Айде сега майката го криела защото съпругата от Канада щяла да му каже че е била бременна. Ми тя и майката не знае какво има да казва.Ставаше въпрос че ако тя тръгне да му казва че е бременна не може да го намери щото го крие майка му.
Да Ви питам и Вас същото
Не за тва бе братчед, щото е гадна и е решила че маминото синче няма да е с Маргаритчето ...Hullman написа:Маргинал написа:Айде сега майката го криела защото съпругата от Канада щяла да му каже че е била бременна. Ми тя и майката не знае какво има да казва.Ставаше въпрос че ако тя тръгне да му казва че е бременна не може да го намери щото го крие майка му.
Казало се е за тоя който си е дал труд да го прочете, явно Хъл-Мъл не е от тях та трябва да му се почетвърти ...danielle написа:Аз пак мисля, че вече се каза всичко по тая тема; май започнахме да се повтаряме. Дали преди да се потретим, не е по-добре да се заключи темата?Аз само давам предложение, де!

Неговата истина е някъде там..и само той си я разбира. Абе къде е MrGeek-a, че сега да yдарят един "приятелски" диспут в/у финансовата страна на това как да отгледаме нашето бъдещо отроче?:roll:Marginal39 написа: Казало се е за тоя който си е дал труд да го прочете, явно Хъл-Мъл не е от тях та трябва да му се почетвърти ...
![]()
![]()
Защо да я заключваме, темата е толкова интереснаdanielle написа:Аз пак мисля, че вече се каза всичко по тая тема; май започнахме да се повтаряме. Дали преди да се потретим, не е по-добре да се заключи темата?Аз само давам предложение, де!

Досега във форума само бебе не се беше раждало в реално време, а като стане 30 страници темата (на някои и 10 пъти да им се повтори не стига), може и до там да сме стигнали.
От едното любопиство да попитам - имаш ли нещо общо с авторката на темата?
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- Kan_Tangra
Koko, ти ме разбиваш! Не е ли монтреалски адреса, защо пък даниелчето да има общо. Бтв, и аз я засякох някъде по коридорите на билдинга, ама беше без корем. Търсеше някой, ама дали беше изгубения съпруг, не знам. 

pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
И аз Коко от едното любопитсво да те питам Даниелката и тази от едно ИП ли пишат ?!?Koko написа:Защо да я заключваме, темата е толкова интереснаdanielle написа:Аз пак мисля, че вече се каза всичко по тая тема; май започнахме да се повтаряме. Дали преди да се потретим, не е по-добре да се заключи темата?Аз само давам предложение, де!![]()
Досега във форума само бебе не се беше раждало в реално време, а като стане 30 страници темата (на някои и 10 пъти да им се повтори не стига), може и до там да сме стигнали.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
та тая тема на латински сериал заприличалаKoko написа:Защо да я заключваме, темата е толкова интереснаdanielle написа:Аз пак мисля, че вече се каза всичко по тая тема; май започнахме да се повтаряме. Дали преди да се потретим, не е по-добре да се заключи темата?Аз само давам предложение, де!![]()

Одобрявам до 30-та страница, хем можем да дочакаме бебето да се роди и Леонсио да се изяви

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Здравейте на всички пишещи по мойта, вече доста дълга тема. Разбирам, че нещата не допадат на някои от Вас и както е казано, не е нужно да чакаме 30 или 40 страници, пак Леонсио или злата свекърва да пропишат, за да има някаква развръзка. Не е нужно. Не това беше моята цел. Послушах съвета на един от пишещите и пратих е-мейл на съпруга си, като му казах как се чувствам след неговото заминаване и най-вече какви са последствията за мен и за това, което е в мен; За моя огромна изненада той веднага ми се обади и имахме часове разговор ( да благодарим на long distance, че имат евтини тарифи).
Подробности в по-късните часове. Сега Ви пожелавам успешех ден и поздрави от мен, Daisy 

Да Благодариш на "СЬВЕТВАЩИЯ следващия пьт"!!!daisy_32 написа:Здравейте на всички пишещи по мойта, вече доста дълга тема. Разбирам, че нещата не допадат на някои от Вас и както е казано, не е нужно да чакаме 30 или 40 страници, пак Леонсио или злата свекърва да пропишат, за да има някаква развръзка. Не е нужно. Не това беше моята цел. Послушах съвета на един от пишещите и пратих е-мейл на съпруга си, като му казах как се чувствам след неговото заминаване и най-вече какви са последствията за мен и за това, което е в мен; За моя огромна изненада той веднага ми се обади и имахме часове разговор ( да благодарим на long distance, че имат евтини тарифи).Подробности в по-късните часове. Сега Ви пожелавам успешех ден и поздрави от мен, Daisy
Онзи затова те зарязал!

Айде ,ХЕПИ ЕНД !!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
daisy_32 написа:Здравейте на всички пишещи по мойта, вече доста дълга тема. Разбирам, че нещата не допадат на някои от Вас и както е казано, не е нужно да чакаме 30 или 40 страници, пак Леонсио или злата свекърва да пропишат, за да има някаква развръзка. Не е нужно. Не това беше моята цел. Послушах съвета на един от пишещите и пратих е-мейл на съпруга си, като му казах как се чувствам след неговото заминаване и най-вече какви са последствията за мен и за това, което е в мен; За моя огромна изненада той веднага ми се обади и имахме часове разговор ( да благодарим на long distance, че имат евтини тарифи).Подробности в по-късните часове. Сега Ви пожелавам успешех ден и поздрави от мен, Daisy