За посрещането на летището ....?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

...
Последно промяна от Joana на Вто Юни 13, 2006 6:29 pm, променено общо 1 път.
bravo

Мнение от bravo »

Ivanke, ako ti e vedro i hubavo v du6ata, ne ti triabva pove4e.

Ako si nacupena otvatre, ni6to ne te spasiava.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Joana написа:Много се извинявам, че развалям добрите ви впечатления, но да не би само аз да виждам в този град тържеството на кича?! :roll:

Чаровни усмивки,
Joana
Освен кич има и доста дупки по пътищата ..
Последно промяна от filipne на Чет Май 25, 2006 1:05 pm, променено общо 1 път.
Eagle
Напуснал форума

Мнение от Eagle »

filipne написа:
Osven kich ima i dosta dupki po patishtata ..
А идеално...кажи сега къде са повече? В София или Монреал/ама относително, не абсолютно :wink: / Как трябва да бъде е ясно/може би да няма нито една :) / и понеже вие сте реалисти :wink:, затова те питам, за реалното съпоставяне :)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Eagle написа:
filipne написа:
Osven kich ima i dosta dupki po patishtata ..
А идеално...кажи сега къде са повече? В София или Монреал/ама относително, не абсолютно :wink: / Как трябва да бъде е ясно/може би да няма нито една :) / и понеже вие сте реалисти :wink:, затова те питам, за реалното съпоставяне :)
Ej sega sha ti kaja : Sestra mi jivee v USA , v tiahnia grad niama nito edna dupka, povtariam nito edna .. razbirash li sega kakvo imam v predvid ? A tuk v silno razvitata G7 darjava Canada , niakoi ulici sa kato sled bombandirovkite v Ugoslavia . Sigurno shtoto darjavata e bedna ta niama pari za popravki ???
Последно промяна от filipne на Чет Май 25, 2006 1:18 pm, променено общо 1 път.
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Canada

Мнение от hullboy »

Zdreaveite

Mezdu Bg emigrantite mai ima, kralski osobi, rok zvezdi. Na tezi osoboi ne im ostava nisto drugo osven da gledat kicha i da brojat dupkite.

Koga uspjaha da se realizirat, ezika da izgladjat, da si namerjat rabota, skapi koli da si kupjat che da ostane samo dupkite i kicha da im prechi.

I kak v tozi Montreal s tolkova mnogo kich i dupki ima sigurno po 30 miliona turisti na goidna.
Vkluchitelno i krag ot Formula 1.
Strojat se oste hoteli zastototo se ochakva da se uvelichavat turistite sas vsjaka izminata godina.

V Ottawa dupki njmama, i Qebec ne e Canada.

Hullboy
Eagle
Напуснал форума

Мнение от Eagle »

filipne написа:
Ej sega sha ti kaja : Sestra mi jivee v USA , v tiahnia grad niama nito edna dupka, povtariam nito edna .. razbirash li sega kakvo imam v predvid ? A tuk v silno razvitata G7 darjava Canada , niakoi ulici sa kato sled bombandirovkite v Ugoslavia . Sigurno shtoto darjavata e bedna ta niama pari za popravki ???
Чакай....аз те питах за сравнението София/ Монтреал!!! :wink: В САЩ знаем как е! Реализма не бие ли малко на идеализъм :nenam: :)
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Re: Canada

Мнение от filipne »

hullboy написа:Zdreaveite

Mezdu Bg emigrantite mai ima, kralski osobi, rok zvezdi. Na tezi osoboi ne im ostava nisto drugo osven da gledat kicha i da brojat dupkite.

....

Hullboy
Ami triabva da se pravime che ne gi vijdame tezi neshta , taka li ? Za da sme "pozitivni " ??

Ama che mislene ! Tova e kato shopa deto otishal v zooparka , zastanal pred kletkata na jirafa , zacakal s ezik i kazal " Te takova jivotno nema ! E, pa nema !"
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Joana написа:Ясно, само аз виждам това, което виждам... Ужас. Къде ги продават тия розови очила, бе?! Искам и аз да си купя... :roll:
Девойко прекрасна, защо си мислиш, че другите ходят с очила ? Може би просто на теб ти е размътен погледа ... розови - черни, очилата са си очила ! Ставаше въпрос за кич, та може да не ти харесва града, и на мен не ми харесваше кой знае колко, не че сега ми е захаресвал, ама си му свикнах и ми е роден като София. Ходи се разходи по Монт Роял, слез на Плас дез Арт, отиди на островите Нотр Дам и Сент Елен, на старото пристанище, разходи се около Ораторията Сент Жозеф .... град като град, чист, не особено подреден, имащ си своето очарование. Има даже някои прекрасни кътчета.
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

...
Последно промяна от Joana на Вто Юни 13, 2006 6:30 pm, променено общо 1 път.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Ама са кат ти е под нивото кво се мъчиш ... давай направо в ЛА ... 8)
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Мда, определено има нещо гнило в тоя град :-) след известно време явно се свиква и не ти прави впечатление, но няма много хора, които да казват, че града им е харесал още отначало...

Всъщност, аз преди да дойда в Канада гледах едно филмче за Монреал, беше доста подтискащо :-) сива работа, пък и на фона на една депресираща музика...
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

я не се излагай, Полукс, ако знаеш Торонто колко е по-зле ... тъкмо миналата събото-неделя едни торонтчани на гости в Мтл разправяха, че Мтл е райско кътче в сравнение :lol: :wink:
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

krimon написа:я не се излагай, Полукс, ако знаеш Торонто колко е по-зле ... тъкмо миналата събото-неделя едни торонтчани на гости в Мтл разправяха, че Мтл е райско кътче в сравнение :lol: :wink:
Абе може... филмчета за Торонто не съм гледал :D просто като дойдох ми хареса - зеленина навсякъде, простор (и навън, и в квартирата, в която ме посрещнаха), един куп неща да се видят из Downtown (пък и мечта си ми беше, какво да правя :-)).
Eagle
Напуснал форума

Мнение от Eagle »

Гледах скоро филмче за провинциите на Канада. Алберта ми се видя доста красива :)
Заключено