За посрещането на летището ....?
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Освен кич има и доста дупки по пътищата ..Joana написа:Много се извинявам, че развалям добрите ви впечатления, но да не би само аз да виждам в този град тържеството на кича?!![]()
Чаровни усмивки,
Joana
Последно промяна от filipne на Чет Май 25, 2006 1:05 pm, променено общо 1 път.
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Ej sega sha ti kaja : Sestra mi jivee v USA , v tiahnia grad niama nito edna dupka, povtariam nito edna .. razbirash li sega kakvo imam v predvid ? A tuk v silno razvitata G7 darjava Canada , niakoi ulici sa kato sled bombandirovkite v Ugoslavia . Sigurno shtoto darjavata e bedna ta niama pari za popravki ???Eagle написа:А идеално...кажи сега къде са повече? В София или Монреал/ама относително, не абсолютноfilipne написа:
Osven kich ima i dosta dupki po patishtata ../ Как трябва да бъде е ясно/може би да няма нито една
/ и понеже вие сте реалисти
, затова те питам, за реалното съпоставяне
Последно промяна от filipne на Чет Май 25, 2006 1:18 pm, променено общо 1 път.
- hullboy
- Изгонен от форума
Canada
Zdreaveite
Mezdu Bg emigrantite mai ima, kralski osobi, rok zvezdi. Na tezi osoboi ne im ostava nisto drugo osven da gledat kicha i da brojat dupkite.
Koga uspjaha da se realizirat, ezika da izgladjat, da si namerjat rabota, skapi koli da si kupjat che da ostane samo dupkite i kicha da im prechi.
I kak v tozi Montreal s tolkova mnogo kich i dupki ima sigurno po 30 miliona turisti na goidna.
Vkluchitelno i krag ot Formula 1.
Strojat se oste hoteli zastototo se ochakva da se uvelichavat turistite sas vsjaka izminata godina.
V Ottawa dupki njmama, i Qebec ne e Canada.
Hullboy
Mezdu Bg emigrantite mai ima, kralski osobi, rok zvezdi. Na tezi osoboi ne im ostava nisto drugo osven da gledat kicha i da brojat dupkite.
Koga uspjaha da se realizirat, ezika da izgladjat, da si namerjat rabota, skapi koli da si kupjat che da ostane samo dupkite i kicha da im prechi.
I kak v tozi Montreal s tolkova mnogo kich i dupki ima sigurno po 30 miliona turisti na goidna.
Vkluchitelno i krag ot Formula 1.
Strojat se oste hoteli zastototo se ochakva da se uvelichavat turistite sas vsjaka izminata godina.
V Ottawa dupki njmama, i Qebec ne e Canada.
Hullboy
Чакай....аз те питах за сравнението София/ Монтреал!!!filipne написа:
Ej sega sha ti kaja : Sestra mi jivee v USA , v tiahnia grad niama nito edna dupka, povtariam nito edna .. razbirash li sega kakvo imam v predvid ? A tuk v silno razvitata G7 darjava Canada , niakoi ulici sa kato sled bombandirovkite v Ugoslavia . Sigurno shtoto darjavata e bedna ta niama pari za popravki ???

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Re: Canada
Ami triabva da se pravime che ne gi vijdame tezi neshta , taka li ? Za da sme "pozitivni " ??hullboy написа:Zdreaveite
....
Hullboy
Ama che mislene ! Tova e kato shopa deto otishal v zooparka , zastanal pred kletkata na jirafa , zacakal s ezik i kazal " Te takova jivotno nema ! E, pa nema !"
Девойко прекрасна, защо си мислиш, че другите ходят с очила ? Може би просто на теб ти е размътен погледа ... розови - черни, очилата са си очила ! Ставаше въпрос за кич, та може да не ти харесва града, и на мен не ми харесваше кой знае колко, не че сега ми е захаресвал, ама си му свикнах и ми е роден като София. Ходи се разходи по Монт Роял, слез на Плас дез Арт, отиди на островите Нотр Дам и Сент Елен, на старото пристанище, разходи се около Ораторията Сент Жозеф .... град като град, чист, не особено подреден, имащ си своето очарование. Има даже някои прекрасни кътчета.Joana написа:Ясно, само аз виждам това, което виждам... Ужас. Къде ги продават тия розови очила, бе?! Искам и аз да си купя...![]()
- PoLuX
- Обратна връзка:
Мда, определено има нещо гнило в тоя град
след известно време явно се свиква и не ти прави впечатление, но няма много хора, които да казват, че града им е харесал още отначало...
Всъщност, аз преди да дойда в Канада гледах едно филмче за Монреал, беше доста подтискащо
сива работа, пък и на фона на една депресираща музика...

Всъщност, аз преди да дойда в Канада гледах едно филмче за Монреал, беше доста подтискащо

- PoLuX
- Обратна връзка:
Абе може... филмчета за Торонто не съм гледалkrimon написа:я не се излагай, Полукс, ако знаеш Торонто колко е по-зле ... тъкмо миналата събото-неделя едни торонтчани на гости в Мтл разправяха, че Мтл е райско кътче в сравнение![]()