v munchen i frankfurt naprimer vseki put se vozia na tezi avtobuschetagoliama mechka написа:И е много еротично да се возиш на тези автобуси,никога не съм ги виждал по другите летища.
no birata e po skupa ot sofia

v munchen i frankfurt naprimer vseki put se vozia na tezi avtobuschetagoliama mechka написа:И е много еротично да се возиш на тези автобуси,никога не съм ги виждал по другите летища.
e haide togava da namirame samo groznite neshta i da kritikuvametodor73 написа:tova ti kazvam i az be nasko na vsiaka maika neinoto dete e nai hubavo , za povecheto bg, bylgaria e nai hubava, helia kato gi hlopne i nostalgiata...ole male.![]()
tolkova po hubavi mesta ima po sveta, che nema nakqde
no shopa edno si znae, edno si duma, ot iskqro po dqlboko nea
Ааа, добре дошъл в клуба- увеличихме сеNo667 написа:.
Abe mai imam simptomi na zombirane,a se staraia da ne se zombiram.
Май трябва да го видя този УинипегOmbudsman написа:No667 написа:Oste ot Sofia aerogarata e na svetlinni godini nazad ot tazi v WInnipeg.
ti bil li si na Mirabel?Blue Passion написа:Романтиката с автобусчетата на летището,ще свърши скоро :D
http://www.sofia-airport.bg/
За повече информация рагледайте в Новини-Развитие и реконструкция :D
Има схеми на бъдещия облик на летището и снимки от моментното състояние на стройтелството :wink:
Що се касае до сравнения,аз мога да направя такова м-у летището в Мл и това в София и разликата от гледна точка на скорост на обслужване на пътниците и красота на летището е много голяма в полза на софийското.Някой спомена как имало опашки и се точели сума време.Разходете се и вижте за колко време се обслужва един местен полет на Еър ка с около 100-на пътника.Мойте няблюдения са че отнема 1 час,а понякога и повече,при 6-8,а нерядко и повече агента обслужващи полета :idea: Сами си направете сметка за скоростта на облужване :wink: А самото качество далеч не отговаря на името на компанията :metro:
oh, tezi snimki sa mnogo hubavi. to dori i maket imashe na letishteto za tova kak shte izglejda budeshtoto letishte, no az minalta godina (bila sum 4tiri puti na sofiiskoto letishte) ne vidjah nikakvi priznaci na tova, che neshto shte se promenja. posledno sum napusnala rodinata septemvri 2004 i ne si spmonjam dori da se raboteshe po vuprosa. sumnjavame za 3 meseca da sa dostignali do tova, koeto pokazvat, che trjabva da e bilo prez dekemvri 2004. moje bi N0667 moje nai-dobre da ni kaje ima li zachatuci na novo letishte ili ne. otnosno obslujvaneto po letishtata v canada i usa nishto ne moje da me ubedi, che v bulgaria slujitelite ne sa po-bavni, namrushteni, i nelubezni. v canada sum bila samo na letishteto v toronto, no vsichko si beshe tochno i jasno -- zadavanite vuprosi bjaha TOCHNO svurzani v poseshtenieto mi v canada, a ne kato v sofia......ei taka da se pozajadat za neshto s teb. no puk da vi kaja i francuzite ne ni otstupvat po nishto. kato ima njakukuv problem, dreme im na shapkata....opravjai se sam...da ne si izbiral Air France...che i sgoljama gordost ti go zajavajvat francetata.Blue Passion написа:Романтиката с автобусчетата на летището,ще свърши скоро![]()
http://www.sofia-airport.bg/
За повече информация рагледайте в Новини-Развитие и реконструкция![]()
Има схеми на бъдещия облик на летището и снимки от моментното състояние на стройтелството![]()
Що се касае до сравнения,аз мога да направя такова м-у летището в Мл и това в София и разликата от гледна точка на скорост на обслужване на пътниците и красота на летището е много голяма в полза на софийското.Някой спомена как имало опашки и се точели сума време.Разходете се и вижте за колко време се обслужва един местен полет на Еър ка с около 100-на пътника.Мойте няблюдения са че отнема 1 час,а понякога и повече,при 6-8,а нерядко и повече агента обслужващи полета :idea: Сами си направете сметка за скоростта на облужванеА самото качество далеч не отговаря на името на компанията