха !!!
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ти май не вдяваш че на новите избори ГЕРБ ще вземат места колкото на последните избори, а може и повече. Това е избора на хората в БГ.myhata II написа:Ей от такива виждания 20 и кусур години сме на това диридже,какво толкова го мислете,има записи,има корупция и ходатайстване,да се свалят от власт тези хора и нови избори,кви 5 или 10 лева
- MrGeek
- Путлер Капут
Тцъ, мухЪтЪ не позна.myhata II написа:А и тея които са пуснали записите мислите ли че ще ги фалшифицират ей така и ще рискуват да си изгубят каузата,не разбира се това са си истински записи и вече някой хора го потвърдиха !!!

Ко праим ся, мухЪ?Експертизата: Записите са манипулирани
При извършения анализ се установи фонов шум със сходни честотни характеристики и наличие на сигнал с честота и амплитуда, повтаряща се и в трите звукозаписа. Това е основание за извода, че и трите звукозаписа са презаписани при едни и същи акустични условия. Във фоновия шум и на трите изследвани звукозаписа присъства служебен компютърен звуков сигнал -"Windows XP Ding.wav".
От всичко казано дотук може да се направи извода, че представените за изследване звукозаписи не са оригинали, а са презаписи на телефонни разговори, направени от едно устройство на друго /най-вероятно възпроизведени чрез компютър и записани от друго звукозаписващо устройство/, при което е привнесен допълнителен фонов шум от устройствата и от акустичните среда на помещението.
При изследване на звукозаписите се откриха множество неестествени отклонения от амплитудата и честотата на сигнала. При изследване на потока на речта, смисловото съдържание и интонациониия контур на провежданите разговори, на отделни места се констатира нарушение на параметрите в областта на синтаксиса, стилистиката и интонацията. На места в звукозаписите се открива пропадане на отделни звукове в началото, средата или края на думите.
Описаните по-горе отклонения, както в амплитудно-честотните характеристики, така и в областта на синтактичните, стилистичните и интонационните особености, биха могли да се дължат на манипулация върху звукозаписите. Привнесеният допълнителен фонов шум и изкривяването на сигнала ограничават възможностите за изследване и откриване на признаци за манипулация и монтаж върху изследваните звукозаписи.

__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
Четем бе Гикс,и ти си един четец мъка
Ай ся си отвори очичките майна
Заключението на прокуратурата:
Разговорите са презаписвани от едно устройство на друго, възможно е да са манипулирани
Пред news.bg от държавното обвинение обясниха, че става въпрос за първите записи с участието на вицепремиера Симоен Дянков и неговия заместник Владислав Горанов. Заключението за записите с участието на Бойко Борисов и Антоний Странджев (т.нар. "Леденикагейт") все още не е готово.
Ай ся си отвори очичките майна
Заключението на прокуратурата:
Разговорите са презаписвани от едно устройство на друго, възможно е да са манипулирани
Пред news.bg от държавното обвинение обясниха, че става въпрос за първите записи с участието на вицепремиера Симоен Дянков и неговия заместник Владислав Горанов. Заключението за записите с участието на Бойко Борисов и Антоний Странджев (т.нар. "Леденикагейт") все още не е готово.
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- MrGeek
- Путлер Капут
МухЪ, за това си прав, ама проблемът ти е, че не четеш между редовете. За повечето от мат'ряла това няма значение. Важното е, че има някаква експертиза и мутрата ще излезе герой от цялата работа, в което е и целта, разбира се. Затова и презаписите нарочно са направени по този балъшки начин, защото целта на публикувалите ги изобщо не е да свалят мутрата от власт, ами точно обратното. Оригиналните СРС-та разбира се вече отдавна са унищожени по надлежния ред.
Със записи или без записи, още много отдавна трябваше на всички да е станало ясно, че просто няма как един ченгесар с процъфтяваща охранителна фирма от златните мутренски времена и с общи бизнеси (ако ще и да са бивши) с най-големите бандити в държавата, в момента да седи на премиерския стол и да играе ролята на пръв борец срещу престъпността и големите язви, разяждащи обществото. Това е такъв абсурд, че сегашните ДС-аджийски циркове са по-скоро невинна детска игра. Впрочем тези циркове тепърва ще се разнообразяват, защото иначе как ще се обяснят реалните действия и резултати, които идеално съвпадат с интересите на въпросната мафия.
Със записи или без записи, още много отдавна трябваше на всички да е станало ясно, че просто няма как един ченгесар с процъфтяваща охранителна фирма от златните мутренски времена и с общи бизнеси (ако ще и да са бивши) с най-големите бандити в държавата, в момента да седи на премиерския стол и да играе ролята на пръв борец срещу престъпността и големите язви, разяждащи обществото. Това е такъв абсурд, че сегашните ДС-аджийски циркове са по-скоро невинна детска игра. Впрочем тези циркове тепърва ще се разнообразяват, защото иначе как ще се обяснят реалните действия и резултати, които идеално съвпадат с интересите на въпросната мафия.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.
__Powered by jovani
__ Powered by мухЪтЪ.