V Bg sum si ot niakolko dena

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Rainmaker

Re: V Bg sum si ot niakolko dena

Мнение от Rainmaker »

goliama mechka написа:И е много еротично да се возиш на тези автобуси,никога не съм ги виждал по другите летища.
v munchen i frankfurt naprimer vseki put se vozia na tezi avtobuscheta
no birata e po skupa ot sofia :beer:
todor73

Мнение от todor73 »

tova ti kazvam i az be nasko na vsiaka maika neinoto dete e nai hubavo , za povecheto bg, bylgaria e nai hubava, helia kato gi hlopne i nostalgiata...ole male. :D
tolkova po hubavi mesta ima po sveta, che nema nakqde
no shopa edno si znae, edno si duma, ot iskqro po dqlboko nea :wink:
Аватар
Rainmaker

Мнение от Rainmaker »

todor73 написа:tova ti kazvam i az be nasko na vsiaka maika neinoto dete e nai hubavo , za povecheto bg, bylgaria e nai hubava, helia kato gi hlopne i nostalgiata...ole male. :D
tolkova po hubavi mesta ima po sveta, che nema nakqde
no shopa edno si znae, edno si duma, ot iskqro po dqlboko nea :wink:
e haide togava da namirame samo groznite neshta i da kritikuvame
kato stana vupros za gurcia mnogo mi e interesno dali shte se nameri niakoi gruk deto shte plue po gurcia
ili suotvetno italianec, germanec ...

ima hubavi mesta navsiakude i v aliaska dori
no ako ne uvajavash zemiata na koiato si se rodil => ne uvajavash sebe si :beer:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: letishte

Мнение от sasho71 »

No667 написа:.
Abe mai imam simptomi na zombirane,a se staraia da ne se zombiram.
Ааа, добре дошъл в клуба- увеличихме се :D
niu

Re: V Bg sum si ot niakolko dena

Мнение от niu »

Ombudsman написа:
No667 написа:Oste ot Sofia aerogarata e na svetlinni godini nazad ot tazi v WInnipeg.
Май трябва да го видя този Уинипег :roll: Моите впечатления от аерогара София са повече от прекрасни. Наистина е по-малко летище, но с много добра организация, чистота !!, сервизи. Тази есен бях изумена от сравнението с аерогара Шарл-дьо-Гол 2 и 3, където е пълна каша, мръсотия и неуредица. Летище Дорвал изобщо не превъзхожда летище София, според мен. Просто размерите са логично различни. Вие какво ще кажете, какви са ви впечатленията от световните летища и аерогара София :?:

otnosno letishtata az moga da kaja, che v evropa ima dosta letishta, na koit te prevozvat s avtobusche -- shveicaria, germania, polsha, chehia, francia. ot moja opit -- prez atlantichaskite samoleti se zakachat na rukav, povecheto ot evropeiskite sa s avtobuscheta. otnosno sofiiskoto letishte -- muka, muka, muka......edinstvenoto letishte, na koeto kacat 3-4 samoleta okolo objad i uspjavat da zadrustjat letishteto. mnogo e malko, a mai veche sa dosta bulgarite jiveeshti izvun bg (zashtoto te sa glavnia traffik na sofiiskoto letishte). drugoto otchaivashto neshto e, che redovno se sluchva bulgarskite mitnichari da zadavat vuprosi, koito ne sa tjahna rabota -- kude ti e amricanskata, canadskata viza, mai ste sedjali nelegalno, zashto ne ste si doshli navreme, zashto si idvate i si nosite americanskia passport, bulgarski njamate li si.......zajajdane, zajajdane. da ostavjat foreign immigration da se zanimava s chujdite ni vizi i da ni posreshtat v durjavata ni kato sunarodnici, a ne kato vragove. tova otnoshenie vinagi e bilo mnogo unizitelno za men.
beshe chisto predi 4 godini kato go remodeliraha, no sega pak e mrusno i ujasno. za letishtata po sveta -- char de gol v parij moje bi e edno ot nai-mrusnite, na koit sum bila. beshe hubav novia terminal, koito postroiha (na si spomnjam koi nomer), no toi puk nali minalata godina vze, che mu padna pokriva. frankfurt -- bezuprechno, praga -- mnogo hubavo sushto.
dano dojiveeme i bulgarskoto letishte ot pole i napukan asfalt da se prevurne v pone letishte s capacitet da poeme 10 samoleta.
bateto

Мнение от bateto »

Номере ,май наистина си зомбиран вече,нормалено е човек отзовал се в центара на купона да отиде да се напие,повесели, даже и да се ожени за една нощ,пак ти ни занимаваш сас Софийското летище,к'во ти дреме ,няма да спиш там я.Поне в България живота не е скучен и задръстен както тука,възползвай се от момента ,че после нали знаеш,пак гърч.Весело изкарване на отпуската.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

Романтиката с автобусчетата на летището,ще свърши скоро :D

http://www.sofia-airport.bg/

За повече информация рагледайте в Новини-Развитие и реконструкция :D
Има схеми на бъдещия облик на летището и снимки от моментното състояние на стройтелството :wink:
Що се касае до сравнения,аз мога да направя такова м-у летището в Мл и това в София и разликата от гледна точка на скорост на обслужване на пътниците и красота на летището е много голяма в полза на софийското.Някой спомена как имало опашки и се точели сума време.Разходете се и вижте за колко време се обслужва един местен полет на Еър ка с около 100-на пътника.Мойте няблюдения са че отнема 1 час,а понякога и повече,при 6-8,а нерядко и повече агента обслужващи полета :idea: Сами си направете сметка за скоростта на облужване :wink: А самото качество далеч не отговаря на името на компанията :metro:
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Номера май иска са се намери някой яростен защитник на родината и да стане забавна кавга но досега - нищо :lol:. Как е във Филибето, остави я София и летището. Вярно ли има 20 см сняг ?
Циганите - на Сатурн !
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Blue Passion написа:Романтиката с автобусчетата на летището,ще свърши скоро :D

Има схеми на бъдещия облик на летището и снимки от моментното състояние на стройтелството :wink:
Що се касае до сравнения,аз мога да направя такова м-у летището в Мл и това в София и разликата от гледна точка на скорост на обслужване на пътниците и красота на летището е много голяма в полза на софийското.Някой спомена как имало опашки и се точели сума време.Разходете се и вижте за колко време се обслужва един местен полет на Еър ка с около 100-на пътника.Мойте няблюдения са че отнема 1 час,а понякога и повече,при 6-8,а нерядко и повече агента обслужващи полета :idea: Сами си направете сметка за скоростта на облужване :wink: А самото качество далеч не отговаря на името на компанията :metro:
ti bil li si na Mirabel?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

KolioBalkanski написа:ti bil li si na Mirabel?
Тц.Казвали са ми,че е много модерно летище и недоумяват защо го затварят след като са пръснати толкова пари за да го направят!?В момента е само за карго полети!Трюдо ще е летището на Мл,а то никак не е красиво :metro:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

i az ne znam shto go zatvariat
onia (da ne kazvam losha duma za umrial) Trudo go e izmislil i e izgonil suma ti fermeri ot tam i sega go zatvariat
a v toronto sa reshili da praviat novo po sashtia model - v Pickering.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
niu

Мнение от niu »

Blue Passion написа:Романтиката с автобусчетата на летището,ще свърши скоро :D

oh, tezi snimki sa mnogo hubavi. to dori i maket imashe na letishteto za tova kak shte izglejda budeshtoto letishte, no az minalta godina (bila sum 4tiri puti na sofiiskoto letishte) ne vidjah nikakvi priznaci na tova, che neshto shte se promenja. posledno sum napusnala rodinata septemvri 2004 i ne si spmonjam dori da se raboteshe po vuprosa. sumnjavame za 3 meseca da sa dostignali do tova, koeto pokazvat, che trjabva da e bilo prez dekemvri 2004. moje bi N0667 moje nai-dobre da ni kaje ima li zachatuci na novo letishte ili ne. otnosno obslujvaneto po letishtata v canada i usa nishto ne moje da me ubedi, che v bulgaria slujitelite ne sa po-bavni, namrushteni, i nelubezni. v canada sum bila samo na letishteto v toronto, no vsichko si beshe tochno i jasno -- zadavanite vuprosi bjaha TOCHNO svurzani v poseshtenieto mi v canada, a ne kato v sofia......ei taka da se pozajadat za neshto s teb. no puk da vi kaja i francuzite ne ni otstupvat po nishto. kato ima njakukuv problem, dreme im na shapkata....opravjai se sam...da ne si izbiral Air France...che i sgoljama gordost ti go zajavajvat francetata.
otplesnah se otnosno letishtata po sveta, no tazi tema mi e edna ot lubimite.........
Аватар
kerkelov

Мнение от kerkelov »

лелеллел номер кога се прибра бе 4овек.не мислих 4е ще ходиш на там.Я ми разкажи малко по подробно за митницата и простотията на летището.
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Гост

Мнение от Гост »

KolioBalkanski написа: ti bil li si na Mirabel?
Аз съм била на Мирабел - беше хубаво летище, лека му пръст. :)
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Аз като се прибирах веднъж, гледам червен килим пред ВИП залата и си викам - бреййй, с килим ще ни посрещат :lol: После като ме емнаха да декларирам пари и ми спретнаха една постановка - добрия - лошия митничар - get real ... welcome home :lol:
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.