разбира се че не отиват на вятъра, ако детето не учи си връщаш вложеното - не губиш нищо (и не печелиш).sasho71 написа:има и нещо друго- що всички си мислят че децата им ще учат, ще стават мастери или докторат ще правятbateto написа:кой ми дава гаранция ,че след 20 год мастера на детето в МкГил ще е 25К ,а няма да е 125К и с моите спестявани за тоя период най много да покрия разходите му по абитюрентския бал.няма никаква гаранция че детето ти няма да изкара high school и после да затъне сред наркотици, лоша компания и т.н. затова и ми е много смешно някой като гръмогласно заяви че е дошъл тука заради децата, да ги изучи и тем подобни фантазии
![]()
така че много вероятно тез пари да идат на вятъра както вика батето.
ей това не го бях чувал като извинение.
срещал съм десетки местни семейства ТЪНЕЩИ в мизерия и къщи миришещи на канабис от 10 км, но никой не ми е казвал, абе мани детето ми може да последва моя път.
За батето и теб имам един закон мое творение който съм нарекъл ЗАКОН НА ДУПКАТА.
Тия пари които си "спестил" и не си вкарал в детски влог, няма да ги имаш след 5 години - ще се намери някоя дупка където да потънат, и след 5те години няма и да се сетиш къде са изчезнали.
Това разбира се не е само за детските влогове.